inzerce, prodej, prodám, bazar

POCO F2 Pro - prodej

Kategorie: Ostatní

Prodán MT MIUI Global 13.08 Stabil, verza POCO F2 Pro RAM 6GB, úložiště 256 GB, výsuvný selfie fotoaparát /periskop/ - plně funkční, dále stejný typ MT, jen úložiště 128GB a nejde vysunout periskop-. Oprava možná asi za 800,-Kč.
První přístroj je ještě v záruce půl roku.
Cena za oba 7000,-Kč.
POCO F2 Pro - prodej
Podobné inzeráty
POCO X3 Pro 8/256GB Záruka do 12.2.2024
Dobrý den. Prodám mobilní telefon Poco X3 Pro 8/256GB. Telefon je jako nový, až na to že nefunguje otisk prstu. Mobil jiné vady nemá. Po celou dobu byl nošen v ochranném krytu s ochranným sklem. Telefon byl kupován za cenu 7 500kč na Alze. Pro foto napište zprávu. Odkaz na telefon: Možnost osobního předání nebo zaslání přes zásilkovnu. Platba na dobírku.
Nový mobilní telefon Poco X4 GT 8GB/256GB
Nový telefon z recenze Chytrý herní telefon se 144 Hz DynamicSwitch DotDisplay o velikosti 6,6“. Full HD+. Dotyková vzorkovací frekvence 270 Hz. Dolby Vision, HDR10, DC Dimming, RGB Pixel. Sklo Gorilla Glass 5. Sunlight displej. Trojice fotoaparátů 64+8+2 MPx. Přední fotoaparát 16 MPx. 8jádrový procesor MediaTek Dimensity 8100. 8 GB RAM a 256 GB úložiště. Technologie LiquidCool 2.0. OS Android s MIUI 13 nástavbou pro POCO. Wi-Fi 6, Bluetooth v5.3, LTE, NFC i 5G. Odolný se stupněm krytí IP53, stereo reproduktory s Dolby Atmos + Hi-Res audio, lineární motor osy X, multifunkční NFC, infračervený vysílač, boční snímač otisků prstů. Baterie 5080 mAh. Podpora turbo nabíjení výkonem 67 W. Technologie MMT pro bezpečné vysokorychlostní nabíjení. Hmotnost 200 g a rozměry 163,64 x 74,29 x 8,87 mm Cena Elektrowordu: 9999,- Moje cena: 5999,- (sleva 4000,-)
Slovanské tance_V.Talich z r 1950
Šelakové gramo desky - album- Nabídka Slovanské tance_V.Talich z r 1950 - 16.1. - 09:29 Album 16 Slovanských tanců v mimořádné interpretaci Václava Talicha a České filharmonie na historické nahrávce Supraphonu z roku 1950. Šelakové desky, 7 ks (78 otáček) v původním obalu. Desky jsou nepoškrábané .Bohužel, chybí jedna deska s tance č. 1 C Dur (Presto) a č.8 G Moll (Presto). Pouze osobní odběr. Slovanské Tance - I. Řada, Op. 46 Č. 1 C Dur (Presto) Č. 2 E Moll (Allegretto Scherzando) Č. 3 As Dur (Poco Allegro) Č. 4 F Dur (Tempo Di Minuetto) Č. 5 A Dur (Allegro Vivace) Č. 6 D Dur (Allegretto Scherzando) Č. 7 C Moll (Allegro Assai) B3 Č. 8 G Moll (Presto) Slovanské Tance - II. Řada, Op. 72 B4 Č. 9 H Dur (Č. 1 - Molto Vivace) B5 Č. 10 E Moll (Č. 2 - Allegretto Grazioso) C1 Č. 11 F Dur (Č. 3 - Allegro) C2 Č. 12 Des Dur (Č. 4 - Allegretto Grazioso) C3 Č. 13 B Moll (Č. 5 - Poco Allegro) C4 Č. 14 B Dur (Č. 6 - Moderato, Quasi Minuetto) C5 Č. 15 C Dur (Č. 7 - Allegro Vivace) C6 Č. 16 As Dur (Č. 8 - Grazioso Lento, Ma Non Troppo, Quasi Tempo Di Valse)
poco x3 NFC
prodám mobilní telefon POCO X3 NFC 6/128gb v pěkném stavu tel byl používán ale jak nový. na sms nereaguji pouze volat od 10:00-17:00h děkuji.
Prodám učebnice 1ks za 100kč
Ruština Otázky a Odpovědi - Marija Ivanova, Michal Franta a kolektiv. New Opportunities Education for life (Students Book)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzynska. New Opportunities Education for life (Language Powerbook)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska, Hanna Mrozowska. Maturita Solutions Third Edition Student’s Book – Tim Falla, Paul A Davies. Fyzika Pro Gymnázia - Prometheus Praha. Dějepis 2 Středověk a Raný Novověk - Petr Čornej. Dějepis 3 Novověk - Petr Čornej. Makroregiony světa - Jiří Anděl, Ivan Bičík, Tomáš Havlíček a kolektiv. 2x Matematika pro Gymnázia- Prometheus. Matematika Sbírka úloh pro Střední úloh – Prometheus. Přehled české literatury 20. Století - Vladimír Prokop. Matematické Fyzikální a Chemické Tabulky pro Střední školy – Prometheus. Evropské dějiny v datech - Jiří Pernes. Matematické fyzikální a chemické tabulky – spn Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 1 – Klett Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 2 – Klett. Český Jazyk v Kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. 2x Matematika pro Gymnázia Goniometrie – Prometheus. 2x Matematika pro Gymnázia Funkce – Prometheus. Matematika pro Gymnázia Výrazy, rovnice, nerovnice a jejich soustavy – Prometheus. Pravidla českého pravopisu-Školní vydání. Fyzika pro Gymnázia Mechanika – Prometheus. Fyzika pro Gymnázia. Fyzika mikrosvěta – Prometheus. Český Jazyk pro 1. ročník gymnázií – Spn. Literatura 3 – Spn. Biologie v kostce pro střední školy - Hana Hančová, Marie Vlková. Vlastivěda Naše Vlast – Alter. Příroda a lidé Země zeměpis pro střední školy - Česká Geografická Společnost. Český jazyk pro 7. ročník Základní školy - Vlastimil Styblík. Chemie pro čtyřletá gymnázia 2. díl - Jaroslav Honza, Aleš Mareček. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 1 – spn. Český jazyk pro 3. ročník gymnázií – spn. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 2 – spn. Fyzika pro Střední školy - Oldřich Lepil. Matematika pro Gymnázia Analytická geometrie – Prometheus. Biologie živočichů pro gymnázia – Fortuna. Obecná Biologie pro gymnázia 3. vydání – Fortuna. Biologie člověka 4. vydání – Fortuna. New Opportunities Education for life (Student’s Book) - Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska. Čtenářský deník k literatuře v kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. Geografie Regionální Geografie světa 3 – spn. Chemie organická a biochemie 2 pro gymnázia – spn. Chemie obecná a anorganická 1 pro gymnázia – spn. Chemie pro čtyřletá gymnázia 3. díl - Aleš Mareček, Jaroslav Honza. Literatura 3 výklad, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Literatura 3 Výbor textů, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Matematika pro vyšší stupeň ZŠ a nižší ročníky víceletých gymnázií 6-9 – Jaroslav Eisler. Česká Mluvnice – B. Havránek - A. Právo pro střední školy -Radovan Ryska. Základy společenských věd pro střední skoly- Fortuna.
Prodej, komerční objekt pro výrobu, pozemek 4154 m², Zvěříne
AKČNÍ CENA !!! Vypracován odborný posudek od soudního znalce na částku 25 640 000,- Kč! Nabízíme ve Zvěřínku i jiné výrobní a komerční objekty na prodej a také skladovací halu k pronájmu! Kontaktujte nás pro více informací. Prodej velmi zajímavé nemovitosti pro podnikání - komerčního objektu o celkové výměře 4154 m² s vlastním parkovištěm a fotovoltaickou elektrárnou, nacházející se v obci Zvěřínek, okres Nymburk, pouhých 7 kilometrů od nájezdu na dálnici D11. Dům je kolaudován pro výrobu a skladování. V budově, která v minulosti sloužila jako školka s byty, nyní sídlí firma na výrobu dílů pro automotive. Má však zpracovanou studii i na bytový dům. Nachází se totiž na konci zástavby u lesa - přírodního parku a z druhé strany navazuje na pole a louky. Je tak na skvělém místě jak pro reprezentativní sídlo firmy s kancelářemi, tak pro bydlení. V budově proběhla kompletní rekonstrukce - vyměněny byly veškeré vnitřní rozvody, povrchy, omítky, celé přízemí je bezbariérové s možností vybudování chráněné dílny. Máme zde kamery, zabezpečovací zařízení, fotovoltaickou elektrárnou na střeše se střídačem, rolety, tři klimatizační jednotky, po dohodě lze přenechat i kompresor se vzdušníkem pro výrobní činnost. Suterén nabízí dvě garáže, každou o ploše 19 m². V přízemí, s užitnou plochu přibližně 400 m², se nachází 7 výrobních dílen, dvě šatny, jídelna, kuchyňka, několik toalet včetně bezbariérové, několik pokojů, kompresorovna, rozvodna, expedice výrobků, úklid, spíž, sklad, chodby a velká terasa orientovaná do vzrostlé zahrady s parkovištěm. První patro nabízí velkou jednací místnost, obrovskou kancelář pro organizaci a chod firmy a další dvě výrobní dílny Zvěřínek se nachází pouhých 2,5 kilometru od Sadské a 7 kilometrů od Nymburka. Nachází se ve velmi oblíbené lokalitě pro strategické investice - v dojezdové vzdálenosti 25 minut do Prahy. Jenom pro zajímavost, v nedaleké Vrbové Lhotě, nyní roste největší centrum ojetých vozu v Evropě. Perfektní nemovitost i lokalita si zasluhuje perfektní prezentaci. Pokud vás zaujala, a chcete se domluvit na prohlídce, nebo nabízet svůj dům či byt podobným způsobem, stačí napsat nebo zavolat. ev.č.: 0951 Cena včetně provize a kompletního právního servisu třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový zastavěná plocha (m2): 400 užitná plocha (m2): 700 plocha parcely (m2): 4154 celková plocha (m2): 4154 počet podlaží objektu: 3 počet míst k parkování: 35