inzerce, prodej, prodám, bazar

Pěnové nudle/tyče na koupání

Kategorie: Ostatní

Prodám pěnové nudle / žížaly / tyče o rozměru 6 X 159 cm. Barvy dle foto. Nevhodný dárek, nevyužije,tak posílám dál. Úplně nové, jen sundané cedulky. Oranžová, fialová a modrá použité 1x. Cena je 60,-kč/1 kus, vzhledem k rozměrům preferuji osobní převzetí. Při odběru všech sleva na 400,-kč.
Pěnové nudle/tyče na koupání
Podobné inzeráty
Pěnové puzzle divio, 16ks 120x120x1 Nové v zaruce
Prodam nové doručené 16.3. pěnove puzzle, divio. Cena 600 kc. mohu dodat uctenku
Sada závěsových tyčí, 50 cm až 110 cm, na závěsy
Sada závěsových tyčí, 50 cm až 110 cm, nastavitelná černá okenní závěsová tyč s držáky, kompletní sada příslušenství pro závěsy s očky, závěsová tyč s kulovými konci Nastavitelná záclonová tyč: tyto černé záclonové tyče jsou vyrobeny z 5 tyčí z nerezové oceli, před použitím je třeba je sestavit. Záclonové tyče dostupné v 5 délkách (70, 80, 90, 100, 110 cm) se montují různými způsoby montáže. Pevný materiál: tato záclonová tyč s držákem je vyrobena z nerezové oceli, která pojme těžké závěsy nebo závěsy a je odolná proti korozi pro dlouhé používání. Naše záclonové tyče o průměru 28 mm jsou mnohem stabilnější než běžné záclonové tyče o průměru 25 mm a 15 mm. Elegantní design: speciální ozdobné konce pro záclonové tyče jsou ideální pro dekoraci oken. Dobrá textura, neotřelý design, krásná barva, velmi atraktivní pro lidi. Díky krásnému designu jsou dobrou ozdobou vašeho domova, díky čemuž je elegantní a módní. Příležitosti: tyto okenní záclonové tyče lze použít pro jídelnu, dveře, kuchyň, koupelnu, ložnici, obývací pokoj, kancelář atd.
Prodám mlýnek na nudle
Prodám mlýnek na nudle používaný na náhradní díly
Zlomkove  čínske  nudle - těstoviny
Prodám tyto nudle pro konzumaci nebo jako krmné 15kc za kylo
Porcelánový váleček na nudle
Prodám starý porcelánový váleček na nudle. Cena 600,- Kč. Pouze osobní odběr (ČP i jiní dopravci vše rozbijí)!!!
Škrabka na rostlinné nudle / špagety
Kombinovaná škrabka - normální čepel na slupky od brambor ap. a na rostlinné nudle/špagety. Dobře se drží v ruce. Nová, nevyužiji. Osobní předání v Praze. Kontaktujte mne přes formulář, můj telefon veřejně neuvádím.