inzerce, prodej, prodám, bazar

Plzeň-Jih, prodej rod.domu v obci Merklín.

Kategorie: Domy

Na Plzni jihu, cca 10 km od Přeštic, Vám v malebné obci Merklín nabízím ke koupi rod.dům po rekonstrukci.

Jedná se o přízemní zděnou stavbu se sedlovou střechou, o velikosti 2+1, s komorou a technickým zázemím.

Dispoziční řešení:
- vstupem do domu vejdeme do zádveří a vstupní chodby, vpravo je samostatný obývací pokoj, v chodbě úložná komora, vlevo z chodby je vstup do prostorné kuchyně. Z kuchyně je vstup jak do ložnice , tak do koupelny a z koupelny vstup do technické místnosti, kde je umístěná pračka, sušička, kotel a bojler, WC a výstup na půdu. Do tohoto tech.zázemí je vstup i z venku ze dvora.

V kuchyni je zbudovaná nová kuch.linka na míru vč.spotřebičů – myčka, el.varná deska, digestoř, el.trouba, MVT, lednice s mrazákem. V prostorné koupelně s vanou je připraveno na osazení sprchového koutu. Vstup do obytného podkroví byl plánován v předsíni domu.

Jednotlivá výměra:
Obývací pokoj 24,5 m2, kuchyně 15 m2, ložnice 16,3 m2, koupelna 8,6 m2, chodba 8,2 m2, komora 5,3 m2, technická místnost 6,7 m2.

Dům má po celé délce domu prostornou půdu,s možností obytné vestavby, se kterou se počítalo a jsou sem zavedeny odpady. Podlaha na půdě je betonová a střešní krytina zateplená mineral.vatou.
Střecha je nová vč.krovu a latí, střešní krytina-betonová taška. Dále má dům plastová okna s izolačním dvojsklem, vnitřky domu jsou dělané komplet – nové podlahy s podlahovým vytápěním (všude kromě komory) nové omítky, stropy, nové rozvody elektřiny v mědi, vody a odpadu v plastu.

IS - dům je napojen na obecní vodovod. Má i vlastní kopanou studnu 10 m hlubokou. Odpad sveden do septiku. Přípojka plynu.Vytápění domu elektrokotlem (podlahové vytápění), ohřev vody el.bojlerem.

Dům je obdélníkového tvaru, o zastavěné ploše 130 m2, na pozemku o celkové výměře 760 m2.
Na dům navazuje zděná pergola, která je podsklepená.
Na pozemku se dále nachází další vedlejší stavby - starší stodola, původní chlévy sloužící nyní jako dílna a dřevěný altán.

Dům se nachází v širším centru obce s rozšířenou občanskou vybaveností – prodejny potravin, restaurace, OÚ, pošta, čerpací stanice, dobré autobusové spoje do Plzně, Přeštic, Staňkova. 200 m od domu je zastávka autobusu.
Plzeň-Jih, prodej rod.domu v obci Merklín.
Podobné inzeráty
Prodej, domy/rodinný, 160 m2, 33546 Oselce, Plzeň-jih [ID 47
Prodej, domy/rodinný, 160 m2, 33546 Oselce, Plzeň-jih [ID 47883] Výhradní prodej rodinného domu v obci Oselce, nedaleko Nepomuku (Plzeň-jih) a Horažďovic. Nabízíme Vám rodinný dům se zastavěnou plochou 230 m2, užitnou plochou 160 m2 a rozlehlým pozemkem 1911 m2. Rodinný dům postavený v roce 1925, který má v přízemí dispozici 4+kk, dále sklep. V dolním patře najdeme chodbu, tři pokoje, kuchyň s prostorem, koupelnu s WC a světlík. Podkroví plní funkci půdy. Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva. Voda je připojena k obecnímu vodovodu, možnost využití kopané studny na pozemku. Odpad je sveden do kanalizace. Na nádvoří (528 m2) se nachází několik stodol k využití. Dům bude potřebovat kompletní rekonstrukci, ale to záleží na novém majiteli. Přímo vedle domu je obchod s potravinami. MŠ a ZŠ je k dispozici v nedalekém Nepomuku. Dům bude připraven k předání na základě jednání se zájemci. Nemovitost je vhodná primárně pro vlastní bydlení, dále vužít jako zemědělská usedlost. Budeme se těšit na prohlídkách a s financováním na tuto nemovitost Vám rádi pomůžeme. Cena: 2 990 000 Kč včetně provize RK Náklady na bydlení: 3500 Možnost hypotéky: Ano Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Před rekonstrukcí Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 1 Celková plocha: 2439 Plocha zahrady: 1911 Plocha pozemku: 2439 Užitná plocha: 160 Voda: dálkový vodovod Topení: ústřední tuhá paliva Kanalizace: veřejná kanalizace Zařízený: ne Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: 10m2 Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Výtah: Ne Datum nastěhování: 10.04.2023 Rok výstavby: 1925 Rok rekonstrukce: 2000 Elektřina: 230V Sítě: telefon, internet Doprava: vlak, silnice, autobus
Prodej luxusního rod.domu v obci Volduchy
Nedaleko Rokycan, v obci Volduchy, Vám nabízím ke koupi velice luxusní stylovou nemovitost. Jedná se o samostatně stojící rod.dům, o dispozici 7+1 s technickým zázemím, patrový, má 2 NP, nepodsklepený a jeho exteriér i interiér je laděn do teplých a světlých barev stylu „PROVENCE“. Dům byl postaven v r. 2014 a bylo dbáno na velmi precizní provedení, viz. technické údaje domu na stránkách RK. Dům se nachází na pozemku o celkové výměře 3.001 m2. Prostorná zahrada, která je velmi pečlivě a s citem udržována, je rozčleněna na několik sektorů. Jednak na vstupní část volně přecházející do relaxační části zahrady s osázenými okrasnými dřevinami. Za domem, v klidné a prosluněné části zahrady najdeme venkovní posezení u domu a zapuštěný krytý bazén se slanou vodou. A nakonec v zadní části zahrady ovocný sad. Dispoziční řešení domu: Hlavním vstupem do domu vejdeme do zádveří a dále do hlavní chodby domu. Vpravo se nachází prostorný obývací pokoj volně přecházející do jídelní části, s výstupem fr.dveřmi na terasu – jižní část. Vedle jídelny je velká čtvercová kuchyň s kuch.linkou do tvaru U vč.vestavěných spotřebičů a s výstupem na terasu k bazénu - východní část. Mezi kuchyní a jídelní části je prosklená stěna, která může prostor uzavřít nebo otevřít. V přízemí domu dále najdeme další pokoje využívané jako pracovna, ložnice se šatnou, koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC a technickou místnost. V Technické místnosti je vyústění vody jak obecní tak ze studny. Je zde umístěna pračka, sušička a tepelné čerpadlo. Z tech.místnosti je výstup ven, do zadní části za dům vedené jako zadní závětří, která je celá zastřešená a je zde venkovní posezení, jednotka tepelného čerpadla a vstup do komory na potraviny a dílny v budově přilehlé na dům. V patře domu najdeme 3 samostatné pokoje, 2 jsou umístěné ve štítech domu a každý pokoj má svoji koupelnu s WC a šatnu. Prostřední pokojík v patře je veden jako pracovna bez šatny a koupelny. Schodiště do patra je dřevěné, zbudované na míru, velmi dobře pochozí s nízkou výškou schodů a se stupínkem. Prostor pod schodištěm je využit na úložné prostory. VEŠKERÉ OSTATNÍ INFORMACE A FOTA NA WEBU RK
Prodej, Rodinné domy, 340 m2 - Merklín, ev.č. 100339-1
Ev.č. 100339-1 Zprostředkuji Vám prodej rodinného domu v obci Merklín, který je vstupní branou do Krušných hor. Obec se nachází 13 km severně od Karlových Varu a nabízí klidné bydlení v obklopení hor a lesů. V blízkosti 3km se nachází lyžařsko-cyklistický areál Plešivec. Sám dům byl postaven v roce 1996 a v roce 2014 prošel rozsáhlou rekonstrukcí. V 1NP dům disponuje prostorným obývacím pokojem propojeným s místností s krbem a vstupem na terasu, oddělenou kuchyní a toaletou pro návštěvy. Ve 2NP se nachází tři ložnice a rodinná koupelna s vanou a sprchovým koutem. V suterénu domu jsou další tří místnosti ( technická místnost s prádelnou, a dvě pracovní místnosti, které mohou posloužit jako pokoje pro hosty. Právě zde je k dispozici koupelna se saunou. Při vstupu do domu ještě navazuje garáž. Na pozemku najdete spousta zeleně a prostoru na odpočinek. Energetická hodnota je uváděna G z důvodu nezpracovaného energetického štítku, který bude dodán při prodeji. . V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat a přijeďte se osobně přesvědčit o kvalitách této lokality. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: lze financovat hypotečním úvěrem, cena k jednání.
Všesulov - prodej rodinného domu 231 m², pozemek 785 m²
V obci Všesulov, okr. Rakovník, nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům 5+1, zastavěná plocha cca 110 m2 na pozemku 785 m2, celková užitná plocha domu 230,9 m2. Dům prošel průběžnou rekonstrukcí – bylo zbudováno obytné podkroví, koupelna, kuchyně s kuchyňskou linkou, nové podlahy, rozvody elektřiny, vody a odpadů, střešní krytina a zateplení domu. Při příchodu k domu z ulice se v přízemí nachází garáž (6,6 x 4m), prádelna a další technické prostory. Po schodišti vstupujete do obytné části. Dům je v mírném svahu, proto obytná část je ze zadní strany domu na úrovni přízemí (dům je kompletně odizolován od okolního pozemku). V tomto patře domu se nachází: - kuchyně (4,6 x 3,6 m), vybavení kuchyně je v ceně, obývací pokoj (5,3 x 3,9 m), z něho je vstup do lodžije (3,7x0,8 m), ložnice (4,7 x 3,3m), koupelna s vanou a WC (2,2 x 1,6). V podkroví domu se nachází: - pokoj (5,5 x 4,1 m), pokoj (3,8 x 5 m), obytný prostor pod střechou (4,5 x 3,8 m), který lze také využít k bydlení, koupelna s WC před dokončením (1,6 x 2,2 m). Na podlahách jsou plovoucí podlahy a dlažba, v oknech eurookna, dům je zateplen 10 cm polystyrenem, stěna v kuchyni 16 cm vatou + všude v podkroví (šikmá část) je 25 cm vata, stropní část 50 cm vata, v celém podkroví (stěny, stropní části) je instalována ALU folie pro lepší udržitelnost tepla a klima v místnostech. Vytápění domu je pomocí sálavého tepla z kamen na tuhá paliva, která jsou umístěna v přízemí domu, alternativně lze využít biokrb na biolíh. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Dům je napojen na obecní vodovod a má vlastní jímku, elektřina 230/400 V. Veškeré vybavení nemovitosti je v ceně. Na zahradě navazuje na dům kryté posezení - terasa s možností grilování apod., dále se v zadní části zahrady nachází altánek a jezírko. Na zahradě je výkop na bazén, který si už dostaví nový vlastník, bude-li chtít, zahrada je osazena vzrostlými stromy (jehličnany, ovocné), ozdobnými dřevinami, keři a spoustou okrasných květin a bylin. Parkování vozidel je možné v garáži, na vlastním nebo i veřejném (obecním) pozemku. Dům se nachází v klidné části obce. Z právního pohledu není žádným způsobem zatížen. V obci Čistá se nachází Základní škola, mateřská školka, obchody, pošta, restaurace (3 minut jízdy autem), v Kožlanech (9 minut jízdy autem), v Kralovicích (13 minut jízdy autem), nebo busem či vlakem. Ve směru na Prahu se nachází v obci Zavidov (3 km) Mateřská škola, obchody, pošta, v obci Lubná (9 km) se nachází základní škola, obchody. Město Rakovník, ve kterém je veškerá občanská vybavenost (školy, obchody „Tesco, Kaufland…“ je vzdáleno pouhých 14 km). Obec Všesulov je vzdálena 63 km od Prahy (nájezd na dálnici po 30 km), město Plzeň je vzdáleno 49 km. Nachází se v oblasti, která nabízí možnosti rekreace, turistiky, cykloturistiky, houbaření cca 500 m od domu. V případě zájmu volejte makléře.
Prodej, domy/rodinný, 112 m2, 33544 Kasejovice, Plzeň-jih [I
Prodej, domy/rodinný, 112 m2, 33544 Kasejovice, Plzeň-jih [ID 45118] K prodeji rodinný dům v obci Kasejovice s užitnou plochou 112 m2 a celkovou plochou 343m2. V domě se nachází kuchyně, obývací pokoj, ložnice, pokoj a koupelna se samostatným WC. Podkroví je možné zrekonstruovat na obytné. Dům prošel rekonstrukcí – nová okna, nové rozvody elektřiny a vody a podlahy. Vytápění domu pomocí tuhých paliv, teplo rozvedeno do celého domu radiátory. Vše připojeno na veřejné přípojky. K domu je připojena pergola. Příjezdová cesta k domu přímo z hlavní silnice. V místě bydliště je veškerá občanská vybavenost. Obec se nachází cca 11 minut jízdy od Nepomuku. V případě zájmu nebo dalších dotazů jsme k dispozici a budeme se těšit na prohlídce. Rádi Vám pomůžeme s financováním. Cena: 2 790 000 Kč včetně provize RK Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 343 Užitná plocha: 112 Voda: dálkový vodovod Topení: lokální tuhá paliva Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 13.03.2023 Rok rekonstrukce: 2017 Elektřina: 230V
Prodej prvorepublikové vily 6+1/T/G/zahrada 1199m2 Hluboš Př
Prodej prvorepublikové vily 6+1 s terasou, garáží, zahradou 1199m2 v obci Hluboš u Příbrami. Tato překrásná dvougenerační vila se nachází v blízkosti zámku Hluboš, kde vznikal stát ČR a stavěl zde parlament T.G.Masaryk, byla vybudována v roce 1933 a dočkala se rekonstrukce v roce 2008 se zachováním podstatných prvků rázu domu, dveří, jsou zde i původní parkety, benátský štuk a nově kované prvky na míru. El.vrata vám otevřou na pozemek s 1199m2 se zámkovou dlažbou, udržovanou zahradou s osvětlenou fontánkou na dálkové ovládání, kde se budete cítit jako doma a díky kamerám i bezpečně. Najdete zde vše, co potřebujete. Nově dokončená garáž na 3 auta s DO, se zázemím i wc, dále terasu, altánek s grilováním a posezením, pergola pro relax s bazénem s vířivkou, dětský koutek, zázemí pro nářadí, zahrádku. Přes venkovní terasu zdobenou kováním se dostanete do ústřední místnosti celého domu a to překrásného prostorného obývacího pokoje. Je právem srdcem celého domu. Odtud se dostanete do všech dalších částí domu. Ranní slunce prostoupí tento dům původním kulatým okénkem a bude postupovat kolem celého domu a postupně zaplňovat všechny místnosti. Obývací pokoj má krb s horkovzduchy do místností v případě, že slunce nebude hřát. Starožitný nábytek zdobí obývací pokoj, kuchyň ve stylu retro i pohodnou, luxusně vybavenou ložnici. Rohová kuchyňská linka je ve stylu retro s ostrůvkem, indukcí, troubou a středovou digestoří, myčkou, lednicí retro s mrazákem, jídelní kout, starožitný nábytek. Přízemí má dispozice 2+1, dále 1x koupelna (vana, pračka, sušička), 1x wc, komora, vstup do domu, zádveří, vstup do suterénu, schodiště. V patře je nově dokončena rekonstrukce, která umožnila rozšíření komfortu domu o další místnosti. Je zde nyní k dispozici 4x pokoj, koupelna s masážním sprchovým koutem a hudbou, přípojkou na pračku, střešní okno, samostatné wc, komora, příprava na kuchyň a vstup na balkon domu. Střecha domu je nově zateplená moderní kanadskou technologií. Díky tomu jsou měsíční náklady domu minimální. Polovina domu je podsklepená, nyní využitá jako fitness, sauna, možno zde dobudovat další jednotku na bydlení. El. kotel 18kw s nočním proudem, 220W, 380W, krb s horkovzduchy do místností, kamery, veškeré ing sítě. Vybavení domu po dohodě. V obci je pošta, obchody, škola, školka, autobus a vlakové spojení Zdice Hořovice Příbram. Chcete-li být v blízkosti města ale i Brdských lesů s výhledem na Svatou horu, neváhejte se do romantického prostředí tohoto domu podívat s námi na prohlídku této skvostné vily. Právě zde může být totiž váš nový domov. ID nabídky: N4515