inzerce, prodej, prodám, bazar

Plynový sporák AMICA

Kategorie: Ostatní

Volně stojící sporák na plyn AMICA SHM 5106TA XX, kupovaný v Planeu, málo používaný, vše funkční

Více informací:
Plynový sporák AMICA
Podobné inzeráty
Rošt pro plynovou varnou desku AMICA PGX 6610
Prodám rošt pro plynovou varnou desku AMICA PGX 6610. Stav viz foto. Vařidlová mřížka pro sporáky Amica. Rošt na sporák.
Kombinovaný sporák AMICA
Prodám kombinovaný plynový sporák s elektrickou troubou značky Amica. Koupený 10/2020.
Kombinovany sporak Amica
p,Prodam kombinovany sporak Amica,(s60cm)vcetne prislusenstv a bezpecnostni pripojovaci hadice
VZT systém, Sporák, Sporák Wok
z důvodů zrusení provozu. Potřebujeme přeprodat VZT systém pro restauraci, jako tento projekt. A 2 plynový sporáky. Cena VZT nabídněte. Malý sporák 20.000kč, velký wok sporák 40.000kč. Rychle jednání sleva.
Plynová varná deska Amica
Málo používaná plynová (4 hořáky) deska Amica
Kombinovaný sporák značky Whirlpool
Prodám kombinovaný sporák značky Whirlpool (Whirlpool ACWT 5G311/IX nerez). Sporák je ve velmi dobrém stavu. V barvě nerezu, která se bude hodit téměř do každé kuchyně. Obsahuje 4 varné hořáky (zapalování hořáků – elektrické integrované v knoflíku; 6 stupňů plamene), časovač (minutku), pojistku plynových hořáků. Sporák nabízí standardní funkce: horkovzdušné pečení, statické pečení, ventilátor, gril a jejich kombinace. Trouba sporáku je vybavena funkcí HydroClean (vodní parní čištění) umožňující jednoduché čištění vnitřních prostorů. V případě zájmu nutný osobní odběr. Míry sporáku: Šířka: 50 cm Výška: 85 cm Hloubka: 60 cm Hmotnost: 40 kg. Objem 60 l. Energetická třída A.