inzerce, prodej, prodám, bazar

Plynový ohřívač vody ENBRA 151 l

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Prodám plynový ohřívač vody Enbra 25V40S-2 - 151 l - stacionární plynový ohřívač s odtahem spalin do komína.

Používaný 4 roky , plně funkční, lehce promáčklý obal při demontáži


dále expanzní nádoba REFLEX REFIX DD 8/10 10bar 8l expanzomat – zelený včetně mosazného šroubení.


Osobní vyzvednutí v obci Pašovice.
Plynový ohřívač vody ENBRA 151 l
Podobné inzeráty
Ohřivač vody elektrický Thermex IF 100 SMART, plochý 30cm
Dobrý den, nabízím 100L elekrický ohřívač vody, ultra plochý, hloubka pouze 30cm, smart funkce, instalace je možná svisle i vodorovně Ohřívač je nový, nepoužitý v orig. krabici a záručního listu. Model: IF 100 (smart) Objem l: 84 Výkon kW: 2.0 Maximální provozní tlak bar: 8 El. napětí V / Hz: 230 / 50 Doba ohřevu, Δt°=45°C h : min 2 : 12 Hmotnost kg ± 8%: 28.5 Způsob montáže: vertikálně / horizontálně IP krytí: IPX4 Šířka (X) mm: 511 Hloubka (Y) mm: 293 Výška (Z) mm: 1 240 THERMEX Flat Smart IF 100 elektrický ohřívač vody, vertikální i horizontální montáž, těleso 2kW Plochý ohřívač s inteligentním ohřevem vody, který lze namontovat ve svislé nebo vodorovné poloze. Jeho rozměry a design umožňuje umístění do jakéhokoli prostoru i do malých koupelen.Inteligentní ohřev SMART naučí Váš ohřívač zaznamenávat odběr teplé vody a tomu automaticky přizpůsobí průběh ohřevu. Například, odjíždíte-li každý pátek pravidelně mimo domov, ohřívač se tento zvyk naučí a bude ohřívat jen nutnou rezervu pro nenadálé události v době vaší nepřítomnosti. Díky své konstrukci zabírá velmi málo místa a je tak vhodný i do malých koupelen nebo tam, kde není dostatek místa pro klasický válcový ohřívač. Díky svému designu nenaruší vzhled místnosti, ve které bude instalován a stane se tak její příjemnou součástí. Ohřívač má dotykový ovládací panel s chytrou funkcí SMART kterou je mozné libovolně aktivovat i deaktivovat. K ohřívači není nutné samostatně dokupovat zavěšovací a montážní příslušenství, vše je již obsazěno v jeho balení včetně pojistného ventilu. Ohřívač je možné namontovat také horizontálně, s přívody vody z levé strany. Ohřívač je z výroby vybaven kabelem do zásuvky 230V. Šetří místoPlochý tvar se dvěma zásobníky umožňující úsporu místa VšestrannostMultipoziční instalaceVodorovná i svislá montáž Vysoká efektivitaEnergetická účinnost ve třídě B. Smart funkceDosažení komfortu a úspory el. energie Dotykový řídící panelSe snadným ovládáním a nastavením teplot a režimu Smart Inteligentní ovládáníAutodiagnostika a indikace poruchy DesignModerní tvar pláště v bílé barvě
JOHN WOOD BGM/12Q plynový zásobníkový ohřívač vody JW12Q
Prodám použitý plně funkční plynový zásobník vody JOHN WOOD 120litrů. Popis: Plynový ohřívač vody 120l John Wood JW BGM 12Q Použití: Závěsný plynový ohřívač vody - odtah spalin do komína Možnost provozu na zemní plyn i propan-butan. Vhodný do domácností, rodinných domů, bytů, malých provozoven Určený pro zásobování dvou a více členných domácností Instalace vertikální na stěnu - nastojato K provozu je potřeba instalace do komína K provozu není potřeba zapojení do elektrické sítě Vybavení a výhody: Velmi úsporné řešení ohřevu vody Vysoká bezpečnost provozu Jednoduchá a přehledná obsluha Regulace teploty pomocí otočného ovladače Připojení vody a plynu ve spodní části ohřívače Silná vnitřní nádoba chráněna smaltem Rozměrná magneziová anoda Zpomalovač tahu spalin Teploměr Nezávislost na elektrické energii Pojistný ventil 8 Bar kombinovaný se zpětnou klapkou Bezpečnostní pojistka spalin Možnost jednoduchého předělání na propan - butan Piezoelektrické zapalování Nasávání vzduchu pro spalování z místnosti Vířič spalin pro účinnější využití energie Havarijní termostat Konzola pro zavěšení na stěnu je součástí dodávky Technické parametry: Objem: 120l Příkon: 5,3 kW Doba ohřevu o 25C: 44 min Spotřeba plynu - zemní plyn: 0,56 m3 / hod Spotřeba plynu - propan-butan: 0,42 kg / hod Připojení studené vody: G 1/2 " Připojení teplé vody: G 3/4 " Připojení - plyn: G 1/2 Připojení - kouřovod: trouba-průměr: 80 mm Rozpětí připojení vody: 120 mm Hmotnost: 51 kg Průměr: 440 mm Max.výška: 1280 mm Výrobce: John Wood
Bojler Enbra
Prodám plynový zásobníkový ohřívač vody s přímým ohřevem Enbra 25V30S-2 s objemem 114l. Ohřívač je starý cca 3 roky a je plně funkční. Vyměnil jsem kotel a s ním i ohřívač.
Ariston 150 P FB  PLYNOVÝ ZÁSOBNÍKOVÝ OHŘÍVAČ VODY
ARISTON 150 P FB STACIONÁRNÍ PLYNOVÝ ZÁSOBNÍKOVÝ OHŘÍVAČ VODY S VYROVNANÝM ODTAHEM SPALIN ("FALEŠNÉ TURBO") V současné době představuje tento spotřebič nejjednodušší řešení ohřevu teplé užitkové vody pro domácnosti, provozovny, veřejné a průmyslové stavby. Maximálně spolehlivý plynový zásobníkový ohřívač vody může být nainstalován kdekoli v souladu s platnými normami. Ohřívač je vybaven teploměrem a je možné nastavit teplotu v rozmezí od 40 °C do 72 °C. Tento spotřebič je možné provozovat jak pro spalování zemního plynu tak propanu. Pozn.: koaxiální odtah s kolenem (704760) není součástí ohřívače TECHNICKÁ DATA Objem: 155 l Příkon: 4,7 kW Výkon: 4,0 kW Doba ohřevu (?T = 45 °C) h, min: 2:06 Množství 40 °C vody v 1. hod.: 490 l Spotřeba ZP: 0,455 m3/h Spotřeba PB: 0,370 kg/h Max. provozní tlak: 8 bar Hmotnost: 54 kg ErP třída: B Deklarovaný zátěžový profil: L ROZMĚRY: a: 1500 mm b: 1350 mm c: 1320 mm VÝHODY: K dispozici velké množství teplé vody Piezoelektrické zapalování Extra silná ocelová nádrž se smaltem vypalovaným při 850 °C Plynová armatura se třemi pojistkami Pro místa bez možnosti napojení na komín Příprava na recirkulaci Rozměrná magneziová anoda Není nutné el. připojení KOMFORT Regulace teploty Piezoelektrické zapalování ÚČINNOST A ÚSPORA ENERGIE Ekologická polyuretanová izolace KVALITA • Zásobník s titanovým smaltováním testovaný na 16 bar Plynová armatura se třemi pojistkami Vysoká bezpečnost provozu Rozměrná magneziová anoda Pro místa bez možnosti napojení do komína • Příprava na recirkulaci Pokud inzerát vidíte, tak je aktuální. Po prodeji inzeráty okamžitě mažu. Možnost předání po domluvě v Praze.
Plynový zásobníkový ohřívač Enbra WH30
Plynový zásobníkový ohřívač Enbra WH30, 9,4 kW, 114 litrů. Stáří necelých 5 let, plně funkční.
Kotel ENBRA CD 24H
Specifikace Druhy produktů : KK ENBRA CD SVT kód : 20384 DN [mm] : 50 Technický garant : Švantner Roman Druh produktu : Kotle Teplotní třída : T90 Nominální účinnost 80/60°C [%] : 98 Maximální výkon UT 80/60°C [kW] : 17,64 Nominální účinnost 50/30°C [%] : 105,5 Maximální výkon UT 50/30°C [kW] : 18,99 Závěsný kondenzační kotel, s nerezovým výměníkem, pro topení a přípravu TV v externím zásobníku. Součástí kotle je 3-cestný ventil pro přepnutí do režimu ohřevu vody v zásobníku. Čidlo teploty externího zásobníku je již instalováno v kotli. Závěsný kondenzační kotel s nerezovým výměníkem a trojcestným ventilem pro přípravu teplé vody v externím nepřímoohřevném zásobníku. Čidlo teploty TV do externího zásobníku je již instalováno v základní ceně kotle a má délku 8m. Kotel je připraven pro ekvitermní provoz (stačí dokoupit a zapojit venkovní čidlo) a díky přehlednému displeji je snadno uživatelsky nastavitelný. Při dokoupení ENBRA Cloudwarm je pak možno jej ovládat pomocí chytrého telefonu.