inzerce, prodej, prodám, bazar

Plovací kruh Baby Ring

Kategorie: Ostatní

Plovací kruh pro nejmenší v dobrém stavu.
Prosím pište přes kontaktní formulář nebo volejte, na SMS nereaguji.
Plovací kruh Baby Ring
Podobné inzeráty
Babypoint koupácí kruh Baby Ring zelená
Prodám nový, 1x vyzkoušený Baby Ring. Info od výrobce: Dětský kruh Baby Ring je unikátní produkt pro koupání dětí od 0 do 24 měsíců a je možné jej použít jak pro koupání v domácím prostředí, tak i v bazénu, avšak maximálně pouze do hloubky 1 metru. Předností tohoto kruhu pro miminka je možnost jeho použití pro děti, které ještě nejsou schopné držet samostatně hlavičku. Nafukovací kruh Baby Ring pomáhá ulehčit koupání miminka a poskytuje i velké potěšení samotnému děťátku z pohybu ve vodě. S tímto kruhem se dítě ve vodě volně pohybuje, převrací se z bříška na záda, z boku na bok, prostě v něm má volnost, jakou potřebuje. Osobní předání Praha 9 + 10 Protože jsou zde tel. čísla zneužívána, prosím, pište mail. Děkuji!
Prodám kruh na plavání "Baby Ring" - růžový
Plovací kruh pro kojence "Baby Ring". Kruh se dává kolem krku. Pro děti je velmi pohodlný, neškrtí, netlačí. Kruh je plně funkční, nepoškozený.
Kruhy na plavání pro kojence
Prodám kruh na plavání pro kojence MY BABY FLOAT a kruh Baby ring. Plně funkční.
Plavací nákrčník pro miminka
Plovací kruh na krk pro nejmenší miminka baby ring. Předání Mnichovo Hradiště, Turnov, Mladá Boleslav, Praha, Kladno, případně zaslání.
Plovací kruhy
Prodáme dětské plovací kruhy pro děti do jednoho roku. Velmi stabilní, 4 nafukovací okruhy pro větší bezpečí a stabilitu dítěte. Možnost zakoupení i nafukovacího balonu a konviček do bazénu. Odběr možný v Brně, Jihlavě popř. Frýdek-Místek. Cena za jeden kruh.
Hnízdečko bílé kočky New Baby
New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - velmi pěkný stav New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko Je nám líto, ale prodej již skončilHnízdo pro miminko - na doma, vyrobeno z bavlny