inzerce, prodej, prodám, bazar

Plinky

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,
prodám bambusové pratelné plinky značky Lovinia. Jsou vhodné od narození až do odvykání. Prodávám 22kusu. Jeden kus obsahuje pěkné svrchní kalhotky a dvě vložky -jedna krátká a jedna dlouhá. Cena je 200kc za kus.
Plinky
Podobné inzeráty
Sada plenek Bamboolik (od 4 do 15 kg)
Systém AI2 = svrchní kalhotky + tvarovací vkládačka + dlouhá/ krátká vkládačka Svrchní kalhotky - 2 ks jako nové (používané krátce), Tvarovací vkládačka - 10 ks + 3 ks zdarma (ošoupané, ale ještě poslouží), Dlouhá vkládačka - 4 ks + 3 ks zdarma (ošoupané, ale ještě poslouží), Krátká vkládačka - 6 ks + 4 ks zdarma (ošoupané, ale ještě poslouží), Noční plena - 3 ks Velký pytel na plínky Malý pytel na plínky Separační pleny Vnitřní plenky (s patentky) jsou staršího typu, než svrchní kalhotky. I přes to se dají svrchní kalhotky s vnitřními plenkami bez problémů kombinovat. U systému AI2 to funguje tak, že když jsou plenky jen počůrané, tak se mění jen vkládačky a svrchní kalhotky se používají dále. Osobní odběr v Litomyšli nebo poslání přes Zásilkovnu za 79 Kč.
Koš na plínky
Prodám závěsný koš na plínky. Koš se zavěsí na přebalovací pult. Rozměr: 28cmx28cm. Pouze osobní odběr.
Plinky vel 2
Plinky detské veľkosť 2 Nove nerozbalene Pampers premium care Baleni 2x40ks Možnosť doručenia okolí Časlav - Kutna hora - Kolin Cena dohodou
Plínky pro seniory SENI prodej
Prodám plínky pro seniory značky SENI. SENI ACTIVE SUPER "L", balení po 10 ks, cena za balení 150,- Kč, 14 balení SENI CLASSIC PLUS "M", balení po 30 ks, cena za balení 320,- Kč, 14 balení SENI CLASSIC PLUS "L", balení po 30 ks, cena za balení 370,- Kč, 6 balení
Latkove pleny novorozenecke a nocnik na bezplenkovou BKM
Prodam sadu novorozeneckych latkovych plinek: 6x dlouha vkladacka, 4x kratka vkladacka, 2x vicevrstve plenky se snappi sponkou 3x svrchni nepromokave kalhotky, prebalovaci podlozka, 6x latkove ubrousky na utirani, perlanove ubrousky na utirani, celulozove separacni pleny, myci olejicek Medvidek s redici lahvickou. Znacka Gaga, Unuo, Petit Lulu, TotsBots a HappyFlute. Cena za celou sadu 1700Kc (moznost domluvy na cene). ---- Dale prodavam nocnik na bezplenkovou komunikacni metodu za 50Kc. ---- Set kalhotkovy plenek a AIO plenek: 2x set kalhotove plenky Petit Lulu s dlouhou vkladackou, 2x kalhotkove plenky All In One TotsBots a HappyFlute. Cena za celou sadu 1500Kc. (moznost domluvy na cene) ---- Plinky do vody Babywell M 6-12kg (7ks) za 50 Kc. Osobni odber v Brne nebo v Jindrichove Hradci. Moznost zaslat Zasilkovnou za 79Kc.
Látkové pleny sada
Nabízím sadu vrchních kalhotek a vkládacích plen po dvou dětech. V kombinaci s cca dvaceti čtvercovými plenami vystačí na celé období používání plínek, jednorázové jsme používali pouze na cesty. V sadě mám: - 3x malé vrchní kalhotky (PU zátěr) a 3x velké, zn. Thirsties, pružné gumičky kolem nožiček, nastavitelná velikost pomocí druků. Ty nejmenší od mothercare mají všitý prostor pro vložení složené plínky, tu "systémovou" mám však jen jednu - lze různě kombinovat s čtverci nebo dokoupit - 8 obyčejných froté vkládaček - 2 konopné vkládací pleny (malá a skládací) - jednu bavlněnou střední vkládací plenu hodně savou - 1 snap sponku PC kolem 3tisíc, nabízím za 900,- Vše je čisté, plně funkční, prané v šetrných pracích prostředcích.