inzerce, prodej, prodám, bazar

Plexi Givi Airflow pro V-Strom

Kategorie: Ostatní

Prodám následující plexi pro Suzuki V-Strom DL1000 rok 2014 - 1,5 sezóny, ale v pořádku. Lepší plexi neexistuje.
Plexi Givi Airflow pro V-Strom
Podobné inzeráty
Objímka Givi BF10(Suzuki) systém TANKLOCK GIVI
Prodám objímku Givi BF10(Suzuki) pro upevnění tanklocku GIVI k nádrži motocyklu. Pro: Suzuki - DL 650 V-Strom (04-11) Suzuki - DL 1000 V-Strom (02-11)
Uni deflektor(prodloužení)plexi chopper,skůtr,apod.
Univerzální deflektor je vhodný jako prodloužení stávajícího plexi štítu,montáž na tvarově jakékoli původní plexi,bez nutnosti vrtání,lze kdykoli jednoduše bez následků na původním plexi demontovat.Vertikální i horizontální možnosti nastavení výšky a úhlu proudění vzduchu.Vertikální nastavení nahoru-dolů 110mm.Kovový úchyt(objímka) z pryžovými podložkami na plexi,ostatní držáky z pevného ABS plastu,samotné plexi je čiré akrylátové,malé o síle 3,5mm,velké o síle 4mm.K dispozici dva druhy rozměrů,vše viz.fota.Deflektor je při odeslání komplet složený,je třeba jen připevnit k origo plexi,nastavit výšku,úhel a zajistit pomocí páček na držácích.Součástí plexi 3x imbusový klíč k upevnění a dotažení.Nové.Cena 1150 Kč + 149 Kč dobírka Českou poštou.Oba dva rozměry je možno objednat ve variantě čiré,nebo hnědé kouřové.
Yamaha XSR 700 sada nosičů a brašen GIVI
Prodám sadu nosičů a brašen pro Yamaha XSR 700. Jednou použité držáky / podpěry bočních brašen GIVI TMT 2126, držák tankvaku GIVI BF 24 zadní nosič GIVI SR 2126, brašny GIVI MT 501 zamykací k bočním držákům. Vše včetně montážního materiálu. Držák brašen i nosič lze montovat samostatně i společně. Mohu zaslat i na dobírku, osobní odběr možný v Olomouci. Cena je za komplet držáků i s brašnami.
KRAUSER a GIVI motokufry 70-80 léta celý set
Použité 2 boční motokufry Krauser (Německo) a jeden Top Case GIVI. Velikost bočních kufrů: ca 45x20x35 cm (D x Š x V), tedy objem ca 30 l/kufr. Velikost GIVI 40x27x30. Plně funkční a myslím opravdu velmi zachovalé. Minimální oděrky používáním jsou přítomné. POZOR: k dispozici nejsou klíče, které se bohužel nedochovaly. Tzn, že otvírání kufrů samotných a jejich připojení k držáku funguje, ale nejde je zamknout (víka je možné pro jistotu fixovat pavoukem). Nicméně dle kódu na zámku S327 by měl jít klíček někde sehnat. POZOR: kufr GIVI je otevřený, ale v zamčeném stavu a je také bez klíče. Po domluvě při velkém zájmu pošlu i poštou, ale min poštovné prosím předem. K prodeji tedy celkem 3 kufry a držák původně z Kawasaki Z650, ale 100% se dají nastavit i na Honda, Yamaha, Suzuki a i jiné značky
Svatební strom
Prodám ručně vyráběný dřevěný svatební strom na podpisy. Vyrobený vám na míru. Rozměry 60x40 cm (v/š). Svatební strom je ze smrkové desky o tloušťce 18mm, vše ručně vyfrézováno a vyřezáno do hloubky, poté ručně vypáleno plynovou pájkou, následně zbroušeno a ošetřeno bezbarvým lakem. Srdíčka jsou z dřevěné překližky (cca 70ks), natřené na bílo a přilepeny. Každý strom je kus originální ruční práce. Preferuji osobní předání Slaný a okolí, případně po předchozí domluvě možno předat v Praze 9. NOVĚ možno zaslat přes Zásilkovnu. Svatební dekorace Svatební výzdoba
Výhodné 17 kusové balenie + 2 kusy zadarmo
Výhodné 17 kusové balenie + 2 kusy zadarmo Dekorácie s motívom Strom života (2 vzory) sú vyrobené z brezovej preglejky s hrúbkou 3 mm (brúsené) . Vhodné na výrobu machových obrazov, či inú tvorbu. Cena 111€ (2600kč) je cena za 17 kusové balenie . Balenie obsahuje tieto veľkosti: 7 x Strom života s priemerom 30 cm 10 x Strom života s priemerom 20 cm Pribalím zadarmo : 1 x Kvet života s priemerom 33 cm (orechová/palisandrová lazura) 1 x veniec Veselé Vianoce s priemerom 30 cm Farba : prírodná V prípade záujmu sa dá tovar objedať v našom eshope :