inzerce, prodej, prodám, bazar

Pléd s třásněmi a flitry

Kategorie: Ostatní

Hnědý pléd s třásněmi, zdobený korálky flitry a stříbrnou nitkou. Rozměry 178 x 74 cm. Kontakt prosím mailem.
Pléd s třásněmi a flitry
Podobné inzeráty
přehoz / pléd / deka - IKEA ODDHILD, 120x170cm
přehoz / pléd / deka - IKEA ODDHILD barva tmavě modrá rozměr 120 x 170 cm K prodeji nabízím celkem 1 nebo 2 kusy. Cena za 1 kus = 150 Kč Cena za 2 kusy = 250 Kč Oba kusy úplně nové, originálně zabalené web IKEA zde ( je na zelenou barvu, já nabízím barvu modrou) Osobní předání Praha metro B - Náměstí Republiky nebo Jinonice. Při platbě předem mohu zaslat přes Zásilkovnu
Háčkovaný retro pléd
Háčkovaný retro pléd, rozměry viz foto. Předání v Praze nebo k ceně 300 Kč bude připočteno poštovné dle aktuálního ceníku České pošty.
Hráškově zelené pončo/pléd
Hráškově zelené pončo/pléd z pleteniny. Otvor pro hlavu. P3
pléd, deka
Prodám ručně háčkovaný pléd, deku či přehoz na 1 postel- jak chcete ???? nechávám ho pouze za cenu materiálu ???? byla to fuška, ale barevně ladím nakonec byt do jiných tónů. materiál: Flowers 291 černo-světle-zelená - složení: 55% bavlna, 45% polyakryl, velice pevný, příjemný materiál, lze prát v pračce ♥ doma ev. přeměřím ????
Přehoz/pléd 200x220 cm
Nabízím krásný a příjemný pléd/přehoz. Rozměr je 200x220 cm. Je úplně nový, sešly se nám dva úplně stejné. Barva je spíš starorůžová, ale při dopadu světla se mění do šeda/stříbrna.
Pléd/deka + polstar NOVÉ 100% bavlna
Pleteny pled IMPERIAL cervena barva + polstar Znacka Scan quilt Bavlna NC. 2300 Kc