inzerce, prodej, prodám, bazar

Plechy do trouby Mora - hluboký, mělké

Kategorie: Ostatní

Prodám dříve používané plechy do trouby Mora. Plechy se dají bez problému použít, nepřipalují se apod. Povrch: nepřilnavý smalt.

Hluboký: 1 ks, vnitřní rozměry: 36 x 36 x 6 cm, šířka boční části na zasunutí do trouby: 2 cm

Mělké: 3 ks, vnitřní rozměry: 36 x 36 x 2 cm, šířka boční části na zasunutí do trouby: 2 cm

Cena u všech: 275 Kč/1 ks

Možnost osobního prodeje, Zásilkovna, nebo Balíkovna (poštovné není v ceně).

Pod svým profilem nabízím i další věci do domácnosti, nové oblečení, různou elektroniku, příslušenství k PC apod.
Plechy do trouby Mora - hluboký, mělké
Podobné inzeráty
BabyDan DanSafe ochrana trouby stříbrná
ochrana dvířek a skla trouby primárně ochrání dítě před popálením univerzální ochrana pro různé typy pečící trouby ochranná mřížka na troubu zabraňuje, aby se dítě spálilo o horká dvířka trouby snadno se upevňuje bez potřeby nářadí nebo zásahů do trouby je vhodná na skoro všechna dvířka od trouby široká 33 až 64 cm v případě potřeby ji snadno odděláte a očistíte Preferuji OSOBNÍ ODBĚR
Výsuvné pojezdy Mora (685993)
Prodám nové a nepoužité výsuvné pojezdy Mora. Jedná se o model 2017. Pohodlnou manipulaci s horkými plechy vám zajistí teleskopický výsuv. Díky teleskopickým pojezdům nemusíte dávat ruku do rozpálené trouby a předejdete nechtěnému popálení. Kvalitní teleskopické výsuvné pojezdy ve stříbrném provedení jsou určené pro trouby o šířce 50 cm.
Nádoby do mikrovlnné trouby, zn. Whirlpool - NOVÉ
Prodám nádoby na vaření do mikrovlnné trouby, zn. Whirlpool / nádoby na vaření v páře v mikrovlnné troubě Parní nádoby do mikrovlnné trouby na vaření zeleniny, masa, ryb a těstovin - na vaření bez tuku. Ideální i na rozmrazování a ohřívání a uskladnění potravin v chladničce. Tmavá sada nádobí zn. Whirlpool Miska, pařáček, víčko Vhodná do mikrovlnné trouby i do myčky na nádobí Pro teploty od -40°C do +120°C Vnější průměr spodní nádoby 21,5 cm, výška 6 cm Celková výška s pařáčkem a víčkem 11,5 cm Nádoba je nová, nepoužitá Cena Kč 180,- Světlá sada nádobí zn. Whirlpool Miska, pařáček, víčko Vhodná do mikrovlnné trouby i do myčky na nádobí Pro teploty od -20°C do +110°C Vnější rozměr spodní nádoby 20x21,5 cm, výška 6,5 cm Celková výška s pařáčkem a víčkem 10 cm Nádoba je nová, nepoužitá Cena Kč 180,- Cena za obě nádoby dohromady Kč 320,-.
Hluboký hrob
Prodám knihy Hluboký hrob - Dítě Útesů, Hluboký hrob - Mlha Moře,Hluboký hrob - Modrá Záře, cena za jednu 150, že tři 400 Kč.
Trapézové plechy střešní záruka 25 let.
Nabízím vysoce kvalitní trapézové plechy první jakosti, od výrobce Arcelor Mittal(Belgie) S PÍSEMNOU ZÁRUKOU OD VÝROBCE 25 LET. Síla plechů 0,50mm nebo 0,70mm. Plechy jsou povlíkané vrstvou Aluzinku nebo s nátěry: protikorozním, základovým a vrchním organickým nátěrem z nenasycené tvrzené polyesterové živice. Polyesterová vrstva o síle 25 mikronů (lesk) 35 mikronů (mat) nebo 50 mikronů. Na výběr různé výšky profilů a barev. V nabídce máme veškeré střešní doplňky.Plechy Vám dodáváme přímo z výrobní linky, kde jsou STŘÍHÁNY NA MÍRU podle rozměrů střechy. Objednávky nad 100m2 DODÁME ZDARMA na místo pokládky. Menší množství vydáváme na skladě firmy v obci Huzová okr.Olomouc, kde také můžetePŘEDEM SHLÉDNOU VZORKY PLECHŮ. Uvedená cena je 233 za 1m2 povrch Aluzinek a cena je již s DPH. Podrobnější informace a ceníky Vám radi zašleme na email nebo sdělíme telefonicky.
Anglický porcelán Coaching Taverns Royal Tudor, mělké talíře
Anglický porcelán Coaching Taverns Royal Tudor, mělké talíře 4ks 4x velký mělký talíř - průměr 27,5 cm č.3