inzerce, prodej, prodám, bazar

Plechovky na zavařování masa + víčka

Kategorie: Ostatní

Nabízím nové nepoužité plechovky a víčka pro zavařování masa a jiného produktu.Některé jsou s nápisem sádlo.Jedná se o starší výrobní typ plechovek a víček do roku 1991.Síla plechu je cca 0,34mm a proto jdou dobře ořezávat, víčko pěkně pasuje na plechovkou.Průměr plechovky je 10 cm.

1. Cena za plechovku o objemu 440 ml i s víčkem je 50,- Kč
2. Cena za plechovku o objemu 1500 - 1700 ml i s víčkem je 150,- Kč.

Posílám zásilkovnou a nebo balíkovnou.
Plechovky na zavařování masa + víčka
Podobné inzeráty
Sklenice na zavařování šroubovací
- upínací spony na zavařování Omnia 25kč/ks - plastové červen zavařovací hlavy na malé a velké víčka 30/ks - litinová zelená zavařovací hlavy na malé víčka 100kč/ks - sklenice na šroubovací víčka velké 4kč/ks, malé 2kč/ks - šroubovací víčka 1kč/ks
Upínací spony na zavařování Omnia
- upínací spony na zavařování Omnia 25kč/ks - plastové červen zavařovací hlavy na malé a velké víčka 30/ks - litinová zelená zavařovací hlavy na malé víčka 100kč/ks - sklenice na šroubovací víčka velké 3kč/ks, malé 2kč/ks - šroubovací víčka 1kč/ks
Nový originál tenderizér Jaccard
Nový originál tenderizér ruční Jaccard - 48 jehel. Slouží na změkčení masa, u kterého naruší strukturu masových vláken. Díky tomu maso zůstane křehké a udrží veškerou šťávu. Tenderizér má ostré ocelové břity pronikají hluboko do masa, kde přetínají vazivovou tkáň, která dělá maso tuhým. Takto se zjemní struktura masa. Navíc jsou v mase vytvořeny "tepelné kanály", které napomáhají stejnoměrnému pronikání tepla do masa v průběhu přípravy. Umožňují tak zkrácení doby přípravy (až o 40%) a přispívají k rovnoměrnému propečení masa. Touto úpravou jsou navíc 100% zachovány všechny stavy v mase! Pokud maso ještě i marinujete, přispějete tenderizaci k lepšímu pronikání marinády do hloubky masa, čímž se zkrátí doba marinace a zvýší její účinnost. Možné osobní předání Praha Vršovice nebo Zásilkovna 85 Kc.
Plechovky na zavařování
Plechovky na zavařování bez víček. Nové, nepoužité… Výška 12 cm, šířka dna 10 cm. 16 ks - 100 kč
SLOVNÍK PRO MASNOU VÝROBU NJ–ČJ a ČJ–NJ
Nová kniha. Formát A5, 224 stran, šitá brožovaná vazba. 1. vydání, v roce 2009 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Specializovaný slovník zaměřený na technologii zpracování masa. Autor Mgr. Karel Smolka rozdělil slovník na dva oddíly: LEXIKÁLNÍ, obsahující přes 4 tisíce odborných výrazů v každé části (německo-české, česko-německé) a mapující odbornou terminologii zejména v Německu a Rakousku, ovšem i s poukazem na regionální zvláštnosti a výrazy typické pro švýcarskou německy mluvící oblast, a PŘÍLOHOVÝ, jehož textová část zahrnuje seznam látek s E číslem povolených v ČR, masné výrobky v německé oblasti, uzenářské výrobky v německy mluvících zemích (abecední seznam), hotová masová jídla (gastronomie), dělení jatečných zvířat, drůbeže a zvěřiny, obchodní dělení masa i etiketování masa v EU. Obrazová část přílohového oddílu na 53 stranách předvádí dělení masa (hovězího, telecího, vepřového, skopového, jehněčího, koňského, kuřecího, krůtího, králičího i zvěřiny) v Německu a Rakousku.
Sklenice na zavařování
Daruji zdarma za odvoz sklenice na zavařování velikosti asi 750 ml. počet asi 80ks jsou to klasická víčka ne na závit. Viz obrázky