Plechovky na zavařování masa + víčka
Kategorie:
Ostatní
Nabízím nové nepoužité plechovky a víčka pro zavařování masa a jiného produktu.Některé jsou s nápisem sádlo.Jedná se o starší výrobní typ plechovek a víček do roku 1991.Síla plechu je cca 0,34mm a proto jdou dobře ořezávat, víčko pěkně pasuje na plechovkou.Průměr plechovky je 10 cm.
1. Cena za plechovku o objemu 440 ml i s víčkem je 50,- Kč
2. Cena za plechovku o objemu 1500 - 1700 ml i s víčkem je 150,- Kč.
Posílám zásilkovnou a nebo balíkovnou.
1. Cena za plechovku o objemu 440 ml i s víčkem je 50,- Kč
2. Cena za plechovku o objemu 1500 - 1700 ml i s víčkem je 150,- Kč.
Posílám zásilkovnou a nebo balíkovnou.
Podobné inzeráty
- upínací spony na zavařování Omnia 25kč/ks
- plastové červen zavařovací hlavy na malé a velké víčka 30/ks
- litinová zelená zavařovací hlavy na malé víčka 100kč/ks
- sklenice na šroubovací víčka velké 4kč/ks, malé 2kč/ks
- šroubovací víčka 1kč/ks
- upínací spony na zavařování Omnia 25kč/ks
- plastové červen zavařovací hlavy na malé a velké víčka 30/ks
- litinová zelená zavařovací hlavy na malé víčka 100kč/ks
- sklenice na šroubovací víčka velké 3kč/ks, malé 2kč/ks
- šroubovací víčka 1kč/ks
Nový originál tenderizér ruční Jaccard - 48 jehel.
Slouží na změkčení masa, u kterého naruší strukturu masových vláken. Díky tomu maso zůstane křehké a udrží veškerou šťávu.
Tenderizér má ostré ocelové břity pronikají hluboko do masa, kde přetínají vazivovou tkáň, která dělá maso tuhým. Takto se zjemní struktura masa. Navíc jsou v mase vytvořeny "tepelné kanály", které napomáhají stejnoměrnému pronikání tepla do masa v průběhu přípravy. Umožňují tak zkrácení doby přípravy (až o 40%) a přispívají k rovnoměrnému propečení masa. Touto úpravou jsou navíc 100% zachovány všechny stavy v mase! Pokud maso ještě i marinujete, přispějete tenderizaci k lepšímu pronikání marinády do hloubky masa, čímž se zkrátí doba marinace a zvýší její účinnost.
Možné osobní předání Praha Vršovice nebo Zásilkovna 85 Kc.
Nová kniha. Formát A5, 224 stran, šitá brožovaná vazba.
1. vydání, v roce 2009 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Specializovaný slovník zaměřený na technologii zpracování masa. Autor Mgr. Karel Smolka rozdělil slovník na dva oddíly:
LEXIKÁLNÍ, obsahující přes 4 tisíce odborných výrazů v každé části (německo-české, česko-německé) a mapující odbornou terminologii zejména v Německu a Rakousku, ovšem i s poukazem na regionální zvláštnosti a výrazy typické pro švýcarskou německy mluvící oblast, a
PŘÍLOHOVÝ, jehož textová část zahrnuje seznam látek s E číslem povolených v ČR, masné výrobky v německé oblasti, uzenářské výrobky v německy mluvících zemích (abecední seznam), hotová masová jídla (gastronomie), dělení jatečných zvířat, drůbeže a zvěřiny, obchodní dělení masa i etiketování masa v EU. Obrazová část přílohového oddílu na 53 stranách předvádí dělení masa (hovězího, telecího, vepřového, skopového, jehněčího, koňského, kuřecího, krůtího, králičího i zvěřiny) v Německu a Rakousku.