inzerce, prodej, prodám, bazar

Plechové hangáry

Kategorie: Ostatní

Prodám stavební plechový hangár
Jedná se o sendvičovou montovanou halu.
Více info o ceně telefonicky.
PIŠTE POUZE VÁŽNÍ ZAJEMCI!!
Rozměry: 1. Hangár
V - 2,5m
Š - 4m
D - 12,5m
Délku lze upravovat po 3m

Rozměry: 2. Hangár
Š - 14m
D - 14m
V - 4,2m

Rozměry: 3. Hangár
V - 2,5m
Š - 4m
D - 18m
Plechové hangáry
Podobné inzeráty
Prodej hal , tryskárky (2331m2) a pozemku (7186m2)
Nabízíme ke koupi výrobní haly s pozemky o celkové výměře 9 517m2, průmyslový areál se nachází v Šenově u Ostravy. Areál je tvořen souhrnem několika budov určených pro výrobu a finální úpravu ocelových konstrukcí. S dostatečným zázemím pro zaměstnance vč. šaten, kuchyňky, sprch a toalet. Zastavěná plocha je 2331 m2, je tvořena velkou halou (1282m2), malou halou (379m2), tryskárna + tryskací box (670m2). Součástí prodeje je kotelna na tuhá paliva, tryskací stroj – Schlick, tryskací box, kompresorová zařízení (3 kusy), dva montované hangáry, mostové jeřáby, portálový jeřáb, kladkostroje (o nosnostech 5-16t) a další příslušenství.
Hangár Vysočina
Hangárování na Vysočině. Nabízíme hangárování v Bystřici nad Pernštejnem pro všechny typy letadel. K dispozici několik volných míst pro příští sezónu. Hangáry mají vodu, elektřinu, GSM alarm. K dispozici je i zázemí. Férové podmínky a ceny. Součástí hangárování je i bezplatné a neomezené používání oficiálního letiště. (Pro zvýšení efektivity inzerce- Polička, Křižanov, Jihlava, žďársko, novoměstsko, ultralight, vrtulník, ULL). Více informací na telefonu, nebo osobně.
Soudky plechové s víkem a sponou pěkné čisté za 199 kč
Prodám asi 8 ks i jednotlivě tyto pěkné čisté, zvenčí lakované plechové soudky s víkem a stahovací sponou. Původní pbsah soudků viz.foto. Ideální jako sedátko, stolička, bobík, ale i ukládání materiálu, zboží či zabezpečení sypkých věcí a drobných předmětů před vlhkostí, hlodavci a podobně. Mám na prodej v dalších inzerátech ještě i jiné sudy a soudky plastové i plechové různých velikostí a spoustu dalších zajímavých věcí. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši. Pouze osobní převzetí v Č.Budějovicích - nezasílám.
Plechové a plastové sudy
Nabízím k prodeji plechové a plastové sudy plechové sudy o velikosti 220l 350 Kč kus, plastové od 220 litrů do 50l cena od 350 do 800 Kč. osobní odběr na Praze 5 prosím pouze volat na telefon ne SMS!
Plechové krabičky
Prodám plechové krabičky od cigaret, cena je za 1 kus. Možno prodat po kusech nebo vše - disponuji množstvím několika set kusů. Osobní odběr v Ostravě nebo dobírkou.
Prodám plechové disky + poklice FORD
Prodám plechové disky 16” ,5x108 + originál poklice FORD Cena za sadu 3000,- , jinak dohodou