inzerce, prodej, prodám, bazar

PlayStation VR2

Kategorie: Herní konzole

Náhlavní souprava pro virtuální realitu
Sony PlayStation VR2


Pouze vyzkouseno!!!

Technologie PlayStation VR2 obsahuje klíčové funkce, které umožňují jedinečné herní zážitky, jako je zpětná vazba náhlavní soupravy, sledování očí, 3D zvuk a haptická odezva z ovladačů PS VR2.
Spolu s kompatibilními hrami uchvátí smysly hráčů a nabídnou neuvěřitelně hluboký pocit ponoření.
PlayStation VR2
Podobné inzeráty
PlayStation VR2
Dobrý den, přenechám aktivní objednávku na brýle pro virtuální realitu PlayStation VR2, která je k vyzvednutí osobně na pobočce . Brýle jsem zakoupil jinde, proto již nevyužiji. Komunikace pouze e-mailem. Děkuji.
Sony PlayStation VR2 ZÁRUKA
Prodám virtuální realitu Sony PlayStation VR2. - BEZ HRY! - Stav: 10/10, pouze odzkoušeno. - Záruka: 24 měsíců Alza. - Balení: komplet originál včetně faktury. - Důvod prodeje: nevhodný dar. Prosím pouze sms/volat.
Nový Playstation 5 (FIFA23) + PS5 VR2(Horizont)
Prodám tento “Gamer starter pack”. Nový, nerozbalený Sony PlayStation 5 mechanika(FIFA 23) + Brýle pro virtuální realitu PS5 VR2 s hrou Horizont Call od the Mountain. Nové, pouze rozbaleno. Záruka 24 měsíců. CZ distribuce Osobní předání Brno nebo Uherské Hradiště. Konzole dostupná IHNED. Poštovné: Platba předem - ZDARMA Dobírka - 250Kč Možnost výměny za nový iPhone nebo Macbook.
SONY PlayStation VR2 (2023)
Nové nerozbalené včetně dokladu o koupi z CZ obchodu, záruka. Preferuji osobní přednání, po dohodě možno dovést na adresu Náhlavní souprava pro virtuální realitu, technologie PlayStation VR2 Sense pro PS5
Playstation VR2
Prodám brýle pro virtuální realitu Playstation VR2 + ovladače a potřebné kabely. V bundlu s hrou Horizon Call of the Mountain. Vše nové a zabalené, vč. faktury a 2leté záruky. Možno i s extra nabíječkou na ovladače (+ 1500,-). Osobní předání Praha, příp. Zásilkovna.
SONY PlayStation VR2
Prodám nový SONY PlayStation VR2. Mám ho již fyzicky doma, takže nekupujete virtuální zboží. Možné osobní převzetí (Přelouč, Pardubice, Hradec Králové a okolí) i zaslání (proti zálohové platbě 1000,-). Pouze vyzkoušený. Verze bez her. Záruka 2 roky, Datart.