inzerce, prodej, prodám, bazar

PlayStation Dualshock 4 (V2) - Death Stranding Limited Editi

Kategorie: Herní konzole

Plně funkční, nepoškrábaný. Součástí limitované edice PS4 Pro Death Stranding. Exkluzivní ovladač. Nepoužívaný, jen vystavený.

Bezdrátový ovladač, integrovaný reproduktor, touchpad, gyroskop, akcelerometr, tlačítko pro rychlé sdílení. Rozhraní: USB, line-out (3,5mm jack).
PlayStation Dualshock 4 (V2) - Death Stranding Limited Editi
Podobné inzeráty
Playstation 4 PRO Death stranding limited edition
Prodám PS4 PRO Death Stranding Limited Edition s velmi originálním ovladačem, k tomu druhý ovladač a nabijecí stoján. Origo krabici mám ale nemůžu ji najít (hledá se :D). Pro více info pište. Přihazuji hry viz foto.
Sony PS4 - DualShock 4 USB Wireless Adapter
DualShock 4 USB Wireless adaptér DualShock 4 USB Wireless adaptér vám umožní připojit herní bezdrátový ovladač DualShock 4 nejen k PC, ale i k vašemu Mac od společnosti Apple. Možná si říkáte, že to fungovalo i dříve prostřednictvím Bluetooth nebo USB kabelu, ale i přesto má tento adaptér něco navíc! Díky němu máte nyní nově možnost naplno využít všechny funkce, která vám nabízí herní bezdrátový ovladač DualShock 4. Minimalne vyuzivane. Preferuji osobni predani. Zasilkovnou jen po platbe predem.
PlayStation 4 Slim 1TB (PS4)
Dobrý den, prodám PlayStation 4 Slim 1TB již bez záruky. 1x PlayStation 4 Slim 1TB 1x DualShock 1x Hra Death Stranding plus kabeláž originální krabici již nemám. Pouze osobní předání v Čerčanech (kousek od Benešova u Prahy) Kontaktovat mě můžete na: email: eicopfeiffer@ tel. číslo:
Death Stranding PS4
Dobrý den. Prodám hru Death Stranding na PS4. Okolí Liberce
Death Stranding - hra na PS4
Dobrý den, prodám Death Stranding: 399kč V případě zájmu mi zavolejte, upřednostňuji osobní odběr v Hradci Králové, případně možnost zaslání na dobírku. Podívejte se i na mé jiné inzeráty. :-)
KOUPÍM Dualsense, Dualshock, Xbox controller
KOUPÍM poškozené nebo rozbité ovladače Dualsense, Dualshock, Xbox controller v jakémkoliv stavu. Nabídky posílejde do emailu i s fotkou playstation , playstation 5 , playstation 4 , Xbox , dualsense , dualshock , xbox controller