inzerce, prodej, prodám, bazar

Playstation 5 s mechanikou + 27her

Kategorie: Herní konzole

Nabízím 3 měsíce starý PS5 (500GB)
- k němu dva originální ovladače
- CD horizon forbidden west
- CD grand turismo 7
K Playstationu prihazuji I PSN účet na kterém je spousta her:
Hogwarts legacy digital deluxe
Sackboy a big adventure
Among the sleep
Minecraft deluxe collection
Green hell
Dying light 2
Life is strange true colors
Hell let loose
Crash bandicoot 4 it's about time
Red dead redemption 2
Vsechny díly The dark pictures anthology
FIFA 23
NHL 22
Knowledge is power
Police simulátor: patrol officers
God of War ragnarok
Call of duty modern warfare 2
Assassins Creed valhalla (+všechny DLC)
A way out
UFC 4
Rust console edition

Je možné si za dalších 1.000 Kč vzít i sluchátka od Steel series (viz obrázek)

Cena je pevná. Pouze osobní předání Liberce nebo Praha.

Inzerát platí do smazání
Playstation 5 s mechanikou + 27her
Podobné inzeráty
Sony PlayStation 5 BluRay, herní konzole PS5 nerozbalený, CZ
Sony PlayStation 5, herní konzole PS5, nerozbalený, faktura, záruka, Blu-Ray (s mechanikou), součástí balení je ovladač DualSense + 2 hry (GRAN TURISMO 7 CZ + FIFA 23 CZ). Nový, nerozbalený, záruka 24 měsíců. CZ distribuce (). Faktura včetně DPH. Osobní odběr je možný v Českých Budějovicích a okolí. Sony PlayStation 5 Blu-Ray (s mechanikou) Možnost zakoupení také v našem e-shopu (s certifikátem Heureka - Ověřeno zákazníky):
Sony PlayStation 5 BluRay, herní konzole PS5, nerozbalený
Sony PlayStation 5, herní konzole PS5, nerozbalený, faktura, záruka, Blu-Ray (s mechanikou), součástí balení je ovladač DualSense + 2 hry (Demon"""'s Souls + Horizon Forbidden West CZ). Nový, nerozbalený, záruka 24 měsíců. CZ distribuce (). Faktura včetně DPH. Osobní odběr je možný v Českých Budějovicích a okolí. Sony PlayStation 5 Blu-Ray (s mechanikou) Možnost zakoupení také v našem e-shopu (s certifikátem Heureka - Ověřeno zákazníky):
Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet
Základní desky Záložní zdroje Zvukové karty Ostatní Knihkupectví Jasmínka Janča, Zentrich: Herbář léčivých rostlin - komplet 1-7 díl Knihkupectví Jasmínka Jasminka koupit Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - [16.3. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 1 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 2 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 3 Prodám tuto virtuální realitu pro Playstation 4 nebo Playstation 5. Je to kompletní balení včetně všech kabelů, takže stačí zapojit a můžete ihned hrát. Vše je v perfektním stavu jako nové! Téměř nehrané. Kompletní balení včetně originální krabice a všech obalů a manuálu. Nebráním se dohodě. Upřednostňuji osobní odběr v Českých Budějovicíh nebo mohu poslat zásilkovnou. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat!
Playstation 5 s mechanikou + Fifa
Playstation 5 s mechanikou + Fifa Prodám herni konzoli PS5, verze s mechanikou Součástí je bezdrátový ovladač, veškeré potřebné kabely, krabice a Fifa Vše plně funkční, konzole je nová Osobní převzetí a vyzkoušení je možné v Kutné Hoře. Případně zašlu poštou nebo přes Zásilkovnu (+80 při platbě předem, +105 na dobírku)
Ps5 / Playstation 5 s mechanikou / 100% Stav / Záruka
Prodám konzoli Playstation 5 s mechanikou, která je stará 9 měsíců. Je ve 100% stavu, stále jako nová a neponičená. Konzole nemá žádné technické ani kosmetické vady. Playstation byl kupován v Alze a je stále v záruce. Záruční list a doklad o koupi je samozřejmě součástí prodeje, stejně jako ovladač, krabice atd... vše v původním stavu. Preferuji spíše osobní předání ale po seriózní domluvě mohu odeslat poštou. Konzoli prodávám, jelikož jsem si pořídila herní PC a Psko už tolik nevyužiji.
SONY PLAYSTATION 5 s MECHANIKOU v ZÁRUCE
UPŘEDNOSTŇUJI TELEFONICKOU KOMUNIKACI Nabízím na prodej Sony Playstation 5 V záruce do 11.2024 Verze s mechanikou Konzole je v Top stavu, kompletní balení Sony Playstation 5 1x Ovladač Vertikální stojan Napájecí kabel USB kabel pro ovladač HDMI Samozřejmostí je možnost vyzkoušet.. Tel: