inzerce, prodej, prodám, bazar

Plavková podprsenka Calzedonia

Kategorie: Plavky

Plavková podprsenka Calzedonia Cobey vel. je na 70 i 75B, mě na 75C bohužel menší. Barva tmavě modrá, flitry v pořádku, krásná. Jednou krátce oblečená a vypraná.
Plavková podprsenka Calzedonia
Podobné inzeráty
Dvojdílné plavky Triola z kolekce Paradise vel: 75 E
Plavky jsou v TOP stavu, nošené minimálně, nebyly u moře. RUČÍM !!! Plavková podprsenka Triola 89208 z kolekce Paradise Vel: 75 E Bezešvá podprsenka s NÍZKÝM STŘEDEM je ideální pro hluboké výstřihy letních topů a ještě lepší k opalování. Atraktivní dekorativní vzor zvýraznila růžová paspule v dekoltu, která prochází do ramínek. Podprsenka má hladké, tence vyztužené koše s kosticemi a s formovacím efektem. Ramínka jsou pohodlná, délkově nastavitelná a vzadu odepínací, lze je fixovat vzadu do kříže nebo uvázat za krk. Plavkové kalhotky Triola 96208 z kolekce Paradise s motivy rajské zahrady VEL: 85 Bokové kalhotky se zavazováním jsou ideální pro malé i větší velikosti. Nabízejí variabilitu při nošení, s pomocí vázacích šňůrek dokážete korigovat velikost.
Plavky Formentera od značky Calzedonia
Nové plavky Formentera z kolekce Máma a dcera od zn. Calzedonia. Koupené na dovolenou jako rezervní, nepoužité. Velikosti na fotkách, push-up podprsenka (nyní samostatně stoji 1200 Kč), na kalhotkách uvedeno M, ale jsou velmi pružné, takže sednou i na L. Na XL už nedoporučuji. Ve skutečnosti se více lesknou, nepodařilo se mi úplně zachytit. Cena a prodej pouze jako celek.
CALZEDONIA PLAVKY
Krásné květované plavky. Velikost 152/158. Rozměry podprsenks: šířš pod prsy 31-34cm, délka od ramene 21cm. Rozměry bikiny: pas 30-35cm, hloubka sedu 18cm. Velikost: 152 Značka: CALZEDONIA Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 80; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
Calzedonia dámský přehoz přes plavky
Poštovné 59 Kč. Dámský přehoz přes plavky značky calzedonia. Vel. M. Nové, nepoužité. Původní cena cca 1200 Kč.
Plavky calzedonia vel. 98
Chlapecké plavky Krásné kvalitní plavky z Calzedonia, vel. uvedena 4 roky, ale přijdou mi menší (samozřejmě záleží na velikosti dítěte) :) Po dobu akce PPL možnost dopravy za 1,-
Vršek od plavek Calzedonia
1x vzatý (praný) vršek od plavek Calzedonia. Plavky mají vycpávky. Velikost odpovídá 70B/C (dle vycpávek).