inzerce, prodej, prodám, bazar

plavaci vesta konfidence

Kategorie: Ostatní

prodam plavaci vestu konfidence velikost S od 18. měsiců Vesta na plavání JACKET ORIGINAL červená
vložka pod zipem proti oděrkám
vyrobena z neoprenu, lemy z lycry
přizpůsobivý systém plováků, které můžete měnit podle váhy i dovedností vašeho dítěte
plováky jsou vyrobeny z EPE pěny
vhodný pro začínající plavce, i pro dobrý pocit rodičů doprava +200 PPL
plavaci vesta konfidence
Podobné inzeráty
Plavací vesta dětská, nová
Plavací vesta nová, nevybalená, nafukovací, velikost 3-6 let nebo 18-30 kg. Bílo-pestrá - vhodná pro chlapečky i holčičky. Cena 69,- Kč + pošta. K dispozici poslední kus - proto NEVÁHEJTE!!! Možnost osobního předání v Klatovech (samozřejmě bez poštovného - zdarma!!!). V případě odběru více kusů z mé nabídky možnost sloučení poštovného.
Dámská vesta
Vesta pochází z nejnovější kolekce. Je nad kolena. Prošívání, které ji zdobí, jí dodává originální charakter. Vesta má praktickou kapuci s odepínatelnou kožešinou, která se bude perfektně hodit do chladných, větrných dnů. Po stranách jsou kapsy, kam můžete schovat potřebné drobnosti, jako je telefon, peněženka nebo klíče. Vesta je celá vyrobena z vysoce kvalitního polyesteru, díky kterému krásně se přizpůsobí postavě a rychle schne. Vesta je velmi praktickým prvkem dámského šatníku, který je vhodný pro různé příležitosti. Můžete si jej obléknout na procházku, nákupy, rande nebo setkání s přáteli. Taková vesta bude ideální pro mírně chladnější, podzimní a zimní dny. Vesta má: Prošívání Kapuce s odnímatelnou kožešinou Kapsy na bocích Materiál: 100% polyester Fotky s variantou černá jsou uvedeny jako ukázka! Model 175 cm má na sobě velikost S. Je čistá, bez poškození, použitá 1x. Jako nová. Inzerát platný do smazání.
Plavaci nakrcnik, kruh na krk
Prodam plavaci nakrcnik, nepouzity. Barva zluta.
Plavací kruh, nákrčník, bazének - vše 2x pro dvojčata
Nabízím výbavu na koupání pro první rok miminka. Mám plavací kruh na 0,5-1rok (použit 2x), dále 2 malé bazénky a 2 nákrčníky (nejsou ani vybalené, nestihli jsme použít). Cena za nákrčníky je 150kč/kus, kruhy po 120kč/kus a za bazénky 30kč/kus nebo je dám zdarma v případě odběru všeho.
Plavací nákrčník Flipper - zlutý
Prodám plavací nákrčník Flipper (Roxy Kids). Vhodný od narození (3-18 kg). Možnost vyzvednutí Brno, Velké Meziříčí
Velký plavecký set
Za 300kč nabízím plavací destičku velrybu, plavací pásek ( běžné známky používání) a rukávky Intex Deluxe dvoukomorové (myslím že jsou úplně nové, ale raději jsem je nafoukla abych si byla jistá, že neuchází). K tomu můžu přidat zdarma overal plavky Daisy 6/9m (nošené až do 1roku), čepičku M&S 9-12m , plastové boty do vody 22 a 27, růžové plavecké brýle a spodek plavek cca do 2let. Osobně v Říčanech nebo zašlu při platbě předem na účet . Řídím ne sms