inzerce, prodej, prodám, bazar

Plastový držák na kravaty nebo šátky

Kategorie: Ostatní

Plastový držák na kravaty nebo šátky, rozměry 47x10 cm.
Pro další informace volejte/piště na 018 130.
Plastový držák na kravaty nebo šátky
Podobné inzeráty
NOVÉ VĚCI DO DOMÁCNOSTI VHODNÉ I JAKO DÁRKY
Při odběru 3 a více věcí + dárek zdarma jako bonus Zástěra na vaření a pečení - černá s rajčaty, pánská nebo dámská, nová Vařečka - dřevěná, nová Vidlička - dřevěná, dlouhá, nová Vánoční ubrus - rozměry cca 82 x 82cm je ve tvaru čtverce, má široký tmavý hnědý okraj a uprostřed je průhledný hnědé barvy a je zdobený zlatými hvězdami hvězdičkami a různými tvary. Může se použít i jako dečka pod stojan s vánočním stromečkem. Nový bez visačky. PC byla 960Kč. 2x skleněný hrnek hrneček - 1x Loyd a 1x Teekanne, nové Organizér na šály, šátky, kravaty - ramínko s s 28 oky kroužky. 1 řada má 4 kruhy, nad sebou 7 řad. Na šály, šálky, šátky, kravaty, pásky apod. Praktické, přehledné, skvělý pomocník. PC 560Kč. Osobní převzetí v Praze + každá věc za něco - nová instantní káva, čaje, tabulková čokoláda, drogerie, apod. Rovnou pište, co nabízíte. Nikam neposílám!
Šátky a šátečky
Prodám, nejlépe vše najednou, šátky různých velikostí, materiálů, značek a struktur. Šátky jsou nošené hodně, málo nebo vůbec. Odběr minimálně po 10ks. Cenu prosím nabídněte, domluvíme se.
Šátky
Prodám, nejlépe vše najednou, šátky různých velikostí, materiálů, značek a struktur. Šátky jsou nošené hodně, málo nebo vůbec. Odběr minimálně po 10ks. Cenu prosím nabídněte, domluvíme se.
Soudek plastový se šroubovacím víkem 50 litrů za 299 kč
Prodám jednotlivě několik desítek kusů tyto plastový soudek se šroubovacím uzávěrem. Sud plastový, plastový soudek, kanystr, bandaska, plastový sud se šroubovacím víkem, sud na ovocný kvas. Obsah kolem 50 litrů. Soudky jsou uvnitř čisté, na povrchu zvenčí jen zaprášené od běžného skladování. Ideální použití na uložení krmiva, obilovin pro hospodářská zvířata, ryby, koně na zbytky jídel a pečiva, ovocný kvas, ochrana čehokoliv před hlodavci, brouky, škůdci a jiné dle vašich potřeb. Pochází od bazénové chemie v tabletách. Mám na prodej ještě i jiné plastové soudky, IBC nádrže, plastové 1000 litrové kontejnery na paletě, plechové 200 litrové sudy od oleje a plastové 20 ti a 25 ti litrové kanystry po 50 tikorunách. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši.
Boční držák SPZ Harley Davidson Sportster -certifikát TÜV
Boční držák SPZ Harley Davidson Sportster K držáku obdržíte certifikát TÜV - lze bezproblému zapsat do technického průkazu. Boční držák SPZ - Pasuje na všechny Sportstery Harley Davidson Jediný boční držák na SPZ se dvěmi silentbloky. Tyto silentbloky redukují neodpružené hmoty na minimum. Tím je garantována dlouhá životnost držáku a praskliny v držáku jsou tím pádem vyloučeny. Samozřejmě je držák také vybaven nastavitelnou gumovou zátkou proti pootočení. Držák je zhotoven z kvalitní oceli, zpracován na CNC laseru a nakonec černě práškově nalakován. Včetně LED osvětlení. Vzhledem k tomu, že tento držák SPZ má v porovnání s jinými na trhu extra krátkou upevňovací nohu, je vizuálně mnohem přitažlivější. Díky univerzálnímu rozměru se dá držák použít jak pro CZ značky, tak i pro ostatní země - Slovensko, Rakousko, Německo...
Spona do kravaty
Nabízím sponu do kravaty, (nevyužitá). CENA DOHODOU = DROBNÉ, určitě se domluvíme. :-) Preferuji osobní odběr Brno, nebo ZÁSILKOVNA, pak (+ poštovné 80 Kč). Inzerát platí do smazání. Na SMS zprávy neraguji. PROSÍM JEN VOLAT, NEBO PSÁT na E-MAIL (přes ). Díky.