inzerce, prodej, prodám, bazar

Plastové soudky 18L

Kategorie: Ostatní

Nabízím plastové soudky. Objem soudku cca 18L. Zavírání na sponku. Víko má těsnění, nicméně pro 100% těsnost doporučujeme prolepit např. silikonem.

Vhodné na cokoli, obilí, kvas, vodu, krmivo, pro rybáře, atd.

Orientační rozměry.: průměr 27cm, výška 35 cm, průměr hrdla 24cm

Cena za jeden soudek je 95Kč.

Telefon.:

Možnost - osobní odběr v Polešovicích.

Možnost - rozvozu do 70km z Polešovic za mírný poplatek (100Kč za Vaši objednávku).

Možnost - zaslání Českou poštou, také na dobírku. Maximální množství v jednom balíku je 12 sudů.

Cena poštovného následující:
Balík do ruky – 260Kč – platba předem na účet, dodání následující pracovní den
Balík do ruky – 290Kč – platba dobírkou, dodání následující pracovní den


Na poslední fotografii vyfocena i 12L verze (také v nabídce).

Na jakékoli dotazy rád odpovím.

Podívejte se i na další zajímavé inzeráty, kliknutím na jméno.
Plastové soudky 18L
Podobné inzeráty
Soudky plastové s víkem obsah asi 50 litrů za 100 kč
Prodám tyto asi tři druhy různé plastové soudky viz. foto s víkem šroubovacím či zaklapávacím za 100 kč kus. Soudky jsou čisté, pouze zaprášené. Na prodej asi 100 kusů jednotlivě. Ideální na obilí, krmivo - koně, dobytek, drůbež, ryby, ovocný kvas, zbytky jídla ale i jiné dle vašich potřeb. Pouze osobně v Č.Budějovicích, nebo na trase ČB - Praha přes Tábor či Písek mohu zajistit dopravu. Prodávám ještě i jiné soudky s víkem a sponou, 220 ti litrové plastové modré sudy, IBC kontejnery, 1000 litrové plastové nádrže na paletě v kovové kleci, 200 litrové plechové sudy lakované od oleje a spoustu dalších zajímavých věcí na Bazoši.
Sudy, soudky plastové s víkem za 299 kč
Prodám tyto plastové sudy, soudky, ukládací boxy s víkem. Použité, čisté, nepoškozené za 299 kč za kus. Použitelné i jako písková filtrace k bazénu. Ideální na vodu, ovocný kvas,kysané zelí, obilí, krmení pro psy, kočky, zvířata i jiné Prodávám i jiné plastové sudy a soudky s víkem, něktreé víko a spona o obsahu 40 - 200 litrů v cenách 199 - 399 kč. Dále 1000 litrové plastové nádrže - IBC kontejner, použité, velmi pěkné na kovové či plastové paletě v pozinkované kleci v TOP stavu za 1.999 kč. Jsou v dalších inzerátech. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši - všechny zveřejněné jsou vždy platné.
Plastové soudky 12L
Nabízím plastové soudky. Objem soudku cca 12L. Zavírání na sponku. Víko má těsnění, nicméně pro 100% těsnost doporučujeme prolepit např. silikonem. Vhodné na cokoli, obilí, kvas, vodu, krmivo, pro rybáře, atd. Orientační rozměry.: průměr 27cm, výška 25 cm, průměr hrdla 24cm Cena za jeden soudek je 85Kč. Telefon.: Možnost - osobní odběr v Polešovicích. Možnost - rozvozu do 70km z Polešovic za mírný poplatek (100Kč za Vaši objednávku). Možnost - zaslání Českou poštou, také na dobírku. Maximální množství v jednom balíku je 12 sudů. Cena poštovného následující: Balík do ruky – 260Kč – platba předem na účet, dodání následující pracovní den Balík do ruky – 290Kč – platba dobírkou, dodání následující pracovní den Na poslední fotografii vyfocen i s 18L verzí (také v nabídce). Na jakékoli dotazy rád odpovím. Podívejte se i na další zajímavé inzeráty, kliknutím na jméno.
Soudky plechové s víkem a sponou pěkné čisté za 199 kč
Prodám asi 8 ks i jednotlivě tyto pěkné čisté, zvenčí lakované plechové soudky s víkem a stahovací sponou. Původní pbsah soudků viz.foto. Ideální jako sedátko, stolička, bobík, ale i ukládání materiálu, zboží či zabezpečení sypkých věcí a drobných předmětů před vlhkostí, hlodavci a podobně. Mám na prodej v dalších inzerátech ještě i jiné sudy a soudky plastové i plechové různých velikostí a spoustu dalších zajímavých věcí. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši. Pouze osobní převzetí v Č.Budějovicích - nezasílám.
Soudky 50Ltr. jednou použité na potraviny 280Kč. Plzeň
Nabízím v Plzni : Soudky 50Ltr. Se šroubovací víkem. Uvnitř malé těsnící víko. Ucha na nošení. Soudky jsou hermetické. T: Inzerát platí do smazání.
Nerezové kastroly
Nabízíme celonerezové kastroly včetně poklice. Jedná se o kvalitní kastroly s dlouhou životností. Možnost použití na všech typech varných desek a vařičů. (elektro, sklokeramika, plyn, indukce…). Kastroly mají sendvičové dno, jedná se o nové zboží. Na výběr z verzí v objemu 13L,18L a 25L. Rozměry kastrolů (průměr x výška) a jejich váha. 13L – 32x16cm 18L – 36x18cm 25L – 40x20cm Ceník 13L – 1900Kč, 18L – 2300Kč, 25L – 2700Kč, Možnost zaslání kurýrem GLS a nebo Českou poštou, při platbě předem 140Kč, na dobírku 190Kč. Rozvoz do 70km z Polešovic za mírný poplatek (50Kč za Vaši objednávku). Více informací po telefonu nebo emailu. Na jakékoli dotazy rádi odpovíme. Klíč.slova.: guláš, zabijačka, vaření, nerez, nádobí, hrnec, nádoba,