inzerce, prodej, prodám, bazar

plastové pouzdro na cigarety

Kategorie: Ostatní

plastové pouzdro na cigarety, cena na vyžádání, nad 100 ks
plastové pouzdro na cigarety
Podobné inzeráty
plastové pouzdro na cigarety.
plastové pouzdro na cigarety, cena na vyžádání, nad 100 ks 12,- Kč
Kodak Ektra kožené pouzdro NOVÉ
Kožené, ručně šité pouzdro Kodak Ektra v černém provedení se pyšní unikátním retro stylem připomínající obaly pro zrcadlovky. Pouzdro je určeno pro smartphone Kodak Ektra, kterému poskytne jedinečný design a ochranu. Pouzdro je velmi pevné a ochrání váš telefon před nárazy, poškrábáním a nečistotami. Speciální odnímatelný kryt vystlaný mikrovláknem dokonale ochrání objektiv před poškrábáním. Celkový design pouzdra Kodak doplní také nastavitelný ramenní popruh s mosaznými přezkami, který zajistí praktické nošení. Klíčové vlastnosti černého pouzdra Kodak pro mobilní telefon Kodak Ektra Pouzdro Kodak v retro stylu připomínajícím speciální pouzdro na zdrcadlovky Kodak SLR Pouzdro poskytne speciální ochranu a jedineční design mobilnímu telefonu Kodak Ektra Pouzdro je kožené, pevné a ochrání telefon před nárazy, poškrábáním i pády Odnímatelný kryt chránící objektiv je vystlaný mikrovláknem Nastavitelný ramenní popruh s mosaznými přezkami pro praktické nošení
CIGARETY, KATALÓG
Nabízím k prodeji dva katalogy, ve kterých je ručně inkoustem namalováno 2817 kusů starých cigaret z celého světa. Malovali se pod lupou podle skutečné cigarety, které jsou očíslovány a fyzicky budou vystaveny v soukromé sbírce českého sběratele, který připravuje soukromý muzeum s originálními plnými krabičkami a také s kusovkami, aby se dalo podívat, ve které krabičce se jaká cigaretka nachází. Originální katalogy maloval maďarský sběratel VASKÚTI GYORGY v letech 1967 – 1987. Jedná se o dvacetiletou precizní robotu, kde si můžete prohlédnout jak vypadaly cigarety v minulém století. Na poslední straně katalogu je také krátký popis o jeho vzniku. Tyto katalogy byly v roce 2023 digitalizovány podle originálu a bylo z nich vytištěno 30 párů ve formátu A4. Cena za katalog č.1 = 900,- korun a č.2 = 900,-. Za oba celkem 1400,- korun.
T&P Co. | originální mentolové dochucovadlo cigaret - 15 ml
Chybí vám mentolové cigarety? Vyzkoušejte sprej pro dochucení až ks běžných cigaret přírodním mentolem. Návod na použití výrobku: Před použitím zahřejte v ruce a důkladně protřepejte. Při aplikaci si chraňte oči. Vyjměte cigarety bez příchutě z originální krabičky a aplikujte cca 3-6 dávek rovnoměrně po celém jejím vnitřním prostoru. Nechte minutu zasychat a poté vraťte cigarety zpět. Krabičku důkladně uzavřete a vyčkejte cca 6-24 hodin. Krabičku kterou nelze důkladně uzavřít vložte do igelitového sáčku. Experimentujte s počtem dávek i dobou působení aby jste dosáhli vámi požadované síly příchutě. Doprava: 70 Kč Možno objednat i přímo v e-shopu: eshop.
Cigarety LM, Rothmans, Chesterfield, Winston
Prodám cigarety: Winston modré + červené, Rothmans Red, Chesterfield modré + červené, LM červené + modré + zelené ( mentolové ) Tabák Camel. Přestal jsem kouřit a zbyla mi doma celkem velká zásoba. Jedná se o legální cigarety. Winston modré + červené - cena 985,- / karton Chesterfield modré + červené - 985,- / karton LM modré + červené+ zelené - 950,- / karton Rothmans Red - 985,- / karton Tabák Camel - 385,- / 80 g Osobní převzetí v Mladé Boleslavi nebo možnost zaslat přes Zásilkovnu / Balíkovnu - 79,- / balík při platbě předem.
Kožené pouzdro na cigarety
Staré kožené pouzdro na cigarety (CLEA). Pěkný stav, viz foto.