inzerce, prodej, prodám, bazar

pláštěnka

Kategorie: Ostatní

pevná pláštěnka černá vhodná pro rybáře šíře 68cm nenošená
pláštěnka
Podobné inzeráty
Pláštěnka na fotoaparát Vanguard ALTA RC M
Nová, pouze rozbalená. Pláštěnka na fotoaparát Vanguard ALTA RC M se jednoduše připíná a chrání tak fototechniku před nepříznivým vlivem vlhkého počasí. Instalace probíhá upevňovacím páskem na objektiv a suchým zipem na tělo DSLR. ALTA RC M obsahuje extra kapsy na vložení některých drobných předmětů, slouží i jako vak na zatížení stativu (stone bag). Na levé strané pláštěnky je suchý zip určený pro uzavírání pláštěnky – možné uzavření ve dvou úhlech (45° / 90°). Pláštěnka je dodávána včetně sáčku pro uložení. - Vnější rozměry 600×600 mm - Hmotnost 80 g - Materiál 70D Nylon Osobní předání na Mělnicku, případně poštou +150 Kč nebo Zásilkovnou +80 Kč a pod podmínkou platby předem na účet - omlouvám se, ale na dobírku neposílám.
Pláštěnka/pončo, deštník
1) Pláštěnka pončo "Bugzz", velikost 3-6 let, na sobě párkrát, cena 180,- 2) Zelená pláštěnka pončo pro větší dítě - netuším, co by to mohlo být za velikost, cena 60,- 3) Průhledný deštník Tlaková patrola, v pořádku, cena 120,- 4) Menší deštník, maličká dírka, ráda přidám k nákupu:) VÍCE FOTEK RÁDA POŠLU, PŘEMĚŘÍM :) POŠTOVNÉ UPŘESNÍM (možné i přes zásilkovnu), NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, OSOBNÍ ODBĚR JE MOŽNÝ
deštník mickey mouse a pláštěnka vel.128
Krásný vystřelovací deštník Mickey mouse - průměr deštníku 75 cm. Cena 80 Kč. Pláštěnka je kupovaná nová, nepoužitá, vel.128. Délka 82 cm, šíře 50 cm, délka rukávu 55 cm. Cena 80 Kč. Zaslání přes Zásilkovnu.
Pláštěnka do deště Wildcat
Originál retro pláštěnka Wildcat. Nové nepoužité zboží.
Dětská pláštěnka Frog
Dětská pláštěnka Frog. Trochu natržená u kapsy. Velikost 128-134.
Pláštěnka vel. 4, tak do 5ti let
Žlutá pláštěnka po dceři