inzerce, prodej, prodám, bazar

Plašička kun odpuzovač kun

Kategorie: Příslušenství

Nová nepoužitá plašička kun která opravdu funguje, snadné připojení na póly baterie pomocí oček.

PC 2400,-

Pošlu zdarma při platbě předem na účet.
Plašička kun odpuzovač kun
Podobné inzeráty
Odpuzovač kun do auta ODCAR 2
Prodám nový,nepoužitý ultrazvukový odpuzovač kun s periodickou změnou frekvence-ODCAR 2 přístroj je určen k odpuzování hlodavců a kun z motorového prostoru automobilu.Pracuje na principu vyluzování zvuku o vysokém kmitočtu nad 15 kHZ.Tato verze je navíc doplněna o periodickou změnu frekvence,takže si odpuzovaní tvorové nemohou na ultrazvukový tón zvyknout.Funkce je indikována LED lidi je téměř neslyšitelný.(práh vnímání ultrazvuku je u člověka individuální) Odpuzovač vyhovuje evropským normám tím,že se při správném zapojení do palubní sítě automobilu 12V,po nastartování motoru) automaticky vypne. Zasílám: 1,Zásilkovnou na odběrné místo za 79kč (platba předem), cena celkem 329kč. 2,Na dobírku zásilkovnou na odběrné místo za 102 kč, cena celkem 352kč 3,Jako doporučený balíček za poštovné a balné 100kč,(platba předem) za celkem 350kč. 4,Na dobírku za poštovné a balné 175kč,cena celkem 425kč 5,Zlevněnka Brno Křenová 67- cena 250kč. 6,Osobní odběrzdarma,cena 250kč.
Odpuzovač kun Kemo M186
Ultrazvukový odpuzovač kun a hlodavců se 6 vysokonapěťovými plochami. Kvalitní německý produkt určený pro použití v automobilech, zemědělských strojích, traktorech, zapojení přes zapalování vozidla. Zařízení vysílá ultrazvukový signál s frekvencí 22 kHz. Navíc obsahuje 6 vysokonapěťových destiček, které jsou kondenzátorem nabité na 300 voltů. Tyto vysokonapěťové destičky se instalují pod kapotu do motorového prostoru na místa při vodní, vzduchové hadice, startovací kabely a podobně. Při dotyku s plochou, dostane zvíře elektrický šok, který ho okamžitě zaplaší. Vysokonapěťová destička se automaticky znovu nabije. Extrémně nízká spotřeba energie (
Plašička proti kunám Stop & Go
Ultrazvuková plašička proti kunám včetně kabeláže od společnosti Stop & Go. Nová, nerozbalená. Důvod prodeje: nevhodný dárek. Možnost zaslat přes Zásilkovnu (+ 79 Kč). V případě zájmu prosím kontaktovat přes mail, uvedené tel. číslo je smyšlené !
odpuzovače kun
odpuzovač kun (cena za kus) Můžu poslat zásilkovnou, nebo českou poštou. Na dobírku , požaduji alespoň doběrečné předem na účet. Osobní odběr ústecký kraj.
Plašička kun s vybojkama
Nemám využití dovoz v autě z Německa. Plně funkční senzory kopou hodně montáž na potrubí stačí zapojit na baterii Německá výroba
Autokosmetika PLATINUM ULTIMATE - znáte z TV
Prodám novou autokosmetiku PLATINUM ULTIMATE. Znáte z TV (Mediashop). Sada obsahuje: 1. PLATINUM ULTIMATE CARE (Všeuměl pro dlouhotrvající lesk. Zachytí všechnu špínu bez poškrábání. Potáhne lak ochrannou vrstvou a učiní jej odolnějším.), 2. PLATINUM ULTIMATE CLEAN (Péče o umělou hmotu pro perfektní lesk uvnitř auta.), 3. PLATINUM ULTIMATE PROTECT (Odpuzovač vody ze skla. Pomocí vodoodpuzujícího efektu odvádí děšťovou vodu ze skla. Voda kroupy nebo sníh jeho pomocí jednoduše a rychle ze skla stečou a zaručí okamžitý jasný výhled.), 4. HADŘÍK Z MIKROVLÁKEN na leštění. Platba je předem na účet, po té zasílám přes Českou poštu nebo Zásilkovnu. Podívejte se i na mé další inzeráty.