inzerce, prodej, prodám, bazar

Plašič kun (koček, lišek, atd.)

Kategorie: Ostatní

Plašič kun, koček, psů, zajíců a toulavých zvířat WK 0052 s LED bleskem. Velmi účinný výrobek proti toulavým zvířatům s LED bleskem. Pohybový akustický plašič lze použít na zahradě, na půdě proti kunám, okolo domu proti kočkám, liškám, psům, zajícům a dalším toulavým zvířatům.
Jakmile se škůdce přiblíží na vzdálenost 15 m a pohybové čidlo sepne, zařízení začne vydávat LED záblesky a směs zvuků, které se nepravidelně střídají a škůdce opouští hlídaný prostor. Úhel vyhledávání 90°.
Výsledky viditelné po 120 hodinách.
Na 4 baterie velikosti D–velké monočlánky nebo adaptér. Původní cena 1440 Kč.
Plašič kun (koček, lišek, atd.)
Podobné inzeráty
Prodám vyčinéné kůže z lišek
Prodám vyčiněné kůže z lišek 1x stříbrná jsou nerozřízlé na.břiše cena za kus
Plašič ptáků Havrani
Plašič ptáků Havrani, 2ks. Cena za oba.
elektricky odpuzovac - plasic krtku a hryzcu
Deremax cvrcek elektricky odpuzovac - plasic krtku a hryzcu
Plašič ptáků - havran stojící 3D
Prodám plašič ptáků - havran černý stojící plastový. Nohy lze sundat. Lze upevnit jako stojícího např. na okno nebo balkon nebo zavěsit. Pomůže od dotěrných ptáků. Velikost: délka 35cm výška s nohami 15cm šíře 12cm váha 136 g Cena 1ks 100,-Kč Doručím osobně po Praze nebo Balíkovnou či Zásilkovnou (za 80,-Kč bez dobírky)
Prodám plašič KRTKŮ
Prodám plašič KRTKŮ.CENA 300,-´+ POŠTA,OSOBNÍ ODBĚR ZDARMA okr:Benešov nebo :
Schleich koníci
Prodávám Schleich koníky. Flekatý poník 300 kč Hnědý kůň se zapletenými copy 350 kč 2x Andaluský kůň 350 kč Fríský kůň 350 kč Fríský kůň s elfkou 400 kč Koník plavák 350 kč 2x hříbátka 150 kč Doufám že se jim bude u nových majitelů líbit. Jde smluvit sleva pří nákupu více koníku Pokud budete mít zájem pište na anezka.mrzenova@