inzerce, prodej, prodám, bazar

plašič hlodavců

Kategorie: Příslušenství

plašič hlodavců na baterii 12 V, nový, nevybalený
plašič hlodavců
Podobné inzeráty
Ultrazvukový plašič kun KEMO M180
Prodám ultrazvukový plašič kun do auta na 12V. Kemo M180, made in Germany. Voděodolný IP65. Nový, originální balení. Možno poslat přes zásilkovnu +79,-
Ultrazvukový plašič kun Format1 AOdHa/T 12V do automobilu
Prodám dva plašiče kun a hlodavců. Používané cca půl roku. Funkční. Důvod prodeje - nyní auta garážujeme. Cena za jeden 500,- a za oba 700,- i s poštovným. Možno zaslat nebo předat po předchozí domluvě - západní Čechy. PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ DOHODA O CENĚ JISTÁ!
Plašič kun do auta
Nové nepoužité. Cena včetně poštovného. Platba předem na účet.
Plašič kun do auta
Plně funkční. Napojení na baterii auta. Plaší zvukem + pulzní elektrody
Odhaněč drobných hlodavců a kun
Prodám odhaněč kun do auta 230v. Původní cena 800kč.
Odpuzovač kun do auta ODCAR 2
Prodám nový,nepoužitý ultrazvukový odpuzovač kun s periodickou změnou frekvence-ODCAR 2 přístroj je určen k odpuzování hlodavců a kun z motorového prostoru automobilu.Pracuje na principu vyluzování zvuku o vysokém kmitočtu nad 15 kHZ.Tato verze je navíc doplněna o periodickou změnu frekvence,takže si odpuzovaní tvorové nemohou na ultrazvukový tón zvyknout.Funkce je indikována LED lidi je téměř neslyšitelný.(práh vnímání ultrazvuku je u člověka individuální) Odpuzovač vyhovuje evropským normám tím,že se při správném zapojení do palubní sítě automobilu 12V,po nastartování motoru) automaticky vypne. Zasílám: 1,Zásilkovnou na odběrné místo za 79kč (platba předem), cena celkem 329kč. 2,Na dobírku zásilkovnou na odběrné místo za 102 kč, cena celkem 352kč 3,Jako doporučený balíček za poštovné a balné 100kč,(platba předem) za celkem 350kč. 4,Na dobírku za poštovné a balné 175kč,cena celkem 425kč 5,Zlevněnka Brno Křenová 67- cena 250kč. 6,Osobní odběrzdarma,cena 250kč.