inzerce, prodej, prodám, bazar

plakaty tatra dakar, cocacola,jeans ,

Kategorie: Ostatní

krasne originaly kalendare cocacola rifle ks350kc,dakar850kc ,auta ks50-350kc,kalendare50kc,,deen reed100kc,dohoda
plakaty tatra dakar, cocacola,jeans ,
Podobné inzeráty
Knihy s Dakarskou tématikou
Prodám knihy s Dakarskou tématikou. -Dakar 2009 legenda pokračuje -Dakar 2010 napříč Jižní Amerikou -Paříž-Dakar -Cesta na Dakar -Tatry míří do Dakaru -Paříž-Alzir-Dakar -Češi na Rallye Dakar Dakar, Tatra, LIAZ, Loprais
Starý plechový podtác CocaCola
Prodám starou plechový podtác CocaCola Rozměry cca 35 x 25 cm
Rallye Dakar: Peklo na zemi - Monika Nikodemová (nová)
Prodám knihu Rallye Dakar Peklo na zemi - O splněných snech, zdolávání překážek a vůli vítězit. Nová, v TOP stavu. MOC 359 Kč. Vazba pevná, lesklá, bez přebalu. Rok vydání 2019, počet stran 208. Osobní převzetí v Brně, v Třebíči, nebo možno zaslat přes Zásilkovnu (za 79 Kč) či Balíkovnu (za 65 Kč) na libovolné výdejní místo v ČR. V případě zájmu mě prosím kontaktujte přes formulář. Děkuji za pochopení.
Časopisy Bravo a Popcorn
Časopisy Bravo a Popcorn Dobrý den nabízím tyto časopisy Bravo a Popcorn s plakáty u 1 fotografie jsou časopisy kompletní 2 fotografie má jen 2 plakáty a 3 bez plakátů. Časopisy daruji pouze za výměnu časopisů Popcorn nebo Bravo z let 1989 - 1991, ve kterých bych požadoval mít plakáty (Kiss,Roxette,Scorpions,Iron Maiden,Bon jovi)
Samolepky Dakar 2018 sada 10ks
Samolepky. Sada 10ks ořezaných samolepek DAKAR na motorku, kufr či jiné. Velikost archu 30cm. Kvalitní zpracování s ořezem. Mám i jiné samolepky pošlu mailem . Jsem z Olomouce.
Samolepky Dakar 2018 4ks
Samolepky. Sada 3ks ořezaných samolepek DAKAR na motorku, kufr či jiné. Velikost archu 24cm. Kvalitní zpracování s ořezem. Mám i jiné samolepky pošlu mailem . Jsem z Olomouce.