inzerce, prodej, prodám, bazar

Plachta na auta proti slnci nebo mrazu

Kategorie: Příslušenství

K zakrytí střechy a skel karoserie Sedan/Hatchback/Combi/Coupe.
Rozmery: L - d292 x 147 x 51cm
Plachta na auta proti slnci nebo mrazu
Podobné inzeráty
OCHRANNÁ PLACHTA NA AUTO ŠKODA SUPERB II. 2008-2015 (COMBI)
Prodam prakticky novou plachtu na auto. Jen vyzkoušená. Zakoupeno 12/2022 za 1640Kč. Koupeno: Ochranná plachta chrání vaše auto před nečistotami a nepříznivými povětrnostními podmínkami po celý rok. Díky třívrstvému složení s paropropustnou membránou poskytuje plachta během deště až 100% ochranu proti vodě a během vyšších teplot dovoluje odvádět vlhkost, která se kondenzuje pod plachtou.
Powerbanka Xiaomi 70mai Jump Starter - startovací powerbanka
Jedná se o zboží, které bylo krátce použito. Jump Starter 70Mai je ideální společník do vozu, ať už cestujete na hory, nebo chcete mít jistotu, že ráno nastartujete i když venku je teplota hluboko pod bodem mrazu. Je vybavený jak speciálním výstupem pro nastartování vozu, motorky nebo dodávky, ale také 1x USB konektorem a 1x USB-C konektorem a může sloužit jako powerbanka pro nabití například telefonu s výstupními parametry 5V/2,4A Je také vybavený vestavěnou svítlnou se třemi režimy: Svítilna, blikání a SOS. Parametry: - Nouzový startér s kompaktními rozměry - Výstupní proud je stabilních 250A a až 600A v maximu - Powerbanka s USB výstupem 5V / 2,4A - Nouzová svítilna s režimy Svícení, blikání, SOS - Kapacita baterie: 11 000 mAh (41,07 Wh) - Konektory: 1× USB-A, 1× USB-C - Provozní teplota: -20 až +55 °C - Vhodné pro 12V vozy - Až 40 startů na jedno nabití - Rozměry: 163 × 87 × 27 milimetrů - Ochrana proti přepólování - Ochrana proti přehřátí - Ochrana proti zpětnému proudu - Ochrana proti přebití Obsah balení: 1× powerbanka 70MAI Jump Starter 1× nabíjecí kabel 1× konektory/kleště pro připojení k autobaterii 1× přepravní pouzdro. Posílám přes Zásilkovnu, nebo osobní předání v Praze. Zásilkovna: Platba předem + 80kč k ceně, Dobírka + 110kč k ceně.
Ochranná plachta na auto velikosti M, L, XL
Možnost osobního předání Praha 4 jinak odesíláme zásilkovnou nebo pplkou Detailní popis produktu Ochranná plachta poskytuje vynikající ochranu proti prachu, dešti, slunci, vlhkosti, sněhu, námraze po celý rok. Vyrobeno z extrémně odolné, nepromokavé, pevné tkaniny z PEVA. PEVA je speciální materiál určený pro nejvyšší odolnost vůči vodě - kombinace polyethylenu a vinylových polymerů. Plachta má na každé straně silné stahovací gumy. Obsah balení: 1ks ochranné plachty Specifikace produktu: Vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů Nepoškrábe lak UV odolný Silné stahovací gumy Odolné vůči poškození Navrženo pro venkovní a vnitřní použití Perfektně chrání před povětrnostními podmínkami Materiál: PEVA Barva: stříbrná šedá Rozměry: M - 430x175x119 mm L - 482x175x119 cm XL - 533x175x119 mm
Ochranná deka/plachta za zadní sedadlo
Ochranná deka/plachta za zadní sedadlo. Prodám novou nepoužitou ochrannou deku (plachtu) na zadní sedadlo. Zavěšení na stahovací přesky kolem hlavové opěrky nebo na gumu. Ochranná plachta je nepromokavá z pevného materiálu, univerzální snad do každého auta. S otvorem na zip v dece pro prostrčení popruhu na psa pro připoutání. Cena 200 Kč. Mohu předat osobně v Olomouci či po dohodě ve Šternberku, případně pošta, zásilkovna apod. (náklady na dopravu hradí kupující-zásilkovna 79 Kč). Mrkněte i na mé ostatní inzeráty po kliknutí na jméno, prodávám další věci, poskytnu množstevní slevu v případě koupi více věcí.
Univerzální držák na pití do auta nový
Konečně si můžete vychutnat za jízdy svůj oblíbený nápoj nebo energy drink, aniž byste se museli bát rozlití nápoje nebo aniž by Vás rozptylovalo držení plechovky v ruce. Výhody: + Velmi jednoduchá instalace pomocí klipů. + Lze připevnit na přístrojovou desku nebo na větrák. + Chrání lahve/plechovky proti pádu a vylití obsahu při jízdě autem. Držák na nápoje do auta - ideální pro ty, kteří tráví hodně času na cestách. Jednoduchý praktický držák na pití do auta tyto problémy vyřeší. Velmi snadná instalace pomocí dvou klipů k výdechu ventilace nebo palubní desce. Nejčastěji při služebních cestách, ale i při rekračním ježdění Vám bude tento držák velký užitečný pomocník při jízdě autem. Držák na pití do auta je ideální řešení pro ty, kteří tráví hodně času na cestách. Univerzální držák na pití - plechovky, lahve do auta se snadnou montáží. Praktický držáky na pití do aut - plechovky, kávy, láhve, skleničky, kelímky. Parametry: Barva: stříbrno-černá / červená Materiál: plast Provedení: univerzální Rozměry: 95 x 85 x 55 mm Obsah balení: 1ks Univerzální držák na pití do auta Baleno v plastovém blistru. Kontaktovat spíše e-mailem nebo SMS. Možnosti dopravy: zaslání českou poštou při platbě předem 70,-kč, na dobírku 150,-kč.
KEGEL Mobilní garáž Sedan XXL
Původní cena: 1.700,- kč Plachta na auto - rozměr 532 × 148 × 136 cm (D׊×V), velikost XXL, voděodolná, paropropustná membrána odovzdorná Plachta Kegel představuje mobilní garáž Sedan XXL, která je vhodná pro ochranu vašeho automobilu. Tato plachta umí odvádět nežádoucí vlhkost z pod plachty. Snadné je i její nasazení a sundání. Speciální třívrstvá nepromokavá konstrukce plachty je zároveň paropropustná a při dešti je téměř 100% nepropustná.