inzerce, prodej, prodám, bazar

Plachetnice pirát v krásném stavu

Kategorie: Vše ostatní

Prodám mahagonovou plachetnici třídy Pirát. Loď je připravena k vyplutí Je po rozsáhlé renovaci provedené v roce 2018. Dno lodi je kompletně nové, boky a paluba renovovány a vyspraveny. Dno lodi a boky z vnější části opatřeny transparentním sklolaminátem, paluba kvalitní epoxidový lak, vnitřní části lodní lak. Loď je včetně příslušenství, které je většinou v původním stavu, avšak plně funkční. Snad jedinou funkční vadou je netěsnost mezi kýlovou skříní a trupem lodi. Skříň je na šroubech a odnímatelná, takže by mělo jít spoj přetěsnit. Loď je vybavena malým 12V čerpadlem, které tento problém dokáže kompenzovat.

Příslušenství:
1. Plachty hlaví + kosatka (asi dekron, v pěkném stavu) + komplet plachty staré bavlněné
2. kormidlo 3x (lehké kompozitní sklápěcí + ocelové sklápěcí + dřevěné pevné)
3. motorové lože
4. stěžeň, ráhno, lana
5. kotva
6. kýl (ocelový, po renovaci, natřen epoxidovým lakem)



Možno přidat (není v ceně):

1. Manipulační vozík - minimálně používaný - 2500 Kč.

2. Vlek za auto - nebržděný 750kg r. v. 2018, STK do 08/24 - cena 20000 Kč

3. Elektromotor Haswing 12V 540 W - do 5 hodin provozu 3500



Prodávám z důvodu nedostatku času.
Preferuji osobní prohlídku, v případě vážného zájmu však mohu dovézt.

Cena za komplet 52000 Kč
Plachetnice pirát v krásném stavu
Podobné inzeráty
Plachetnice pirát
Prodám dřevěnou kompletní plachetnici pirát ve výborném stavu. Je k ní manipulační vozik + vozik za auto. Více informací po telefonu. Prodávám z nedostatku času.
Slackline - kotvítka a šekly
Kotvítko EQB PIRAT PP / QP (2 kusy) varianta: Pull Pin. Použité jednou. V záruce do 17. 6. 2023. Cena 2490 Kč za obě. Šekl omega nerez, 12mm (4 kusy), jsou nové, cena za všechny 400 Kč. Ostatní věci na slackline v dalších mých inzerátech.
SLEVA 30% Dřevěná plachetnice s pevným kýlem Waarschip
Prodám krásnou celodřevěnou loď s pevným železným kýlem Waarschip z roku 1976, před renovací, kompletní. D=7,3m Š=2,5m celková hmotnost 1300 kg, (z toho železný kýl 500kg).Kýl je šroubovaný, šel by tedy možná sundat a dalo by se i demontovat kormidlo, tak že by se z toho udělala loď s přídavným motorem do našich mělkých vod, reverzibilně. Je na ní hodně broušení a natírání, nebude ale těžké ji zrenovovat, původní barvy už moc nedrží, nebo poslouží jako dětský zahradní domek. Domek na zahradu pro hosty, ubytování netradičním způsobem. ? K vidění v Kladrubech nad Labem. Dopravu umím zajistit, manipulační podvozek (viz poslední foto - není zahrnutý v ceně +15.000.-) je možné prodat zvlášť nebo bezplatně dočasně zapůjčit. Na místě portálový jeřáb pro nakládku. Cena 82.000.-je dočasně snížena o 30% - zimní výprodej. Teď je čas si loď připravit na sezonu.
SLEVA 30% Celodřevěná plachetnice dub/mahagon 1930
Prodám krásnou dřevěnou loď - plachetnici mahagon/dub - potřebuje opravy. Loď je z roku 1930 s doklady, v roce 82 podstoupila první velkou generálku a od té doby měla dva majitele, kteří se o ni velice pečlivě starali. Doklady, servisní historie je k dispozici. Druhý majitel ji získal a udělal část nákladných oprav, zbývá dořešit ještě několik věcí - výměnu některých malých částí na levoboku viz foto a zřejmě přelaminovat část pod ponorem. V loňském roce - když byla na vodě - nabírala cca 5 litrů/týden. Stěžeň, přední opora stěžně i ráhno jsou dřevěné a již zrenovované, sada starších plachet, kompletní lanoví plachta na zakrytí, kormidlo, nové el.rozvody. Držák na závěsný motor. Udržovaná kajuta. Loď jsem koupil se záměrem udělat z ní zahradní domek, domek pro hosty, dřevěný domek pro děti, ale je lepší než jsem čekal a je to škoda nedostat ji znovu na vodu. Má nízký ponor cca 1m, délka 7,8m a šířka 2,3m. K vidění Kladruby nad Labem. Doprava k Vám je v ceně, složení na místě pomocí jeřábu si musí kupující zajistit. Celkovou hmotnost odhaduji na 1,6t, nebo možnost zapůjčení na vleku 2t s SPZ, který lze použít při přepravě na místo, může být i prodán zvlášť. Cena 129000.- dočasně snížena - zimní výprodej = 90.300.-KČ.
Dětská plachetnice
nutno opravit
boty
Nazouváky látkové modré jako nové velikost 26 50kč Tenisky na suchý zip velikost 27 50kč Sandálky velikost 27 50kč Retro dámské kožené kozačky v moc dobrém stavu, zateplené velikost sedí tak na 38 - 39 150kč Dámské kožené kozačky značky Aravelle made in italy v pěkném stavu velikost 300kč Dětské botičky Kožené hnědé tenisky velikost 24 nošené 40kč Šedé tenisky velikost 24 nošené 40kč Modré bačkurky nošené velikost 25 30kč Zelené bačkurky v hezkém stavu velikost 24 50kč Zelené tenisky VANS v krásném stavu 100kč Sandálky velikost 25 40kč Gumové botky velikost 25 40kč