inzerce, prodej, prodám, bazar

Pizza set Gorenje

Kategorie: Ostatní

Prodam pizza set Gorenje. Uplne novy. Nevybaleny. Nevhodny darek.

Pizza set Gorenje
Podobné inzeráty
Pizza set GORENJE
Šířka spotřebiče: 380 mm, Výška spotřebiče: 355 mm Pro pripravu pizzy pizza set GORENJE
Prodám: Pizza pec Group Entry Max 4
Dobrý den, prodám pizza pec - "Pizza pec Group Entry Max 4". Zakoupena v PMN-Nerez. Používána rok a půl. Důvod prodeje: uzavření jedné z našich provozoven. Parametry: nerezové čelo kvalitní izolace opláštění v laku provedení: jednokomorové rozměry (šxhxv): 990 x 920 x 380 mm regulace teploty: 450 °C napětí: 400 V průměr pizzy: 330 (vsádka až 4 ks) rozměry komory: 700 x 700 x 150 mm příkon: 5,6 kW barva: nerez/lak hmotnost: 74 kg Pro více informací mě kontaktujte na telefonním čísle.
Sada nožů Bosch nerezová ocel - pizza sýr zelenina
nová sada nožů kvalitní nerezová ocel celkem tři různé nože se speciálním ostřím efektně označené - pizza, cheese, tomato (pizza, sýr, rajčata/zelenina)
hrnce,nádobí Gorenje CW09SES
hrnce,nádobí Gorenje CW09SES Prodám hrnce - úplně novou kvalitní sadu masivních hrnců Gorenje CW09ES- ještě nerozbalenou v originál.balení, nepoužitou, nevhodný dar. Sada obsahuje 5 hrnců (1,8L,2L,2,4L,3,7L,5,5L),,4 pokličky, hrnce pro všechny druhy ohřevu (indukce,plyn,sklokeramika)skvěle funguje na indukci oproti některým jiným značkám, mám osobně odzkoušeno - máme je doma, pevné masivní a velmi kvalitní perfektní detailní zpracování,máme ji doma..původní cena 3990,-
ZEPTER závěsný systém kuchyňské náčiní PIZZA SET
Nový závěsný systém kuchyňského náčiní (PIZZA SET) od ZEPTER. Zásilkovna 79 Kč.
pizza pec Ooni Koda 12
Prodám pizza pec Ooni Koda 12 na plyn, kupovaná na serveru ani ne před rokem. Byla použita cca 2 hod. provozu, vhodná na kempování nebo jako doplněk do pizzerie. Teplota pečení kolem 450 stupňů, proto je vhodná opravdu jen na pečení pizz a to ideálně neapolského tipu.