inzerce, prodej, prodám, bazar

Pivní soudky s pípou

Kategorie: Ostatní

Vše funkční, neposílám, jen osobně.
Cena je za komplet (3 soudky+pípa)
Pivní soudky s pípou
Podobné inzeráty
Soudky plastové s víkem obsah asi 50 litrů za 100 kč
Prodám tyto asi tři druhy různé plastové soudky viz. foto s víkem šroubovacím či zaklapávacím za 100 kč kus. Soudky jsou čisté, pouze zaprášené. Na prodej asi 100 kusů jednotlivě. Ideální na obilí, krmivo - koně, dobytek, drůbež, ryby, ovocný kvas, zbytky jídla ale i jiné dle vašich potřeb. Pouze osobně v Č.Budějovicích, nebo na trase ČB - Praha přes Tábor či Písek mohu zajistit dopravu. Prodávám ještě i jiné soudky s víkem a sponou, 220 ti litrové plastové modré sudy, IBC kontejnery, 1000 litrové plastové nádrže na paletě v kovové kleci, 200 litrové plechové sudy lakované od oleje a spoustu dalších zajímavých věcí na Bazoši.
Soudky 50Ltr. jednou použité na potraviny 280Kč. Plzeň
Nabízím v Plzni : Soudky 50Ltr. Se šroubovací víkem. Uvnitř malé těsnící víko. Ucha na nošení. Soudky jsou hermetické. T: Inzerát platí do smazání.
Soudky plechové s víkem a sponou pěkné čisté za 199 kč
Prodám asi 8 ks i jednotlivě tyto pěkné čisté, zvenčí lakované plechové soudky s víkem a stahovací sponou. Původní pbsah soudků viz.foto. Ideální jako sedátko, stolička, bobík, ale i ukládání materiálu, zboží či zabezpečení sypkých věcí a drobných předmětů před vlhkostí, hlodavci a podobně. Mám na prodej v dalších inzerátech ještě i jiné sudy a soudky plastové i plechové různých velikostí a spoustu dalších zajímavých věcí. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši. Pouze osobní převzetí v Č.Budějovicích - nezasílám.
Sudy, soudky plastové s víkem za 299 kč
Prodám tyto plastové sudy, soudky, ukládací boxy s víkem. Použité, čisté, nepoškozené za 299 kč za kus. Použitelné i jako písková filtrace k bazénu. Ideální na vodu, ovocný kvas,kysané zelí, obilí, krmení pro psy, kočky, zvířata i jiné Prodávám i jiné plastové sudy a soudky s víkem, něktreé víko a spona o obsahu 40 - 200 litrů v cenách 199 - 399 kč. Dále 1000 litrové plastové nádrže - IBC kontejner, použité, velmi pěkné na kovové či plastové paletě v pozinkované kleci v TOP stavu za 1.999 kč. Jsou v dalších inzerátech. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši - všechny zveřejněné jsou vždy platné.
Pivní soudky
Prodám pivní soudky o objemu 5 l s přetlakovým ventilem, který udržuje tlak 2,5 baru. Vhodné pro ležení piva. Cena soudku 90 Kč, cena ventilu 90 Kč. Na prodej mám cca 10 soudků s ventilem.
Starší pivní půllitry, pivní talíř, podtácky, láhve Svitavák
Prodám starší pivní půllitry a pivní věci, i jednotlivě. Starší basička a láhve Svitavák, Velkopopovický kozel, Radegast, Primus. Purkmistr Pivovar Domažlice. Podtácků Gambrinus mám víc, skládají se jako pazzle. Mám i jiné podtácky.Prodán stojánek Svitavák na podtácky a sklenice OPAT. Pivní talíř Pivní otčenáš - cena 90 Kč.