inzerce, prodej, prodám, bazar

Pivní chlazení s pípou kobrou,+3 narážecí hlavy,biogon

Kategorie: Vybavení dílen

Sice nerad ale prodám profesionální vodní chlazení na pivo, limonádu nebo další tekutiny, s dvojitou pípou kobrou, pojízdným stolem se šuplíkem a třema narážecíma hlavama. Chlazení prošlo v loňském roce opravou, proběhla výměna čerpadla a doplnění chladiva.
Stůl je z voděodolné překližky.
Původní pojezdová kolečka na stole byla vyměněna za dvojitá, kvůli celkové váze naplněného chlazení vodou a plným sudem, který lze postavit vedle chlazení.
Chlazení má zapojené dva ze tří okruhů takže lze čepovat pivo i limo zároveň a opravdu nemusíte mít strach, že by jste v létě měli teplé nápoje i při vysoké výtoči. Cena je 19000 Kč.
Je možnost plné bomby biogonu za příplatek 3000 Kč.
Při odběru všeho je cena 20000 Kč.
Preferuji prodej kompletu.
Vyzvednutí Znojmo.
Pivní chlazení s pípou kobrou,+3 narážecí hlavy,biogon
Podobné inzeráty
kyslík acetylen autogen
nabízím k prodeji velké plně lahve s acetylenem a kyslíkem,a velkou láhev 200 barr 50 litrů s dusíkem ,lahve jsou čerstvě naplněné a mají novou tlakovou zkoušku s technickou znamkou-pavérou. popřípadě mohu naplnit vaše prázdné i neregistrované lahve ,zajistím tlakovou zkoušku po dohodě. naplníme kyslík acetylen dusík pivní směs biogon argon corgon helium formátovací plyn ,prostě všechny náplně. odběr možný na Praze 5 PSČ 15400 prosím pouze volat na telefon nedopisovat e-mail,SMS a podobně,prostě vytočit číslo a zavolat.dekuji za pochopení.
TECHNICKÉ PLYNY
Naplníme Vám klidně i 100LET starou láhev na technické plyny jako jsou ACETYLEN, ARGON, KYSLÍK, DUSÍK, různé směsi plynů jako jsou Corgon Biogon atd. Ceny mám identické jako firma VEBO ve Frýdku Místku U nás bez poplatků a klidně i do Vašich láhví.
Fronius iWave 230i AC/DC VODNÍ CHLAZENÍ
Ahoj kolegové svářeči, mám k prodeji fungl nový fronius Iwave 230i AC/DC s vodním chlazením a 3 letou zárukou. Menu v češtině. Je to klasický set s chlazením a k tomu navíc přidám chladící kapalinu, hořák s příplatkovým koženým opletem, priplatkovou funkcí jobů + blootooth jednotkou. V ceně je příplatkový chladící modul CU600T/mc multicontrol (automatické chlazení, možnost vyprázdnění kapaliny plynem atd) Set obsahuje: - 4,075,21 iWave 230i AC/DC EF + plyn. hadice - zemnici kabel 4m - Hořák 300A water cooling na šroubovací keramiku - madlo s UP/DOWN + led + kožený oplet - chladící kapalina 10l FCL 10 - elektroda + 6mm keramika + kleština + plast - chladící modul cu600t/mc multicontrol - bezkontaktní klíč ke svářečce - kalibrační protokol + návody - a vše na fotkách Cena je 108.000 bez DPH. (u dealera cca 140 tis bez DPH). Sada bez vodního chlazení 78000,- bez DPH. 8m hořák s koženým opletem + 2400,- bez dph. Montážní vozík na láhev a svářečku cca 6000,- bez dph. Verze DC s 4m hořákem kompletní set jako na fotkách 65.000,- bez dph. Tak kdyby si někdo chtěl udělat radost jsem k dispozici.
Ventilátory
Dobrý den,prodám Ventilátory SPAL VA10-AP50/C-61A, 305mm 12V(plně funkční) 3 kusy chlazení, cena za jedno chlazení 2500 Kč
Frezovaci hlavy a jine frezy
frezovaci hlavy prumer-200,160-4ks,100,80-4ks,a prumer 50 na kuzelu-7ks,Kotoucove oboustranne prumer 160x18-ks a 125x18-ks + nahradni platky čtvrtkruhové vyduté s válcovou stopkou 78ks-R2x20,5 a 20 ks R1,6x20,7, freza Pro zájemce: Na Výběr je možné ze tří způsobů. 1. Zboží odešlu formou dobírky, kdy si zájemce uhradí cenu za zboží + balné + službu dobírky podle aktuálně platného ceníku České pošty. 2. Zboží odešlu až teprve po přijaté platbě na mém běžném účtu, cena za zboží + poštovné + balné. 3. Možné osobní předání na předem domluveném místě kdy zájemce uhradí cenu za zboží + me naklady na dopravu
Soustružnické hlavy
Prodám soustružnické hlavy různých velikostí