inzerce, prodej, prodám, bazar

Pistolove pouzdro

Kategorie: Myslivost, lov

Oboustrané pouzdro na menší pistoli
Pistolove pouzdro
Podobné inzeráty
Pistolové pouzdro T-ThumbSmart CZ P07 nebo P09, černá barva
Prodám pistolové pouzdro T-ThumbSmart od Cytac pro CZ P07 nebo P09, černá barva, pravá strana. K pouzdro přidám taktický klip na opasek (viz foto). Osobní předání ve Zlíně nebo lze zaslat na pobočku Zásilkovny (při platbě předem na bankovní účet - bezpečná platba, viz recenze).
Pistolové pouzdro DASTA
Prodám opaskové, pistolové pouzdro DASTA (levák i pravák). Pouzdro je nové.
Pistolové pouzdro AČR vz 95
Pistolové pouzdro ve vz 95 určeno na pistoli vz 82. Vhodné i na jiné typy pistolí. Lze připevnit např. k opasku. Jištění zavírání je na suchý zip a patentku. Do pouzdra se vejde pistole i náhradní zásobník. Nová pouzdra, mám více kusů, výroba 1997. Cena Kč 100,-- + pošta. SMS nebo mail.
Sada  šípů do pistolové kuše.
Sada šípů do pistolové kuše 10ks, nové.
Pouzdra na kapesní nože
Pouzdra určeno pro kapesní nože, zavírací lovecké kapesní nože. Pruvlek na široký služební opasek, viz. foto - 1. Boker Kalašnikov vnitřní rozměr 12x4,5x2 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 300,- Kč + doprava, 2. Pouzdro Gerber vnitřní rozměr 12,5x4x2 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 300,- Kč + doprava, 3. Pouzdro Smith Wesson s klipem vnitřní rozměr 17x5,5 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 300,- Kč + doprava, 4. Pouzdro Gerber vnitřní rozměr 12x5,5 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 320,- Kč + doprava 5. Pouzdro Winchester vnitřní rozměr 11x4,5x1,5 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 300,- Kč + doprava, 6. Pouzdro SOG vnitřní rozměr 11x5,5 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 300,- Kč + doprava, pouzdra je nové nepoužité, ruším sbírku nožů, ceny + doprava (zasilkovna převodem 79,- Kč, dobírka Česká pošta 150,- Kč)
Nylonové přepravní pouzdro na zbraň
Nylonové přepravní pouzdro na zbraň Nabízím nylonové přepravní pouzdro na dlouhou zbraň , pušku vyrobené z nylonu od firmy Valiant. Pouzdro je určeno na pušku i s optikou. Všitá molitanová vložka potažená textilem zbraň ochrání, délka 125 cm, šířka v místě pro optiku 29 cm, vejde se do něho i kulovnice s optikou se světelností 56-60 mm. Barva zelená, černá a real camo, pouzdro lze použít na(vzduchovka,flobertka malorážka,kulovnice,kulobrok,brokovnice)