inzerce, prodej, prodám, bazar

Písmena na svatbu D & L

Kategorie: Ostatní

Prodám metr vysoká písmena z kapa desky, lehká, dobře převozná,
každé za 500,- Kč. V případě zájmu prosím email nebo sms, cizí hovory nezvedám. Děkuji.
Nutné osobní převzetí.
Zlínský kraj.
Písmena na svatbu D & L
Podobné inzeráty
Písmena S & P - svatba
Prodáme 3 písmena jako dekoraci na svatbu či jiné akce , písmena jsou udělané s kvalitního materiálu (dřevo plast) jsou osazeny světýlky (lze sundat) Celková cena 3000,- včetně světýlek , osobní předání Brno , Olomouc , Prostějov , Vyškov nebo dle dohody. Výška velkých míšně. Je 100cm cca přesné rozměry a foto zašlu .
3D písmena s motivy - skládačka
Krásná dekorace do bytu. Možnost zvolit si kterékoli písmeno chcete. Mám jich mnoho. Písmena jsou vyrobená z plastu. Každé písmeno je rozložitelné na části. Není určeno pro děti. Rozměry: VxŠxH: 110x100x30 mm Cena: -cena nápisu na fotce: 780,- (6 písmen) 130 - písmeno z nabídky (A, E, M, O, T) 190 - jiné písmeno (kterékoli jiné) Motivy v písmenech jsou vždy dle počátečního písmena (Z - zajíc, I - indián atp.). Dodání do 1-2 týdnů. Prosím pište primárně na email či sms.
YATO YT-6862 Raznice sada písmena, čísla 0-9
Prodám Raznici na písmena a čísla. YATO YT-6862 Raznice sada písmena 6mm (27ks, A-Z) YATO YT-6854 Razidla číselná 6 mm (9 ks 0-9) Piště prosím jen e-mail. Předání možné v Brně.
Dřevěná skládací žirafa (čísla, písmena)
Zcela nová dřevěná skládací žirafa (z jedné strany čísla, z druhé strany písmena), zabalena v originálním obale (OBAL NATRŽENÝ). Osobní odběr Dolní Benešov nebo poštovné.
vzdělávací hra (Dětský notebook Vtech power)
Jako nový. Povodni cena 1650kč. Součástí notebooku různé výkukové a zábavné aktivity. notebook naučí poznávat základní písmena anglické a německé abecedy. A to jak velká tak i malá písmena včetně užití ve slovech a jejich výslovnosti. V dalších variantách hry naučí notebook děti všechna čísla do deseti, učí je porovnávat i počítání. Hry jsou nejen zábavné, ale dítě se dále rozvíjí v logickém myšlení.
Dřevěná cedule frézovaná - dárek pro chalupáře
Prodám frézované dřevěné cedule. Materiál, barva, typ písma, velikost a vše okolo dohodou. Dřevěné cedule, cedulky, stojánky na tužky, stojánky na vizitky, stojánky na letáky, maxiklíčenky, reliéfy, vývěsní štíty apod. Dřevěné cedule, směrovky, směrové cedule, dřevěné směrovky, reklamní cedule, reservé, klíčenky, dřevěné klíčenky, hotelové klíčenky, klíčenky do penzionu, přívěsky, propagační cedule, frézované cedule, V-carving, reklamní potisk, dřevěný vývěsní štít, dřevěné nápisy, dřevěný nápis, dřevěné písmo, dřevěná písmena, dřevěný reliéf, CNC cedule, CNC nápis, CNC frézování, CNC frézka, frézované ovládací panely, průmyslové značení, dekorativní cedule, vyřezávaná písmena, psí cedule, psí cedulky, cedulka Vinný sklípek, cedulka Dílna, signmaking, plovoucí písmo, vánoční dárek pro chalupáře, chataře a horaly