inzerce, prodej, prodám, bazar

Pískovec na skalku

Kategorie: Ostatní

Postupně ruším skalky a nabízím pískovec.
Pískovec na skalku
Podobné inzeráty
Pískovec..
Prodám okrasný pískovec na zahradu před barák na skalku dle možností zákazníka.Dopravu máme vlastí auto s hydraulickou rukou.Pískovec je opískovaný a čistý.Spodek pískovce je seříznuty na usazení na místo.Pískovec usazený v kačírku není na prodej jen na ukázku.Na prodej jsou pískovce jen na paletách připravené k prodeji.Hmotnost jednoho piskovce cca 1000kg.Skladem 1x pískovec..Volat od Pondělka do Pátku 9.00hod-16.00hod..Pátek jen do 14.00hod..Než pojedete k nám volejte.Sobota-Neděle zavřeno NEVOLAT!!!
Kameny za odvoz - na skalku, zídku apod
Nabízím kameny za odvoz, různé velikosti od velkých vhodné jako solitéry nebo na skalku, zpevnění, zídku, až po malé oblázky.
Kamení na skalku, do jezírka, na zeď, atd.
Nabízím kameny vhodné na vyskládání na zahradu jako dekorace, na skalku, na obložení zahradního jezírka, na vystavení dekorativní zdi atp. Blíže viz foto. Množství cca 1 vozík Vyzvednutí v Horce nad Moravou.
kameny na skalku
kameny na skalku
Prodám říční valouny, labáky,balvany na skalku,zahradu
Prodám říční valouny(foto valounů ještě dodám) i placáky, labáky balvany na skalku zahradu jezírko co si vyberete to máte. Cena 5-7kč/kg .Opukové kameny (desky) do velikosti 75cm cena dle dohody. Dřevěné pražce 400kč/kus. Případně zajistím dopravu za 18kč/km. Vážení zajišťujeme.CENA SE DÁ PŘÍPADNĚ UPRAVIT PODLE MNOŽSTVÍ. JEN A POUZE VOLAT,NEODEPISUJI. 775024
Pískovec
Prodám pískovec nejspíš ze sloupku.