inzerce, prodej, prodám, bazar

Pískovcová socha Madona s dítětem

Kategorie: Ostatní

Prodám pískovcovou sochu madony. Má velmi dlouhou životnost, dobře odolává povětrnostním vlivům a nevyžaduje žádnou údržbu. Soška madony tak může být umístěna nejen v interiéru, nebo na krytých místech, ale i přímo venku, kdekoliv na vaší zahradě.


Dekorativní soška madony, tak jistě skvěle ozdobí nejen vaší zahradu, ale i byt nebo pokoj.

Rozměry: 186cm

V případě dotazů, volejte kdykoliv. Děkuji.
Pískovcová socha Madona s dítětem
Podobné inzeráty
Stara piskovcova socha s dvěma podstavci. Kupní smlouva je.
Stará piskovcova socha viz foto. Součástí jsou dva podstavce. Vše zrestaurovano. Na vše mám kupní smlouvy.
Madona s dítětem
Madona s dítětem
Litinová socha - MADONA - PANNA MARIE 59 cm -SLEVA
LITINOVÁ MADONA MÍRNĚ POŠKOZENÁ !!! Madonce chybí část ruky ( 2 prsty ). VIZ poslední 3 fota. UVEDENÁ CENA JE JIŽ PO SLEVĚ!!! Velká krásná soška Madony ( Panny Marie ) z litiny. Rozměry : výška 59 cm , šíře 21 cm , váha 13 kg Materiál : litina Lze odeslat přepravní službou , cena dopravy 200 Kč .
Pískovcová socha  - svatý Jan  Nepomucký
Prodám kamennou sochu z piskovce. Patron Česka, Bavorska, loďařů, vorařů, mlynářů, duchovních, cti a zpovědního tajemství, proti vodnatosti. Socha sv. Jana Nepomuckého, známá hlavně z našich mostů, je unikátní ozdobou obytných prostor, nebo si ji umístěte do výklenku na fasádu vašeho domu, nebo do zastřešené části vaší zahrady. Má velmi dlouhou životnost, dobře odolává povětrnostním vlivům a nevyžaduje žádnou údržbu. Výška 85cm V případě dotazů, volejte kdykoliv. Děkuji.
Pískovcová socha svatý Pavel
Prodám sochu sv.Pavla. Je to krásná dekorace pro ty co jej ocení. Socha má velmi dlouhou životnost,dobře odolává povětrnostním vlivům a nevyžaduje žádnou údržbu. V případě dotazů, volejte kdykoli. Dekuji. Výška 112cm Můžete ji vystavit kdekoliv budete chtít.
Pískovcová socha
Socha madony, originál Výška 135m Rozměry spodku: 46x34