inzerce, prodej, prodám, bazar

Pískovcová socha

Kategorie: Ostatní

Socha madony, originál
Výška 135m
Rozměry spodku: 46x34
Pískovcová socha
Podobné inzeráty
Stara piskovcova socha s dvěma podstavci. Kupní smlouva je.
Stará piskovcova socha viz foto. Součástí jsou dva podstavce. Vše zrestaurovano. Na vše mám kupní smlouvy.
Pískovcová socha  - svatý Jan  Nepomucký
Prodám kamennou sochu z piskovce. Patron Česka, Bavorska, loďařů, vorařů, mlynářů, duchovních, cti a zpovědního tajemství, proti vodnatosti. Socha sv. Jana Nepomuckého, známá hlavně z našich mostů, je unikátní ozdobou obytných prostor, nebo si ji umístěte do výklenku na fasádu vašeho domu, nebo do zastřešené části vaší zahrady. Má velmi dlouhou životnost, dobře odolává povětrnostním vlivům a nevyžaduje žádnou údržbu. Výška 85cm V případě dotazů, volejte kdykoliv. Děkuji.
Pískovcová socha svatý Pavel
Prodám sochu sv.Pavla. Je to krásná dekorace pro ty co jej ocení. Socha má velmi dlouhou životnost,dobře odolává povětrnostním vlivům a nevyžaduje žádnou údržbu. V případě dotazů, volejte kdykoli. Dekuji. Výška 112cm Můžete ji vystavit kdekoliv budete chtít.
Poptávám pískovcová a kamenná koryta
Mám zájem o stará pískovcová a kamenná koryta. Pouze nepoškozená v dobrém stavu. S vaší nabídkou mě neváhejte kontaktovat.
Zahradní pískovcová koryta
Prodám stará pískovcová koryta. Více ks Rozměry: 30x30, výška 20cm,průměr 40cm
Žulová socha Sportovce
Tato socha se hodí nejen pro vyznavače tohoto sportu, ale i jako originální bytový doplněk. Socha je odolná povětrnostním vlivům počasí. Nevadí jí jakékoliv počasí,takže lze vystavit ven na zahradu,případně i ke vchodu domu. Rozměry: výška cca 164cm V případě zájmu,volejte kdykoliv. Děkuji