inzerce, prodej, prodám, bazar

Pinnacle dálkový ovladač, nový - Pinnacle remote control

Kategorie: Ostatní

Prodám tento úplně nový dálkový ovladač k zařízení PC karet Pinnacle.

Nikdy jsem ho nevybalil / nevyužil

Rychle a Levně

Zásilkovna 85,- (Česká pošta NE, dobírka NE, osobní předání nedělám)



Inzerát platí do jeho smazání
Pinnacle dálkový ovladač, nový - Pinnacle remote control
Podobné inzeráty
Prodám Pinnacle studio special FX pack
Prodám Pinnacle studio special FX pack, vers. 10/11, obsanuje Pinnacle Hollywood FX 1,2 a Ponnacle Premium Pack 1,2. Software pro úpravu videa, se kterým můžete vytvářet domácí videa v rozlišení HD, Pokročilý software pro střih videa, nástroje pro záznam obrazovky a nahrávání videa z webové kamery, editor nabídek DVD se šablonami. Cena 590,-Kč.
Dell R420 - 2x2430L (12c24t); 64GB RAM; 4x3.5in slot
Dell R420 Kazdy server prochazi kompletnim testem, jak napriklad pomoci nastroje memtest (jenz proveri zevrubne operacni pamet), tak hodinu trvajicim, vysokym zatizenim pomoci nastroje stress-ng (proverujiciho jak CPU, RAM, HDD, PSU, tak sestavu celkove) - vse tedy je plne otestovane a bez problemu funkcni, vcetne BBU baterie RAIDu. Jde o server, ktery byl celou dobu provozovan ve stabilnim a cistem prostredi datacentra pri teplote kolem 25st. Lze tedy ocekavat, ze bez problemu dal pojedou. Tento typ serveru muze byt vhodnym zacatkem Vaseho domaciho "LABu", kdy nebudete Vas workload provozovat na desktopech, ale na skutecnem enterprise-grade hardware. Napriklad lze pomoci Docker kontajneru stroj pouzit jako Vas domaci router + HomeAssistant pro funkce chytreho domu + piHole DNS pro zablokovani reklam + WireGuard VPN koncentrator a konecne i NAS s DLNA ci Plex vrstvou. Napriklad multi TB uloziste na 3,5 palcovych discich a s NVMe systemovymi disky - to lze realizovat napriklad s pomoci TrueNAS atp. Podobne schopne reseni od Synology ci QNAP vyjde na vice jak dvacet tisic a to bez disku. Predmetem tento nabidky je tato konfigurace: CPU: 2x Intel Xeon 2430L (Sandy Bridge) (Cores: 6 Threads: 12 Typical TDP: 60 W (jde o CPU s nejlepsim pomerem vypocetni vykon vs elektricky prikon pro danou generaci) RAM: 64GB DDR3 ECC (celkem dostupnych 12 slotu pri pouziti dvou CPU) HDD: bez disku a bez caddies/supliku pro SAS/SATA disky, kdy misto DVD-ROM je priprava na pripojeni 2,5" SATA SSD; radic HW RAID umi SSD, ale v pripade 3,5" slotu je treba vytisknout redukci RAID: PERC H710 Mini 512MB RAM; Supported Drives: SAS, SATA NET: integrovana 2-port gigabit sitovka Broadcom BCM5 BMC: integrovany iDRAC7 pro komplexni vzdalenou spravu, vcetne HTML5 remote-console, remote-power-control a remote-virtual-media PSU: 2x 350W hot-swappable fully-redundant (P/N: 0Y8Y65A01) rackmount lyziny jsou soucasti serveru, tedy v cene Mate zajem o jinou konfiguraci ci jiny typ serveru? Napiste mi, pripravim Vam nabidku na miru. Prodej vcetne vystaveni faktury (jsem neplatce DPH) do Vaseho ucetnictvi. Fotky jsou predevsim ilustracni a vzdy zalezi na Vasi objednavce, ne na fotkach. Idealne - osobni predani v okoli Melnika, pripadne v Praze. Osobne dovezu pripadne, je to o domluve. Zaslani (na Vase riziko) pres DPD je take mozne.
LED MODULÁRNÍ  OSVĚTLENÍ NANOLED-HEXA-IR
HERNÍ MODULÁRNÍ LED OSVĚTLENÍ NANOLED-HEXA-IR (DÁLKOVÝ OVLADAČ) Led modulární osvětlení ve tvaru šestiúhelníku - můžete libovolně poskládat do požadovaného tvaru. Součástí balení je 6 ks - v případě potřeby lze dokoupit a připojit další pro vytvoření velkého obrazce. Díky jednoduchému napájení přes USB kabel, lze připojit k jakémukoli zdroji - powerbanka, počítač, notebook, adaptér od mobilního telefonu, apod. Součástí balení je také dálkový ovladač. Osvětlení lze umístit na stůl, nebo nalepit na stěnu. DÁLKOVÝ OVLADAČ: ANO POČET DÍLŮ: 6 NAPÁJENÍ: USB - LZE VYUŽÍT JAKÝKOLI ADAPTÉR, NOTEBOOK, APOD. ADAPTÉR NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ V BALENÍ: 6X SADA (SVĚTLO+PROPOJKY+ÚCHYTY+NÁLEPKY) 1X STOJÁNEK 1X DÁLKOVÝ OVLADAČ(BATERIE SOUČÁSTÍ) 1X USB KABEL A-A PRO FAKTURU ZAŠLETE FAKTURAČNÍ ÚDAJE info@ ODESLÁNÍ: ZÁSILKOVNOU 79,- KČ PLATBA PŘEVODEM ZÁSILKOVNOU 119,- KČ PLATBA DOBÍRKOU
Kamera GoPro Hero 7 Black + Příslušenství
Prodám Kameru Gopro Hero 7 Black včetně příslušenství. Pořídil jsem kvůli potápěčské dovče, následně již nevyužitá. Byť po záruce, troufám si tvrdit a stojím si za tím, že je ve stavu nového kusu! Ale dosti řečí a jdeme k věci. Kameru není třeba představovat, tudíž jen k příslušenství... GoPro Dive Housing je ultra odolné pouzdro pro kameru Gopro7 Vodotěsnost do 60 metrů se hodí pro hloubkové potápění. Plochý skleněný objektiv poskytuje maximální ostrost obrazu. Dálkový ovladač Smart Remote 2.0 - Wi-Fi značky GoPro umožňuje zapnout / vypnout kameru, fotit, upravovat nastavení a spouštět i zastavovat nahrávání. Dálkové ovládání je vodotěsné do 10 m pod vodou. Tlačítko Settings/Tag (Nastavení/Tag) Použijte jej v kombinaci s kamerou pro rychlou změnu nastavení nebo označení klíčových okamžiků během nahrávání pomocí funkce HiLight Tag. Ta usnadňuje přehrávání, úpravy i sdílení. Smart Remote umožňuje kontrolovat až 50 kamer zároveň. Zabudované poutko na klíče a páska na zápěstí usnadňují uchycení a nošení. Nabíječka Gopro + 2 baterie a nakonec teleskopická tyč + spoušť (ovladač) , který lze taktéž naspárovat. Silikonový obal(nepoužitý). Vím co prodávám a v jaké kvalitě. Opravdu mě nezajímají jiné nabídky a jejich ceny. To jen pro špekulatéry, kteří chtějí porovnávat apod. Preferuji osobní setkání. Už jen kvůli odzkoušení, abych tím předešel případným nesrovnalostem. Pokud máte jakékoliv dotazy, jsem Vám k dispozici (pokud bude v mých silách) Děkuji za návštěvu a přeji prima dny. ;)
Videokarta Sony Pinnacle Studio 8 SE
Videokarta Sony Pinnacle Studio 8 SE, nové nepoužité. Osobní předání v Ostravě-Hrabůvce nebo zašlu Zásilkovnou za 65 Kč
Televizní karta do PC
Prodám televizní karty do PC Snadná instalace, anténa součástí každé karty Televizní karty lze zapojit do pc a sledovat TV přímo z vašeho monitoru. Genius Video Wonder Pro III Dell WinTV 26589 Pinnacle Studios SAA7131E #televize #televizni #karta #karty #hw #hardware #pocitac #pc #zabava #volnycas #genius #dell #pinnacle Zboží nezkoušeno. reklamace se vylučuje