inzerce, prodej, prodám, bazar

pilnik nohou

Kategorie: Ostatní

elektricky pilnik skoro nepouzity
pilnik nohou
Podobné inzeráty
Plakát - Petr "Pilník" Pilát + podpis
SUPER STAV! Prodám plakát o rozměrech 42 cm × 30 cm, na kterém je vyobrazen Petr "Pilník" Pilát + je na plakátu jeho vlastnoruční originální podpis. INFO : Osobní převzetí je možné v Týnci nad Sázavou (okr. Benešov u Prahy) nebo v Benešově u Prahy (u Kauflandu).
Schodolez Dragon malý lehký návrat distributor
Ahoj a vítejte Jsme společnost z jihu Polska (Żory). Jsme výhradním dovozcem schodolezů Dragon pro náš trh. Rádi navážeme spolupráci s firmou z ČR. Máme velké skladové zásoby, poskytujeme záruční servis a podporu. Poskytujeme záruční i pozáruční servis. Na výběr máme 2 modely - větší s velkými koly vzadu a menší pro užší schodiště Jeho nosnost je až 169 kg Ideální na úzká schodiště, do domů - bytů VELMI TICHÝ, BEZ NÁNAHY ČLOVĚKA VEDENÉ PO SCHODECH DOLŮ A NAHORU Po složení zabírá málo místa, takže je ideální pro přepravu v sanitkách nebo malých bytech. BEZPEČNOST POUŽÍVÁNÍ Pásový schodolez zajišťuje pohodlí a bezpečnost používání: Čím se vyznačuje náš schodolez? pohodlné sedadlo s vysokým opěradlem a dvěma područkami (lze sklopit) opěrka nohou (skládací) bezpečnostní pás s nastavitelnou délkou elektronická brzda blokující stopy při zastavení (jak při jízdě nahoru, tak dolů) vestavěná elektronická regulace rychlosti pro optimální rychlost pohybu pohodlné horizontální madlo a dvě madla (s možností složení) ze zadní strany a dvě madla (s možností prodloužení) ze strany nohou otočná přední kola pro manévrování a pohyb schodolezu jako na invalidním vozíku TECHNICKÁ DATA pásová sedačková lanovka nosnost: 169 kg hmotnost zařízení: 26 kg materiál: hliníková slitina baterie: lithium-iontová doba plného nabití: 6-8 hodin rychlost: 2,2s/stupeň pracovní doba / nabíjení: 2500 stupňů délka dráhy: 82 cm šířka stopy: 3,5 cm skládací pro skladování: ano SERVISOVANÉ SCHODY: typ schodiště: rovné typ schodů: betonové, dřevěné a jiné schody s koberci, překryvy, koberce: ano, pokud jsou trvale instalovány maximální úhel sklonu schodů: 70° maximální vzdálenost mezi schody: 700 mm minimální přistávací plocha: 900 x 900 mm (s vysunutými madly u nohou) / 950 x 950 mm (se složenými madly u nohou) DOKUMENTACE PŘILOŽENÁ KE SCHODIŠTĚ PROHLÁŠENÍ O SHODĚ - CERTIFIKÁT
Fusak Odenwälder Mucki L classic marine
Fusak Mucki L Odenwälder v pěkném stavu. Původní cena asi 4500kč :-( Na zadní části utržen kousek protiskluzové podložky - viz foto, jinak mu nic není. Osobní převzetí Kladno Štěpánská, nebo Praha 6 Dejvice Možno zaslat zásilkovnou po platbě předem 69kč. Materiál integrovaná membrána z materiálu MuckiTex - udržuje teplo uvnitř fusaku, absolutní odolnost vůči větru, optimální prodyšnost, dokonalá tepelná izolace, příjemná svrchní vrstva výplň z mikrokuliček z dutého polyesterového vlákna - dokonalá tepelná izolace, vhodné i pro alergiky svrchní materiál je větru a vodě odolný, přesto však prodyšný patentované ADA® dno - zdvojená izolace pro ještě účinnější snížení úniku tepla podšívka v oblasti nohou z jemného fleecu omyvatelný prostor v oblasti nohou protiskluzový materiál v sedací části Mucki L přehledně inovativní technologie výplň z kuliček z polyesterového vlákna - vhodný pro alergiky odolný vůči vodě i větru a přesto prodyšný možnost stáhnutí kolem hlavičky do tzv. mumie Clip-up zavírání praktický omyvatelný prostor v oblasti nohou patentované ADA® dno se zdvojenou izolací otvory až na 5bodové bezpečnostní pásy reflexní prvky pro vyšší viditelnost Safety-Bag pro bezpečné uložení šňůrek na stahování kolem hlavičky protiskluzový materiál v sedací části fusaku možnost nastavení šířky díky druhému zipu možnost rozložení na hrací deku či přebalovací podložku délka: 98 cm lze prát na 40°C, lze sušit v sušičce Osobní převzetí Kladno Štěpánská, nebo Praha 6 Dejvice Možno zaslat zasilkovnou po platbe předem 69kč.
Anatomický polštář pod nohy
Anatomický polštář pod nohy pomáhá přirozeným způsobem zlepšit prokrvení nohou po celodenní námaze a snížit otoky nohou během spánku. Relaxační polštář je vhodný pro osoby trpícími chronickými bolestmi nohou a křečovými žilami. Potah anatomického polštáře je snímatelný a pratelný při 40 °C. Rozměry: 70 x 50 x 16 cm Materiál potahu: 100% polyester Materiál výplně: PUR pěna Doporučené praní potahu: 40 °C Používaný, potah jeví známky opotřebení (vytahaná vlákna/nitky - viz foto), ale jinak velmi dobrý stav. Předání v Plzni nebo doprava dle dohody.
H-Line Drogerie pro hotely
Dobrý den, prodám hotelovou drogerii. Ideálně vše najednou. Cenu prosím nabídněte dle uvážení. 1x H-Line Sada pro zubní hygienu 30ks (kartáčky na zuby) 7x H-Line Čepice koupací 50ks 6x H-line Set na zašívání 30ks 3x H-Line Sprchový gel a šampon 2v1 50x20ml 5x H-Line Pilník na nehty 100ks 6x Lžíce na boty H-Line 30ks 6x H-Line Hreben 13cm 1x50 ks
Dětská manikúra
Dobrý den, prodám dětskou manikúru, tj. nůžky, pilník a kleštičky na nehty. Jako dárek přidám pouzdro na zubní kartáček - viz. foto.