inzerce, prodej, prodám, bazar

Pierre Cardin souprava kuličkového a plnícího ink. péra

Kategorie: Ostatní

Kovová souprava kvalitních černých per Pierre Cardin v dárkové etue, nová, nepoužitá, originální výrobek. Možno zaslat po platbě předem na účet. Na dobírku zasílám pouze po předchozí úhradě dopravy a poplatku za dobírku. Možnosti dopravy: zásilkovna 79 Kč, balíkovna 75 Kč, česká pošta-dop.dopis 69 Kč. Osobní odběr možný po předchozí dohodě. Pokud neberu tlf., pošlete sms, ozvu se zpět.
Pierre Cardin souprava kuličkového a plnícího ink. péra
Podobné inzeráty
PIERRE CARDIN - NOVÁ DÁMSKÁ KOŽENÁ PENĚŽENKA
Prodám novou luxusní koženou dámskou peněženku Pierre Cardin v dárkové krabičce, barva černá, původní cena 1300 Kč, nyní 800 Kč.
PENĚŽENKA NOVÁ PIERRE CARDIN DÁMSKÁ
Prodám novou luxusní koženou dámskou peněženku Pierre Cardin v dárkové krabičce, barva černá, původní cena 1300 Kč, nyní 800 Kč.
Inkoustové bombičky do plnícího pera, náhradní náplně
Nabízím modré inkoustové bombičky do plnícího bombičkového pera standartní velikosti. Průměr 7mm, celková délka 38mm. Možno zaslat i poštou, poštovné je 30,00 Kč při platbě převodem na účet. Cena za jeden kus je 1,50 Kč, za dva kusy 3,00 Kč, atd... Cena od 10 kusů je 1,00 Kč za kus. Nabízím i další "poklady" ,třeba řemínky pro magnetofony, koukněte.
Dětské povlečení do postýlky - 15 kusů - látky na šití
Dětské povlečení do postýlky - 11 kusů, odpovídají realitě, vše je zcela čisté a nikde nepoškozené, rozměry - 1.modrá cejcha s pejsky 95x140cm, bavlna, bez polštářku, 2.světlešedá souprava s hračkami na kolečkách 100x130cm, bavlna, 3.bílá souprava s paňáky 97x130cm, bavlna, 4.souprava se zajíčky 87x130cm, bavlna, 5.dvě cejchy a 1 polštářek s autíčky 82x130cm, bavlna, 6.souprava s kočičkami 87x130cm, bavlna, 7.bílá souprava se žirafami 95x130cm, bavlna, 8.souprava s velkými auty 97x140cm, bavlna, 9.souprava s ježky 95x130cm, bavlna krep, 10.žlutá souprava s mašinkami 95x140cm, teplý materiál, 11.modrá souprava s medvědy a měsíčky 95x130cm, teplý materiál, 12. zelenkavé se žirafami a zajíčky 94x125cm, flanel, 13. růžové s medvídky a slony, 92x130cm, flanel, 14. smetanové se slony a žirafami, 90x130cm, flanel, 15. bílé se žirafami a slony, bez polštáře, 95x130cm, bavlna. 1x prostěradlo čistá bavlna 105x150cm. Cena za vše, zašlu. Zašlu hodně fotek emailem.
Luxusní sada pera a knoflíčků Waldmann stříbro 925
Luxusní sada Waldmann kuličkového pera a manzetovych knoflíčků stříbro 925. Nikdy nepoužité. Vnitřní deska kazety trochu poskrabana (viz foto), ale dá se vyndat. Lze osobní převzetí i zaslat.
ROMY SCHNEIDER - VELKÁ SBÍRKA DVD (25)
DVD 100% STAV Boccacio 70 -Luchino Visconti - česky a české titulky 3 Dny v Quiberon - Poslední dny života Romy Schneider - německy a německé titulky Skupinový portrét s dámou - Alexandar Petrović - německy a české titulky Hudba pro císaře - Ernst Marischka - česky, německy a české titulky Zavraždění Trockého - Joseph Losey - česky/anglicky a české titulky Bazén - Jacque Deray - německy, francouzsky Monpti - Helmut Käutner - německy a německé titulky Sissi 3 díly ( 3 DVD v jedné kazetě ) - Ernst Marischka - česky, německy, slovensky a české titulky Tvrdohlavá ovce - Michel Deville - německy, francouzsky, anglicky a titulky ve stejných jazycích Nevinní se špinavýma rukama - Michel Deville - německy, francouzsky, anglicky a německé titulky Anděl na zemi - Géza von Radványi - německy a německé, anglické a holandské titulky Děvčata v uniformě - Géza von Radványi - německy a německé, anglické a holandské titulky Bankéřka - Francis Girod- francouzsky, bez titulků César a Rosalie - Claude Sautet - francouzsky, bez titulků Žena u okna - Pierre Granier- Deferre - francouzsky, bez titulků Vlak - Pierre Granier- Deferre - francouzsky, bez titulků Kristýna - Pierre Gaspard-Huit - francouzsky, bez titulků Láska v dešti - Jean- Claude Brialy - francouzsky, bez titulků Ďábelské trio - Francis Girod - francouzsky, bez titulků Věci života - Claude Sautet - francouzsky, bez titulků Proces - Orson Welles - francouzsky, anglicky a francouzské titulky Max a rváči - Claude Sautet - francouzsky, bez titulků Důležité je milovat - Andrzej Zulawski - francouzsky, bez titulků