inzerce, prodej, prodám, bazar

Photo - Fisherman on lake Batur, Indonésie, by Matouš Mihali

Kategorie: Umělecké předměty

Dimensions: 75x50 cm
Comes with custom made frame. The back includes clips that make it easy to attach the picture to the wall.

Dodává se s rámem vyrobeným na míru. Na zadní straně jsou klipy, které usnadňují připevnění obrazu na zeď
Photo - Fisherman on lake Batur, Indonésie, by Matouš Mihali
Podobné inzeráty
Stará drěvěná soška (Indonésie)
Stará soška z Indonésie, druhá polovina 20.století, výška cca 16cm, šířka cca 11cm, objekt je v dobrém stavu, nese známky stáří, oťuky, poškrábání atd. Odštěp v horní části sošky. viz.foto.Osobní převzetí Přerov. Možnost i zaslat na výdejní místo Zásilkovny 79kč nebo Balíkovny 65kč.
Vyřezávaná maska šaman Indonésie
Ručně vyřezávaná maska-šaman dovoz z Indonésie. Materiál palmové dřevo. Výška 1 m, šířka 16, hloubka 7 cm, váha cca 1 kg. V případě zájmu mě kontaktujte přes email nebo sms.
Photo - Aboard Mariquita, classic yacht, by Philip Plisson
Photo poster : 70x35 cm The Class J Mariquita during the Voiles de Saint-Tropez regattas. Here in navigation with the schooner Mariette. Comes with custom made frame. The back includes clips that make it easy to attach the picture to the wall. Dodává se s rámem vyrobeným na míru. Na zadní straně jsou klipy, které usnadňují připevnění obrazu na zeď.
Photo - The classic yacht Mariquita upwind, by Philip Plisso
Photo poster - Dimensions 100x50 cm Mariquita, ladybug in Spanish, is an auric cutter of the class of 19 meters JI. The sailboat is designed and built in 1911 by the architect William Fife III. Comes with custom made frame. The back includes clips that make it easy to attach the picture to the wall. Dodává se s rámem vyrobeným na míru. Na zadní straně jsou klipy, které usnadňují připevnění obrazu na zeď.
domorodá maska – Indonesie
domorodá maska z balzového dřeva k zavěšení, rozměry 50 x 13 x 6 cm, Předání Praha
SkullArt ručně vyřezávaná lebka buvol bílá 76cm
SkullArt ručně vyřezávaná lebka buvol bílá 76cm Skull Art - Autentická ručně vyřezávaná lebka buvola - Do lebky je vyrytý krásný motiv Ketupat a je krásně zdobená drobnými tyrkysovými kamínky. PŘÍBĚH Tato vyřezávaná lebka je úžasným předmětem domácí dekorace, který oživí každý dům nebo restauraci. Více než jen duchovní a kulturní umělecké dílo; Vypráví také příběh indonéských domorodých řemeslníků, kteří zachovávají přirozenou praxi používání každé části zvířete pro ruční výrobu věčného umění práce. Tato lebka je ručně vyrobená v Indonésii, kde se dovednost gravírování do lebek zvířat přenáší z otce na syna. Zvládli tuto techniku ​​a potřebují asi 4 až 5 dní k vyrytí různých rytin do lebek. Do lebky je vyrytý krásný motiv Ketupat a je krásně zdobená drobnými tyrkysovými kamínky. VYLOUČENÍ ODPOVĚDNOSTI - Rohy se pro účely přepravy oddělí a lze je snadno znovu připojit. K zadní části lebky je také připevněna stahovací šňůrka, aby se dala připevnit na zeď. - Rohy jsou vždy zabaleny ve spodní části krabice, pod lebkou. Před likvidací obalu se ujistěte, že jste odstranili rohy. - Jelikož se jedná o přirozenou lebku, může mít přirozené minimální praskliny, štěrbiny nebo chybějící zuby. Toto je normální. Prohlédněte si obrázky. - Lebka je čištěna profesionálně, ale občas se na zubech přece jen objeví drobná zabarvení. Je to přirozené a normální. Prohlédněte si obrázky. ROZMĚRY Délka: 76 cm Šířka: 58 cm Skull Art - Autentická ručně vyřezávaná lebka vodního buvola - Mandala s květinovým motivem ZEMĚ PŮVODU: Indonésie doručení na adresu poštou na dobírku 300kč nebo po platbě předem na Fio účet doprava v ceně. Osobní odběr mozný v Čadci, Slovensko volat pondělí - pátek: 9:00-18:00 mail: nonstop volat pondělí - pátek: 9:00-18:00 mail: nonstop lebka buvol, buvolí lebka, vyřezávaná lebka, buvolí hlava,