inzerce, prodej, prodám, bazar

Perský hedvábný luxusní koberec 290x185

Kategorie: Ostatní

Nabízím k prodeji luxusní Perský koberec,přírodní hedvábí na bavlněné osnově,jemná ruční vazba,čistý,velmi slušný stav,bez ošlapů.
Perský hedvábný luxusní koberec 290x185
Podobné inzeráty
Perský hedvábný koberec 230x150
Nabízím k prodeji luxusní Perský koberec,přírodní hedvábí na bavlněné osnově,ručně vázaný,velmi slušný stav. Ve skutečnosti jasnější barvy.
Perský luxusní hedvábný koberec průměr 215cm.
Prodám Perský koberec,přírodní hedvábí na bavlněné osnově,jemná ruční vazba,bez ošlapů,čistý ve velmi dobrém stavu. Ve skutečnosti jasnější barvy.
Perský luxusní hedvábný koberec TOP 360x250
Nabízím k prodeji Perský koberec přírodní hedvábí na bavlněné osnově,ručně vázaný,čistý,ve velmi dobrém stavu. Bez ošlapu,vysoká pořizovací cena. Dohoda možná.
Perský orig.luxusní koberec GHOM 200x90
Prodám krásný orig.Perský koberec z oblasti Ghom,vlněný,ručně vázaný,čistý. Reálné barvy mají detailní fota. Nádherný a ojedinělý koberec.Koberec je po velké slevě,vysoká pořizovací cena.
Perský luxusní koberec SAROUGH 225x130
Nabízím k prodeji orig.Perský koberec,přírodní vlna na bavlněné osnově,ručně vázaný,čistý ve velmi dobrém stavu. Koberec má krásné jasné barvy.
Perský luxusní koberec TOP 308x202
Nabízím k prodeji téměř nový Perský koberec,přírodní vlna na bavlněné osnově,ručně vázaný,čistý v perfektním stavu. Koberec má vysoký vlas,velmi vysoká pořizovací cena. V reálu jasnější barvy.