inzerce, prodej, prodám, bazar

Pero Parker

Kategorie: Ostatní

Prodám nepoužité plnící pero Parker modelové řady Royal Urban Metro Metallic CT. Pero má broušené mosazné tělo a víčko s pochromovanou povrchovou úpravou, černý plastový úchop, hrot z ušlechtilé nerezové oceli.
• Hrot zdobený křížovou rytinou.
• Dvoukanálkový systém zásobování hrotu inkoustem.
• Dodáváno s modrou bombičkou.

Osobní předání ve Zlíně. Poštovné na zásilkovnu při platbě předem 100kč, na dobírku 150 kč (dobírkou zasílám pouze při platbě poštovného předem na účet).
Pero Parker
Podobné inzeráty
Plnicí pero Cartier Fountain
Prodám nepoužité dámské pero Cartier Diabolo Fountain na inkoustové bombičky. Pero je z černého kompozitu (pryskyřice) s ozdobným lemováním ze žlutého 18 K zlata a je osazeno masivním zlatým hrotem. Hrot uzávěru pera tvoří modrý safírový kabošon. K peru přísluší originální kožená krabička a pouzdro na navštívenky v červené barvě, vše od společnosti Cartier, ručně vyrobené. Certifikát pravosti pera je vystavený prodejcem a je přiložen. Pero bylo zakoupeno v roce 2000 a doposud nebylo použito. Pero zašlu po předchozí úhradě ceny a dopravného, případně lze pero po předchozí domluvě vyzvednout v Městci Králové nebo v Praze 4. S ohledem na cenu pera doporučuji osobní předání. Předmětné pero společnost Cartier vyrábí do současnosti s mírnou úpravou disainu. Cena pera, které je v současné době vyráběného, se v prodejnách v ČR pohybuje okolo 16 700,- Kč – viz Rovněž cenu, za kterou se uvedené nové pero prodává na ebay lze zjistit zde - viz
Kuličkové pero Jotter Parker
Prodám nové,vysoce kvalitní ikonické kuličkové pero Jotter od slavné značky Parker. Patentovaná náplň do kuličkových per QuinkFlow. Provedení v kombinaci plastového pera a detaily z nerezové oceli. Exkluzivní design. Dodáváno v dárkové kazetě Parker. Modrá náplň.
Sběratelské plnicí pero Waterman
Watermann plnicí pero, ojedinělý model. Krásně píše, pozlacený hrot, pozlacení je stále silné neošoupané. Známky používání, pero je místy ošoupané. Tělo pero je lakovaná ocel, úchopová část je plastová, hrot je plněn inkoustem ebonitovým feederem, který zajištuje efektivní plnění a pero tak píše konzistentně. Pero se na zahraničních serverech prodává za 2 500 Kč a více. Při rychlém jednání možná sleva. Možnost osobního předání v Praze. Kontakt: vasicekjan2@
Parker IM - kuličková tužka náplň modrá⏪
Parker IM - kuličková tužka náplň modrá.Nové! Parker IM Černě lakované tělo pera zkombinováno s doplňky pokovenými chromem. Plnicí pero je dodáváno s modrou bombičkou v dárkovém balení 550Kč.Cena za kus.Možnost zasílání na dobírku zásilkovná 105Kč.
Kuličkové pero Parker
Nové nepoužité pero Parker pc.799
Kuličkové pero Parker
Prodám kuličkové pero Parker, v horní části vygravírovaný znak časopisu Playboy