inzerce, prodej, prodám, bazar

Peněženka Anekke

Kategorie: Ostatní

Prodám peněženku Anekke nepoužívaná, úplně nová, v původní krabičce. Cena 1000 Kč + poštovné.
Peněženka Anekke
Podobné inzeráty
Peněženky, psaníčka a kabelka - SLEVY
Nová černá menší peněženka - 5.fotka, Rozměry: 12,5 cm x 10,5 cm, cena 115 Kč. Nová peněženka Claire's - 1.fotka, rozměry: 17 cm x 9,5 cm, zapínání na patent, hodně přihrádek, PC 419 Kč, nevyužiji, přenechám za 289 Kč. Červená kabelka Harrods - výška 29 cm, šířka 28 cm, dno: 28 cm x 10 cm, cena 479 Kč. Nové zlatavé psaníčko, šířka dole 18 cm, nahoře 16,5 cm, výška 14 cm (nejvyšší místo), nové. Cena 85 Kč. Nová peněženka / klíčenka s flíčky. Rozměry 14.5 cm x 10 cm, cena 89 Kč. Malá kožená peněženka - 2.fotka, Rozměry: 9,5 cm x 9 cm. Cena 199 Kč. Nová černá peněženka - 19 cm x 10 cm, nevyužiji, zbytečně mi leží doma, cena 149 Kč. Dáreček ;)
Batoh Anekke
Stylový dámský batoh Anekke . Batoh je vyrobený ze syntetické kůže. Použitý 2x, stav jako nový. Zásilkovna 80 Kč
Anekke deštník nový
Prodám nepoužívaný automatický deštník Anekke s romanticky zasněnými vintage motivy s poutkem k zavěšení. Důležité upozornění: Stiskněte knoflík pro otevření deštníku a stiskněte knoflík pro zavření deštníku.
Deštnik Anekke nový
Prodám nepoužívaný automatický deštník Anekke s knoflíkem na vystřelení a sestřelení, s poutkem k zavěšení, součástí je obal na deštník. Designový potisk se nachází z rubu, z lícové strany je deštník jednobarevný. Důležité upozornění: Stiskněte knoflík pro otevření deštníku a stiskněte knoflík pro zavření deštníku.
Peněženka na kreditní karty WeValley
Držák kreditních karet WeValley, blokování RFID, pánská peněženka z pravé kůže Bifold, úložiště kreditních karet a účtů (černá 2) 【Funkční】 - peněženka WEVALLEY nabízí 9 slotů na karty. 1 snadno přístupný přední slot a 6 vnitřních slotů. 2 přihrádky na bankovky, které usnadňují ukládání a používání bankovek. 【Originální kůže, stylová a elegantní】- Tato peněženka je měkká na dotek. Žádný dráždivý chemický zápach a dobrá odolnost proti opotřebení po dlouhou dobu používání v dobrém stavu při zachování elegance a luxusu. Elegantní vzhled s měkkým pocitem ruky. 【Funkce ochrany RFID】 - Peněženky z pravé kůže jsou vyrobeny pomocí pokročilé technologie RFID (Radio Frequency Identification). To chrání vaše kreditní karty a licence před krádeží jinými neznámými RFID skenery a čtečkami, přidává 13,56 MHz nebo vyšší RFID signály a chrání vaši identitu a informace o kreditní kartě před neoprávněným skenováním.autorizováno z vaší chytré technologie a kreditních/debetních karet. 【Minimalismus】 - Držák karty můžete vložit do kapsy kalhot nebo bundy. Módní pouzdro na karty, které je vhodné pro dámy i pány. 11 x 7,5 x 0,5 cm. Ideální pro lidi, kteří neradi chodí s objemnou tradiční peněženkou
KOŽENÁ PENĚŽENKA / ryba
Peněženka s přezkou z kvalitní pravé kůže. Tato praktická pánská peněženka má hodně přihrádek na karty a doklady, mincovník uzavíratelný klopou s pevným drukem a kapsy na bankovky. Peněženka s logem ryby je vyrobena z pravé kůže . Materiál: 100% pravá kůže Barva: hnědá Délka :11.50 cm Výška: 9.50 cm Šířka: 2.50 cm