inzerce, prodej, prodám, bazar

PELÍŠEK/ODPOČÍVADLO na topení

Kategorie: Kočky

Mé kočce nevyhovuje.
V perfektním stavu.
Super vlastnost tohoto odpočívadla je, že kočky milují teplo a je to ideální pelíšek na topení.
Vhodné na litinový (žebrovaný) i deskový radiátor.
PELÍŠEK/ODPOČÍVADLO na topení
Podobné inzeráty
Ratanový pelíšek s chlupatým polštářem 64 × 50 × 32 cm
Predám takmer nový ratanový pelíšek značky Designed by Lotte, kupovaný v obchode Pet amour. Vhodný pre psov aj kočky. Predávam z dôvodu že kočky ho nevyužívajú, 3x v ňom nachvíľu spali, ale dávajú prednosť kukaniam. Kedže máme doma asi 6 iných pelíškov, je mi ľúto taký nádherný kúsok z ratanového dreva nechať nevyužitý. Platila som zaň cca 3200 kč, nechám za 999 kč. Cena je pevná. NEVOLAŤ LEN PÍSAŤ MAIL ALEBO SMS, PO DOHODE SI MÔŽEME ZAVOLAŤ. Dávam prednosť osobnému odberu v Prahe 2. Moje hodnotenia je možné si prečítať na , mám 231 hodnotení, všetky pozitívne 5 bodov z 5. Viac info z netu: Chcete pro vašeho pejska či kočičku komfortní a rozměrné místo na spaní? Potom se vám bude líbit pelíšek Pet Amour. Velikostí je připraven pro střední plemena. Pelíšek je zhotoven z hřejivého materiálu, který poslouží svému účelu zejména v chladných dnech. V případě potřeby pelíšek vyperete v pračce. Rozměry pelíšku činí Pet Amour 32 × 50 × 64 cm (V׊×D). Materiálem pelíšku pro psy a kočky je látka a ratan.
NOVÉ škrabadlo
Prodám úplně nové škrabadlo ještě zabalené. Původní cena 5299,- Velmi hezké a kvalitní odpočívadlo pro kočky Juana má kmeny ovinuté přírodním sisalem a poskytuje vaší kočce příležitost k obroušení drápků. Toto škrabadlo umožňuje vaší kočce přirozené škrábání a dovádění, aniž by touto vášní utrpěl váš nábytek a vaše koberce. Podrobnosti produktu: S plyšovým potahem Kmeny ovinuté přírodním sisalem Kukaň s 3 patry, se sisalovou škrabací plochou, kompletně potažená fleecem Místo na ležení s odnímatelným pelíškem hebký pelíšek s oboustranným polštářem: Praní v ruce do 30 °C s hračkou na šňůrce Barva: taupe / světle šedá Barva: taupe / světle šedá Výška: 134 cm rozměry: Základová plocha: 57 × 46 cm Kmen: ø 11 cm 1_pdf_icon_small Návod k montáži pro odpočívadlo pro kočky Juana ke stažení ve formátu PDF:
Odpočívadlo pro kočku - nové
Prodám nové, nepoužívané odpočívadlo pro kočku. Výška 56 cm, základna průměr 42 cm, průměr odpočívadla je 39 cm.Cena 250 Kč.
Kočičí škrabadlo/odpočívadlo
Prodám kočičí škrabadlo/odpočívadlo (strom), rozměry 102 x 36 x 36 cm, nepoužívané. Původní cena 2 000 Kč. K tomu papírový kočičí domeček v hodnotě 300 Kč zdarma. Do 25 km od HK dovezu zdarma.
Škrábadlo/Odpočívadlo pro Kočky Válec
Prodám Škrábadlo/Odpočívadlo pro Kočky Válcového tvaru. Je ve skvělém stavu. Kocour ho nechtěl škrábat, pouze na něm ležel. Pravidelně čištěn. Má 3 patra s možností prolézání mezi 1. a 2. patrem. Hořejšek je plyšový a odnímatelný. Rozměry: 70x40x40 cm Mohu přivézt zdarma Praha a okolí, ale bydlím v Jesenici takže nějak rozumně jinak za minimální příplatek. V případě zájmu nebo dotazů volejte, pište SMS nebo mail.
Kočičí škrabadlo/odpočívadlo
Nabízím k prodeji kočičí strom/odpočívadlo/škrabadlo. Výška 180cm Barva - Ořech Druh dřeva -smrk Cena 7 000