inzerce, prodej, prodám, bazar

Pelíšek pro koťátko/králíčka

Kategorie: Kočky

Prodám roztomilý jahůdkový pelíšek pro koťátko či pro králíčka. Velikost podlážky 23x23cm, skutečně jen pro malé zvířátko. Uvnitř vyndavací polštářek, celý pelíšek pratelný.
Osobní odběr v ČB, nebo Zásilkovna +80Kč.
Pelíšek pro koťátko/králíčka
Podobné inzeráty
Koupím koťátko
Koupím koťátko ragdoll/britské/mainské kočky, nejlépe kocourka. Na PP nezáleží, hlavně aby bylo koťátko zdravé, odčervené, socializované a naučené na kočičí záchod a škrabadlo. Koťátko by žilo v milujícím prostředí jako mazel v bytě. Jsme z Hradce Králové, ale ochotni dojet do rozumné vzdálenosti, oceníme i možnost návštěvy před odběrem. Na ceně se můžeme dohodnout, nejlépe však do 7000 Kč. Odběr ideálně duben/květen. Prosím primárně o maily (buryskova.iva@) nebo SMS, ne vždy mohu zvedat telefon.
Ratanový pelíšek s chlupatým polštářem 64 × 50 × 32 cm
Predám takmer nový ratanový pelíšek značky Designed by Lotte, kupovaný v obchode Pet amour. Vhodný pre psov aj kočky. Predávam z dôvodu že kočky ho nevyužívajú, 3x v ňom nachvíľu spali, ale dávajú prednosť kukaniam. Kedže máme doma asi 6 iných pelíškov, je mi ľúto taký nádherný kúsok z ratanového dreva nechať nevyužitý. Platila som zaň cca 3200 kč, nechám za 999 kč. Cena je pevná. NEVOLAŤ LEN PÍSAŤ MAIL ALEBO SMS, PO DOHODE SI MÔŽEME ZAVOLAŤ. Dávam prednosť osobnému odberu v Prahe 2. Moje hodnotenia je možné si prečítať na , mám 231 hodnotení, všetky pozitívne 5 bodov z 5. Viac info z netu: Chcete pro vašeho pejska či kočičku komfortní a rozměrné místo na spaní? Potom se vám bude líbit pelíšek Pet Amour. Velikostí je připraven pro střední plemena. Pelíšek je zhotoven z hřejivého materiálu, který poslouží svému účelu zejména v chladných dnech. V případě potřeby pelíšek vyperete v pračce. Rozměry pelíšku činí Pet Amour 32 × 50 × 64 cm (V׊×D). Materiálem pelíšku pro psy a kočky je látka a ratan.
Hledám kočku/koťátko
Dobrý den, měla bych zájem o koťátko nebo kočičku. Preferovala bych samečka ale šla by i samička. Zbarvení může být jakékoliv. Nemám dostupné auto takže setkání v mě nejbližší poloze. Doma už mám dvě kočičky. Takže nebude v samotě. Byla bych ráda kdyby koťátko/kočičku někdo daroval/a jsem ochotna i zaplatit. Prosím psát jenom přes gmail číslo je neplatné.
Adoptujeme kotatko
Dobrý den,pokud by někdo daroval kotatko z neplanoveho krytí,nebo někdo našel opuštěné kotatko.,budu rada,když se mi ozvěte.Před měsícem nás opustil nás kocourek a chybí nam.Máme baracek a 2hodne hafany,takže pouze kote,kterému nevadí tyto kámoši☺️…Kotě bude mít samo.přístup jak dovnitř,tak ven na zahradu,záleží na nem,nás kocourek někdy strávil cely den na gauci,někdy cely den lítal po zahradě????…Dekuji za nabídky.Ústí nad Labem a okolí dojezdu těch 60km…
Daruji koťátko
Daruji koťátko. Strakate. Kočka zabrezla drive, než jsme stihli vykastrovat a další koťátko si nemůžeme dovolit, proto daruji do dobrých rukou.
Pelíšek
Nabízím ručně vyrobený pelíšek pro domácí mazlíčky. Rozměrově vhodné pro kočky a menší psy. Konstrukce vyrobená ze dřeva a síť z jutového provazu (viz foto). Dřevo je ošetřeno lakem. Rozměry pelíšku: cca 45 x 35 x 12 cm (d x š x v) Pelíšek je včetně deky (viz foto). V ceně je zahrnuta doprava za 90 Kč. Při osobním předání dopravu samozřejmě neúčtuji.