inzerce, prodej, prodám, bazar

Pelíšek Ferplast koš 95-107cm psy/kočky

Kategorie: Psi

Pouzity, bezvadny viz. foto.

Osobni odber - Roudnice n/L, Litoměřice, Mělník, Praha-Karlín.

Hygienický plastový koš pro psy a kočky, protiskluzové nožičky, jednoduché čištění, vysoký okraj a nízký vstup, větrací otvory v podlaze, Velikost 12 - vnejsi rozmer:111 x 80,5 x 33,5 cm vnitrni rozmer:
100 x 65 cm

Ferplast Siesta Deluxe je praktický koš pro Vašeho mazlíčka, pro použití v interiéru. Protože je vyrobený z plastu, je obzvláště hygienický a snadno se čistí. Koš má vysoký okraj, takže se Váš mazlíček může v koši pohodlně stočit nebo se opřít. Nízký vstup usnadňuje zejména starším nebo menším zvířatům přístup do pelíšku.
Protiskluzové nožičky se postarají o bezpečné držení a zabraňují klouzání. Navíc díky nožičkám neleží koš přímo na podlaze. V kombinaci s větracími otvory ve dně koše se postarají o cirkulaci vzduchu pod pelíškem a brání hromadění tepla.

Ferplast Siesta Deluxe koš černý:
Prostorný plastový koš pro psy a kočky
Větrací otvory: cirkulace vzduchu zabraňuje hromadění tepla
Nízký vstup: usnadňuje přístup
Vysoký okraj: optimální pro opření
Hygienický: snadno se čistí
Vyklenutý okraj, ideální pro upevnění polštářů Ferplast Sofa
Protiskluzové nožičky: bezpečně drží koš na místě
Jednoduchý design
Nízká hmotnost
Materiál: plast
Barva: černá
Pelíšek Ferplast koš 95-107cm  psy/kočky
Podobné inzeráty
Lehátko pro psy 119 x 79 x 18 cm
Prodám z důvodů absolutní ignorace našich psů. Lehátko je vůbec nezaujalo, sedli si na něj cca 10 x na pár minut, nyní používám jen jako odkladací místo na hračky. Bez závad, jako nové. Upřednostňuji osobní odběr Benešov a okolí, Litomyšl a okolí. Lehátko pro psy Dream je vyrobené z hliníku a textilu. Vyvýšená ložní plocha nabízí psům komfortnější uléhání do pelechu a je tak vhodná i pro starší psy nebo psy s ortopedickými obtížemi, nebo jen pro ty co mají rádi pohodlí. Rozměr je 119 x 79 x 18 cm.
Plastový pelech pro psy
Dobrý den, prodám Ferplast Siesta Deluxe koš černý - hygienický plastový koš pro psy, protiskluzové nožičky, jednoduché čištění, vysoký okraj a nízký vstup, větrací otvory v podlaze, optimální pro polštář Ferplast Sofa. Rozměry: D=82 x Š=59,5 x V=25 cm. Nutno vlastní odvoz.
Zánovní pelíšek pro psa Rogz Spice Podz
Prodám nepoužitý zánovní pelíšek pro psa Rogz Spice Podz ve velikosti S. Bohužel pelíšek nenašel využití, jelikož pejsek zůstal v zahraničí s dcerou. Cena nového pelíšku 1899Kč. Nyní 500Kč. Velikost S - 56 x 35 x 22 cm odpovídá spíše menším psům. • Pelíšek pro psa ROGZ je vyrobený z pevného a odolného RipStop nylonu • Pelíšek se skládá ze dvou částí, a to ohrádky a matrace • Nepromokavý materiál, tekutiny po povrchu stečou, nevsají se do pelíšku • Povlak matrace lze snadno sundat, zapínání na zip • Výplň z dutého vlákna, nepohlcuje pachy, tím nepodněcuje psa ke škrábání • Velmi snadná udržba • Lze prát v pračce na 30 °C
Plastový pelíšek Guisapet
Pelech Guisapet plastový pro psy černý / nebo bílý - polštář dle aktuální nabídky Patentovaný elipsovitý tvary s oušky poskytne vašim mazlíčkům možnost mít svou vlastní jeskyňku, do které se budou moci schovat kdykoliv, kdy si budou chtít odpočinout nebo si schrupnout. Pelíšek svým tvarem s jemnými křivkami dodá výjimečný styl vašim domácnostem. Pevný a odolný plast, ze kterého je pelíšek vyroben, se velice snadno čistí. Povrch je odolný vůči poškrábání, antistatický, odpuzující prach a díky ošetření UV zaručuje barevnou stálost. Součástí pelíšku je měkký polštář se snímatelným potahem. Polštář i potah lze prát v pračce. Pelíšky umisťujte na podlahu nebo na zpevněné povrchy. Rozměry Rozměry pelíšku: hloubka 38 x šířka 52 x výška 41 cm Váha: 2,07 kg Materiál Plast – polypropylen Materiál polštář: vrchní vrstva 100 % bavlna, spodní vrstva 100 % polyester. Výplň 100 % Polyester. 100% recyklovatelný. Pelíšek je v krabici, ve které jej obdržíte složený, není třeba jej nijak montovat. Vyrobeno v Brazílii. Rozměry balení: Hmotnost (kg): 3.000 Výška (cm): 41.00 Šířka (cm): 52.00 Hloubka (cm): 38.00
Taška pro menší psy a kočky
Úžasná bytelná pevná taška pro pejsky nebo kočičky. My jsme tašku využili pouze když byl náš pes štěně, tím pádem je taška jako nová. Teď už se do ní bohužel nevejde. Jediná "vada" je trochu okousaná vnitřní šňůrka se skobou k připevnění vodítka. Tašku lze využít jako provizorní pelíšek, ale především jako přenosku. Taška má odnímatelný pevný síťovaný vrch, který lze zcela odepnout pomocí zipu. Vrch má 2 otvory pro vstup/manipulaci se zvířetem - ze shora a z boku. Vnitřní pelíšek lze také zcela odejmout pomocí zipu z pevné zelené konstrukce. Pelíšková část lze otáčet na zimní/letní variantu - 2 druhy látek. Látka se dá odepnout a vyprat. Tento pelíšek byl 1x praný. Taška má úchyt v síťované části tzv. jen do ruky, anebo lze k tašce z boku připnout popruh s nastavitelnou délkou. Taška má ještě 2 boční kapsy. Nosnost pelíšku je dle výrobce až 25 kg, ale velikostně by se tam tak velký pes nevešel. Rozměr celkového pelíšku je cca: D 46 x Š 44 x V 35 cm Dno má průměr cca Ø 38 cm Tím, že je taška bytelná a pevná, její váha je vyšší, cca 1930g. Koupena na Zoohit jako taška Sandy. Ideálně osobní předání v Havířově, nebo zasílám přes Zásilkovnu (nutno doplatit dopravu)
Pelíšek pro psy Trixie Talis šedý
Prodám úplně nový pelíšek pro psy Talis značky Trixie. Rozměry: 80x60 Má pevně integrovaný polštář. Tak se zabrání sklouznutí polštářku. Potah lze prát ručně. Má protiskluzové dno. Je vyroben z polyesterového potahu a výplně z polyesterového vlákna. Polštář má náplň z polyesterového rouna / pěnového materiálu, aby si váš mazlíček našel útulné místečko také na méně příjemných podlahách. Podrobnosti produktu: Kvalitní látka Polyesterový potah Náplň z polyesterového fleece Pevně zabudovaný polštář brání sklouznutí Odnímatelný potah Protiskluzové dno. PŮVODNÍ CENA 1499,- PELISEK JE NOVÝ POUZE VYNDÁN Z KRABICE.