inzerce, prodej, prodám, bazar

Pele, Muj zivot a nejkrasnejsi hra. Fotbal.

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Pele, Muj zivot a nejkrasnejsi hra.
Fotbal.
Robert L. Fish

178 stran
Kupte, casem uz ji nemusim najit.
Pele, Muj zivot a nejkrasnejsi hra. Fotbal.
Podobné inzeráty
Sešit ručních prací Nejkrásnější ruční práce 80 stran
Sešit ručních prací Nejkrásnější ruční práce 80 stran Nové, originální balení v igelitu. Nejkrásnější ruční práce - 80 stran návodů, povídání a tipů pro ruční práce. panenky, panenky na PET lahvi, panenky z těsta, výrobky z moduritu, čarodějnice, figurky, magnetky, rozhovory jak to dělají známé tváře: Daniel Bambas, Otto Kallus, Dana Morávková, Jan Kačer, 3D výrobky z papíru, papírové vystřihovánky, korále, korálky, náušnice, náhrdelníky, malování na folie. K vyzvednutí Praha 14 Hloubětín nebo zásilka Mezi Námi 79 Kč nebo pošta 65 Kč nebo pošta doporučená zásilka 69 Kč po platbě předem na účet Podívejte se na moje další věci při koupi více věcí jen jedno poštovné
Henry Ford - Můj život a dílo
Prodám knihu Henry Ford Můj život a dílo, rok vydání 1924, kniha je v dobrém stavu, pouze je vytržena strana 15/16, cena 600 Kč, poštovné při platbě předem přes zásilkovnu 70 Kč.
HENRY FORD MŮJ ŽIVOT A DÍLO 1,2,3 /1924/
Originální původní tři nezkrácené díly prvorepublikového světového nadčasového sociálně-ekonomického díla . Autor HENRY FORD - MŮJ ŽIVOT A DÍLO překlad JOSEF BARTOŠ.Vydáno v roce 1924.Celkem 428 stran.Cena 3500,-Kč.Nabídka aktuální.
knihy o fotbale
Svět devadesát minut z dějein čs kopané /1901-45/ olympia 1976 120 My jsme Baník kniha vydaná ke 100 letům založení klubu 520 Malá encyklopedie fotbalu nakl Olympia 1984 120 Fotbal to je hra Olympia 1987 světový fotbal v obrazech 140 Euro 2012 tabulky, zípasy, sestavy 320 Česká ulička Svobodné slovo 1958 80 Baníčku my jsme s tebou kniha vydaná k 80 létům založení klubu 280 prodám, uvedené ceny platí pro osobní odběr v Hlučíně, zaslání možné zásilkovnou +69 kč při platbě předem, +130 kč při dobírce
Kniha Podnikání z pláže
Stanislava Mrázková, Podnikání z pláže. Žít život, ze kterého si nemusíte brát dovolenou. Život, ve kterém máte svobodu žít svobodně, radostně a naplno a mít za zády automatizovaný systém prodeje, který dnem i nocí pracuje pro vás, zatímco vy si toho života užíváte. Tak o tom je kniha Podnikání z pláže. V první části se seznámíte s osobním příběhem autorky Stanislavy Mrázkové a o její cestě z vystresované zadlužené matky s krachujícím manželstvím a stavební firmou až k úspěšné podnikatelce z pláže. Další části knihy se pak zaměřují na konkrétní oblasti života podnikatele, který své podnikání přepl na automatizovaný systém a ukazují, jak i v českém prostředí jde tímto způsobem úspěšně a efektivně podnikat. Na příkladech ze života autorky i dalších příběhů lidí, nám tato kniha velmi inspirativním způsobem ukazuje, jak změnit svůj život, plnit si své sny, jakkoli bláznivé se můžou zdát, a poukazuje na to, že všechna omezení stojí jen v naší mysli. Kniha otevírá nové obzory a možnosti podnikání pomocí chytrých nástrojů internetu a zároveň nakopává k tomu, abyste se vydali vstříc svým snům. Za první rok od vydání knihu četlo už přes 10 tisíc čtenářů.
Dokonalý život - Být průměrný, není normální, Richard Drakin
Nová kniha. Richard Drakin, lehce znuděný mladý muž, si začíná uvědomovat, že mu v životě něco schází. Náhodou si přečte zprávu o nepříliš slavném odchodu významného generálního ředitele. Napadne ho oslovit jej a získat od něj návod, jak být v dnešním světě skutečně úspěšný. K jeho překvapení John Rock na setkání kývne. Dojde k úmluvě, ve které se John zavazuje provést Richarda místy a příběhy, které navždy ovlivní jeho život. Nechte se strhnout ostrými dialogy a dějem, který vás zavede do různých koutů světa, k výjimečným lidem a jejich osudům, které mohou změnit váš život. Bláznivá, zdánlivě nepřipravená cesta okolo světa, divoké situace, tajemství, mystifikace a postupné poznávání jednoho druhým vás udrží v nepřetržitém napětí. Neobyčejný příběh má od samého začátku rychlý spád a než se stačíte nadechnout, zamrzí vás, že jste na konci.