inzerce, prodej, prodám, bazar

pejsek Bady

Kategorie: Psi

BADY
pes
1,5 roku
kříženec borderkolie a labradora (cca 21 kg)
*jedná se o externí inzerci pejska, který zůstal po úmrtí majitele v dočasné péči rodiny

Když vám do života vstoupí pes, jako je Bady - znamená to, že k vám přišla radost, štěstí, hřejivá láska, oddané pomazlení, komediant do nepohody. Zprvu trochu bázlínek, potom blázínek.
Je energický a živý. Hodí se do domečku se zahradou, se spaním v dobře zateplené boudě nebo zádveří apod. Do bytu naprosto nevhodný. Má hygienické návyky. Čeká na adopci u aktivní rodiny i s většími dětmi. Miluje přítomnost lidí, může na nich oči nechat. Nutno zapracovat na výchově, je to takový janek bez disciplíny. Ale dobrák a milouš od kosti. Vhodný na aktivnější zabavení nebo psí sporty.

Máte o Badyho zájem? Napište něco o sobě a jaký domov mu nabízíte na email: Gabrielka333@ (pokud 2 - 4 dny neodpovím, nebojte se, dostane se na vás)

S adopčním poplatkem 2.000,- (Naočkovaný kombinovanou vakcínou, odčerven, načipovaný, odblešený)
pejsek Bady
Podobné inzeráty
Coton de Tulear Reproduktor.
Ahoj. Nabízím krytí krásným psem Coton de Tulear. Cottons White Pearls BADY je několikrát nominován JCHPl, ChPl, ChSk, JWKl, WKl, , CRUFTS, několikrát BIS skupina IX. Bady je mimo jiné otcem juniorského ChPl, Cz, Sk, Hu, Slovak vítěze mladých, Klubového vítěze mladých, Mezinárodního juniorského šampiona krásy J. C. I. B., BIS Junior a BIS skupiny IX, účastníka CRUFTS 2023 a juniorského vice evropského vítěze z Paříže 2022. Produkuje zdravá a čistě bílá štěňata. Nenese gen vodnatých očí. Má vynikající vlasovou konstrukci z čistě bílé a prachové bavlny. Bady má navíc výborné úhlení a hrb odpovídající standardům plemene. To se promítá do krásného pohybu. BADY je pes dovezený z Itálie svými rodiči. Otec pochází ze světové chovatelské stanice Cotonbrie. Krytí pouze fen s chovným právem FCI. Neváhejte mě kontaktovat, určitě Vám pomohu a poradím ve správném výběru pejska pro danou fenu. Společně rozebereme rodokmeny a specifické anatomické rysy.
VÝZVA
Ztratil se mi jorkšírský terier ,jménem Bady,vel.malá do 9 kg.místo ztráty-Praha 9,Černý M0st je mu 5 let ztratil se 13.11.2022.Prosím kdo ho našel a nebo má nějakou informaci o jeho pobytu at mi podá zprávu. Odměna: 35000 kč. Na třetí fotce je pejsek kterého nabízela paní na Bazoši, a předala ho dál.Hledám tímto toho, kdo pejska na tomto inzerátu,převzal, aby se mě ozval, kvůli identifikaci jestli to není Bady. Samozřejmě by odměna náležela jemu. Tel..
Daruji německého ovčáka
Německý ovčák x pejsek je milé a vyrovnané povahy pejsek umí základní povely na vodítku krásně ovladatelný bez vodítka ne ní na učeň!! Pejsek spíše na zahradu ale žil do sut v bytě pejsek má rád děti pejskovi jsou 5 let pejsek ne snese jiná zvířata likviduje na potkání fenky miluje jen do dobrých rukou pejsek se jmenuje arron předem děkuji
Almond Cofi Capito - australský ovčák s PP
Almond (Monďák) Cofi Capito je pejsek s výbornou povahou a skvělými zdravotními výsledky. Je to mohutnější pejsek s velmi pěkným exteriérem, který by se nestratil ani na výstavých. DNA CEA, PRA, HSF4, NCL6, CRM1 čistý MDR1 a DM +/+ nebo +/-. Je už očkovaný, je několikrát odčervený, má čip a vyšetření očí. Rodiče: Ch. Ema Cofi Capito CH. Moonbaby´s Zippo Cofi Capito, import USA FCI rodokmen. Je narozen s přirozeně zkráceným ocasem. Pejsek je standardní a velmi pěkný, má krásnou hlavu, výraz i stavbu těla. Jeví se nadějný na výstavy, ale samozřejmě je to jen předpoklad, pejsek je ještě prcek. Výstavy nejsou podmínkou. Monďák je spíš aktivní australáček. Bude mu dobře u aktivních lidí, kteří chtějí trávit čas s chlupáčem v přírodě nebo třeba v budoucnu zkusit i nějaký rekreační psí sport. Pejsek je již k odběru.
MIO-VDĚČNÝ MAZEL
,,Jmenuji se Mio a přijel jsem od své původní nezodpovědné paničky, která mi nevěnovala tolik pozornosti a nedostávalo se mi ani tolik péče, kolik bych potřeboval. Když jsem dorazil k tetě, byl jsem hodně zacuchaný, nevoněl jsem po fialkách a vypadal jsem jako hromádka neštěstí. Teta mě ale dala do kupy, absolvoval jsem několik koupelí a teď je ze mě vyvoněný pejsek, který by se vám všem tedy rád představil s nadějí, že bych mezi vámi našel nový, a především už trvalý domov. Jsem 13 letý pejsek, ale nenechte se zmást, věk je jen číslo. Venku mě procházky stále moc baví, spokojeně si čmuchám, co je nového, mám moc rád psí společnost, někdy si s dalším pejskem i radostně pohraju. Jsem veliký mazel, spokojený za vše, co mi člověk nabídne, pokud budu moci s vámi odpočívat na gauči za stálého drbání, budu nejspokojenější pejsek na světě. Jsem nekonfliktní, vzhledem k věku jsem na tom velmi dobře, miluju cestování autem, takže mě můžete brát s sebou kamkoli, kam si usmyslíte. Váš Mio.“ Mio je třínáctiletý pejsek Shih-tzu, který k nám doputoval od původní nezodpovědné majitelky. Přijel velice zanedbaný a zadredovaný. V dočasné péči již krásně prokoukl, a tak začínáme s hledáním zodpovědného domova, kde ho noví páníčci zahrnou láskou, kterou si tak moc zaslouží. Mio je bezproblémový a nekonfliktní pejsek, bude s vámi spokojeně odpočívat na gauči, ale nepohrdne ani procházkou. Ideální by byl pro něj domek se zahrádkou kvůli jeho častější potřebě. Doma je hodný, spinká a čeká, než se jeho páníček vrátí. Miluje společnost dalších malých hodných pejsků, takže v novém domově by byl za psího parťáka jistě moc rád. Hodil by se do klidné rodinky, bez malých divokých dětí, zaslouží si již poklidný život po boku klidných lidí, kteří mu nabídnou stabilní a milující zázemí. Po zdravotní stránce je na tom vzhledem k věku dobře, jen má na těle tři menší útvary, nezhoubné, u kterých zvažujeme, zda podstoupí jejich odstranění. Taktéž má být údajný epileptik, ale je zatím bez medikace a u nás doposud bez záchvatů. Mio váží 5 kg, je odblešený, odčervený, vakcinovaný a očipovaný. Do adopce půjde po přechozí návštěvě, po dohodě s jeho dočasnou tetou, po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku, nachází se v Praze. Info o vás pište na mail : dipu@, nebo tel :
Dospělý menší pejsek
Stále hledám svou milovanou rodinku.Né vlastní vinou,jsem se dostal do dočasné péče,kde čekám na svou novou šanci.Jsem menší 14kilový pejsek,velice aktivní,milující pejsek ,který se hodně váže na svého pána. Hledáme rodinu,která miluje pohyb a bude se věnovat i Kennymu,který má energie na rozdávání.Rád by běhal a chodil na výlety,ale večer se rád přitulí a spinká v posteli ve vaší přítomnosti. Nevím,jak by zvládal doma samotu po dobu vaší nepřítomnosti,zatím ji tráví ve společnosti pejsků.Byla bych moc ráda,kdyby na Kennyho doma čekala aktivní kastrovaná fenečka.U Kennyho je podmínka adopce kastrace v novém domově po aklimatizaci. Pejsek je zvyklý na jiné pejsky,ale raději má fenky,zvyklý na starší děti a jiné zvířá očkovaný,čipovaný a do nového domova i se svou malou výbavou půjde na adopční smlouvu a platí se manipulační poplatek. Momentálně je v dočasné péči u Hlinska a po domluvě se lze s pejskem dojet seznámit . Je to hodně citlivý chlapeček,má rád jemnější zacházení,uvítal by i chodit s pánem do práce. Pro více info prosím napište nejdříve mejl se stručnými informacemi,jaké podmínky pejskovi nabízíte,ozvu se všem.Na fb Vám ráda přepošlu videa