inzerce, prodej, prodám, bazar

Pedagogika

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Marta Mešková - Motivace žáků efektivní komunikací - 600Kč.
Hana Košťálová - Školní hodnocení žáků a studentů - 300Kč.
K.Starý, V.Laufková - Formativní hodnocení ve výuce - 300Kč.
Prodám.
Pedagogika
Podobné inzeráty
kniha Předškolní a primární pedagogika
Prodám novou vázanou knihu Předškolní a primární pedagogika, autoři Kolláriková,Pupala. Vydal Portál v roce 2010, 456 stran. Anotace: v předškol. a mladším škol. věku se pokládají základy, na nichž se buduje celá vzdělanost dítěte. Kolektiv předních odborníků shromáždil nejnovější poznatky o psychologic. a sociál. faktorech, které ovlivňují vzdělávání mladš. dětí, o koncepci předškol. a primár. výchovy ve světě i v Čechách i o soudobém pojetí a cílech jednotliv. oblastí kurikula. Kniha má 3 části: Sociální dimenze dětství a výchovy (vztahy rodiny a školy-hledání dialogu, vstup dítěte do školy, komuniace mezi rodinou a školou) Základní otázky předškol. a elementár. výchovy (smysl předškol. výchovy a primárního vzdělávání, škol. zralost dítěte, diagnostika a hodnocení žáka ve vyučování).Počáteční utváření kultur. gramotnosti. Řada nových koncepcí a informací je veřejnosti v takto ucelené podobě představována poprvé. Cena 469 Kč + poštovné nebo osob. předání v Poličce.
Psychologie sériových vrahů kniha od: Andrej Drbohlav
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů. Jako praktickou ukázku různých podob tohoto patologického fenoménu uvádí stručné, srozumitelné a čtivé příběhy těch nejbrutálnějších sériových vrahů dnešní doby, a to od jejich dětství až do aktuálního stádia vyšetřování jejich násilných činů. Publikace je určena stejně tak široké veřejnosti se zájmem o stinné stránky lidské psychiky, jako i studentům a odborníkům z oboru psychologie, etopedie, sociologie, behaviorální či sociální patologie, psychiatrie či kriminalistiky. Představuje soubor velmi kvalitně zpracovaných kazuistik, tedy více jak 200 příběhů jedinců s vysoce patologickým profilem osobnosti a chování. Ukazuje tak přehled příčin vzniku a projevu zla, násilí a bolesti. Kniha obsahuje velké množství fotografií, dopisů, psychologických rozborů a obrazů vytvořených pachateli. Poukazuje na systémová selhání, chybné úsudky psychiatrů, psychologů, soudců a pedagogů. Měla by sloužit jako prevence a výzva k větší ostražitosti. Upozorňuje na složitost a aktuálnost tohoto jevu a skryté nebezpečí, které číhá na svou oběť na jakémkoliv místě. Žánr: Literatura česká, Literatura naučná, Psychologie a pedagogika Vydáno: 2013, Grada Počet stran: 472 Jazyk vydání: český Edice: Psyché Autor obálky: Andrej Drbohlav Vazba knihy: měkká / brožovaná ISBN: 978-80-247-4371-4 V případě zájmu pište na mail : zsbcz111@ Odesílám přes Zásilkovnu na dobírku - poštovné ve výši 150kč požaduji předem.
SPECIÁLNÍ PEDAGOGIKA DIAGNOSTIKA ŠVANCARA
2) Diagnostika psychického vývoje: známky opotřebení, zažloutlý a mírně poškozený obal, zažloutlé stránky, vydáno 1974, cena 100 Kč
Daniel Bartko: Moderní psychohygiena
Hlavní zásady duševní hygieny. Žánr: Literatura naučná, Psychologie a pedagogika Vydáno: 1980, Panorama Originální název: Moderná psychohygiena Překlad: Hana Brožková Počet stran: 467 Jazyk vydání: český Edice: Pyramida ISBN: 11-106-80 Osobí předání praha, jinak pošta za 65kč celá čr.