Pec na grilování Tandyr/Tandoor ASIE
Kategorie:
Zahradní grily
Popis:
Výška s víkem: 119 cm
Výška bez víka: 82 cm
Hloubka: 57 cm
Objem 100 L
Šířka: 58 cm
Průměr hrdla: 30 cm
Tloušťka stěny: 7 cm
Hmotnost: 145 kg
Přenosné rukojeti
Pro skupinu do 20 osob
Balení:
Závěsné zařízení - 1 ks
Otočný otvírací mechanizmus
Pohrabáč - 1 ks
Naběračka - 1 ks
Dolní otvor s klikou - 1ks
Špízy s háčkem - 10ks
3-patrovy rošť - 1ks
Hák na maso - 1
Zesílený podstavec
Špízový stromek
Cena je vč. DPH
Výška s víkem: 119 cm
Výška bez víka: 82 cm
Hloubka: 57 cm
Objem 100 L
Šířka: 58 cm
Průměr hrdla: 30 cm
Tloušťka stěny: 7 cm
Hmotnost: 145 kg
Přenosné rukojeti
Pro skupinu do 20 osob
Balení:
Závěsné zařízení - 1 ks
Otočný otvírací mechanizmus
Pohrabáč - 1 ks
Naběračka - 1 ks
Dolní otvor s klikou - 1ks
Špízy s háčkem - 10ks
3-patrovy rošť - 1ks
Hák na maso - 1
Zesílený podstavec
Špízový stromek
Cena je vč. DPH
Podobné inzeráty
Dovoľte prezentovať svetovo známu najzdravšiu keramickú piecku, ktorá pochádza z Ázie. Tajomstvo tandooru je, že jedlo sa pripravuje nie na otvorenom ohni, ale v rozohriatej nádobe (tandoore) a to znamená, že jedlo je bez kancerogénov, ekologický pripravené, šťavnaté a pri tom za dvakrát rýchlejšiu dobu.
Tandoor (tandyr, tandir, tandur, tamdyr, tonir, tone, tanur) pripomína veľký džbán zo šamotovej hliny, dovnútra ktorého sa dáva palivové drevo a zapáli sa oheň. Je to veľmi pekné, keď v tandoore horí oheň.
Jedlo v tandoore sa pripravuje vďaka výkonnému prenosu tepla stien, ktoré sú zo šamotovej hliny. Pochádza z východu, preto princíp fungovania a spôsob prípravy jedla má podobný ako domáca pec. Pre jedných tandoor je pekáčom, pre iných tandoor je barbecue, ale je to lepšie ako jedno aj druhé.
Príslušenstvo k tandooru (Spolu s grilom): na foto
• Špajdle - môžeme navliecť rôzne potraviny: mäso, zemiaky, slaninu, huby atď. Špajdle sa umiestňujú vertikálne, preto odporúčame prevŕtať na spodku špajdle otvor (4-5 mm) a vložiť do nich zarážky (napríklad špáradlá) pre zamedzenie zošmykávania sa mäsa do tandoora.
• Mriežka (funguje ako barbecue) - univerzálna vec, pretože na nej sa dá rozložiť všetko: mäso, zeleninu, buchty, rybu aj pizzu.
• Držiak kotlíku
• Lopatka
• Kutač
Videa:
tandoor, tandyr, tandor šamotna hlina
Chcete grilování povznést na vyšší úroveň? Na rozdíl od běžného grilování má TANDYR spoustu výhod, maso se nikdy nepřipálí a zůstane šťavnaté, zelenina neztrácí vitamíny a hlavně, nemusíte jídlo hlídat a otáčet, peče se samo, a to od nažhavených stěn, podobně jak to známe z hliněných pecí, které stavěli naši předkové.
Šťáva z pokrmů zde neodkapává do ohně a nevznikají tak žádné škodlivé zplodiny, které by mohly ovlivnit jejich kvalitu a chuť. Jídlo jednoduše vložíte dovnitř a za nějakou dobu vyndáte hotové.
TANDYR je vlastně tradiční hliněná pec ve tvaru hliněného džbánu, který bývá nádherně zdobený, takže navíc udělá parádu na každé zahradě.
Dají se v ní péci rozličné druhy pokrmů počínaje všemi druhy mas, ryby, mořské plody, sýry, zelenina, ovoce, pečivo a další. Je to vlastně trouba, gril a udírna v jednom.
Postup přípravy v TANDYRu Na dně hliněného nádoby, která je složena z dílů a lze ji otevřít, pohodlně připravíte zátop z vhodného dřeva, zapálíte a uzavřete.
Popis:
Výška s víkem: 97 cm
Výška bez víka: 67 cm
Hloubka: 48 cm
Objem cca 70 L
Šířka: 45 cm
Průměr hrdla: 31 cm
Tloušťka stěny: 7 cm
Hmotnost: 90 kg
Přenosné rukojeti
Pro skupinu do 12 osob
Cena uvedena vč. DPH
Možnost dopravy
Pec - gril (tandoor) není jako většina jiných grilů v létě náhradou domácí kuchyně, keramická pec je naopak zařízením, kterou v kuchyni nemate. Proto v ní připravují celoročně a pokrmy je z ní daleko šťavnatější a chutnější. Velkou výhodou keramické pece je žár nakumulovaný v plášti a proto i častým otvíráním grilu neztrácíte pracovní teplotu a jeho výkonnost. V keramickém grilu lze připravit všechny druhy pokrmů výtečné chuti, od předkrmů, přes hlavní jídla až po zákusky. Skvěle připravíte nejen steaky, ale i celé krůty či ryby a zrovna tak upečete pizzu, koláč nebo bramborák. Jídla se připravují nejen nad žhnoucím dřevěným uhlím, ale hlavně žárem z rozpálené keramiky . Výjimečná šťavnatost a aroma dřevěného uhlí (často v kombinaci s vůní přidaných dřevěných štěpků) jsou zárukou skutečného gastronomického zážitku. Největší předností grilu - pece je ale výsledek. Díky jeho konstrukci jsou všechna jídla šťavnatá a s jinde nedosažitelnou chutí. Vlastně pečete-grilujete-udíte zdravě! Žádné toxické materiály. Díky možnosti nepřímého grilování se vyhnete odkapávání šťáv z masa do ohně a zabráníte tak vzniku nežádoucích zplodin. Vaše pokrmy tak budou nejen chuťově vynikající a voňavé, ale i zdravotně nezávadné. v případě otázek tel.
info:
NEJVIŠŠI KVALITA NA TRHU!!!!!
ZARUKA NA KERAMIKU 20 LET!!!
JSME OFICIALNI DISTRIBUTOR PRO ČR!!!
Nový, nepoužitý,+ redukční ventil, původní cena 6990,-
CENA DOHODOU
Kosmetické vady viz foto.
Seznamte se s plynovým nerezovým grilem G21 Oklahoma BBQ Premium Line. Letní posezení s přáteli, rodinná oslava, krásné chvíle s dobrým jídlem i náladou vám zajistí tento plynový zahradní gril. Gril je vyladěný k dokonalosti do posledního detailu a jeho vysoký výkon uspokojí i ty nejnáročnější.
Poctivá litina a plno vychytávek
Vsadili jsme na klasiku. Kvalitní nerezový povrch, pevnost, odolnost a spolehlivost poctivé litiny. Litinový rošt a litinový plát jsme doplnili systémem Flame Tamer, který prodlužuje životnost tří nerezových hořáků s elektrickým zapalováním a plynovou regulací, dimenzovaných na maximální výkon 3,5 kW.
Staré dobré grilování v novém kabátě
Máte v oblibě grilování a pořádání grilovacích garden party? Kromě klasického grilování na dřevěném uhlí můžete grilovat právě na plynovém grilu. Grilování na plynových grilech je moderním a hlavně praktickým řešením. Užijte si krásu a kouzlo klasického grilování se vším pohodlím, které nová technologie nabízí.
Zahradní plynový gril je velice snadno použitelný a připravit na něm chutné pokrmy pro vás bude hračka. Stačí, když připojíte láhev s plynem a můžete začít grilovat. Jistě oceníte také to, že po grilování v plynovém grilu nemusíte uklízet popel a další zbytky po dřevěném uhlí.
Popojedeme!
Plynový gril G21 Oklahoma BBQ Premium Line je vybavený dvěma většími a dvěma menšími kolečky pro přemisťování bez velké dřiny. Teploměr zabudovaný ve víku vám za každé situace ukáže aktuální teplotu grilování. Díky odklápěcímu krytu grilovací plochy a odkládacím poličkám pro vás bude grilování bezpečné a maximálně komfortní.
Systém Flame Tamer
Přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje odkapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky pouze v místě hořáku, nedochází tak k přehřívání pouze jedné části mřížky, ale celá mřížka se vyhřívá rovnoměrně. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu, což prodlužuje životnost hořáků.
Parametry a specifikace:
Hořáky: 3 x 3,5 kW
Celkový výkon: 10,5 kW
Materiál: nerez
Rozměr grilovací plochy: 2 640 cm2
Rozměry grilu (Š x V x H): 128 x 110 x 57 cm
Odkládací poličky
Vestavěný teploměr
Systém Flame Tamer
Nerezové hořáky
Odklápěcí víko
Odkapávací miska
Kolečka pro snadnou manipulaci
Pec je plně funkční a v kompletním balení. Párkrát použitá viz. foto. Původní cena 249euro.
Možno zaslat přes PPL!!!
Křupavá pizza na dřevě? Žádný problém
pro pec na pizzu NERO!
Vaše oblíbená italština za rohem vás bude postrádat, protože pizza pec NERO ode dneška uspokojí vaši touhu po horkém sýru a tenkém, křupavém základu – a to vše rychleji, než byste řekli Bella Italia. Hladoví hosté? Už ne s tebou!
S vnějšími rozměry 40,7 x 81,35 x 83,26 cm se vaše kompaktní pizzerie může otevřít téměř kdekoli venku. Postavte si na své zahradě dnes, zítra na terase svých přátel – díky 4 sklopným nerezovým nohám lze vaši pec na pizzu rychle postavit kdekoli.
Mimochodem, pec na pizzu pro domácnost je skutečným všestranným pomocníkem: Během okamžiku můžete na stůl přinést také tarte flambée, quiche nebo chléb . Jednoduše tomu přizpůsobte teplotu trouby – na chleba max. 250 °C.
Pečené s vaší pecí na pizzu jako na montážní lince
Než začnete, vyjměte topeniště z pece na pizzu pomocí velké dřevěné rukojeti a naplňte jej palivem. Světlo, hotovo.
Ať už jde o dřevěné uhlí, polena, brikety nebo pelety – jakmile zapálíte palivo v topeništi, věci se zahřejí. Pec na pizzu se zahřeje na 500 °C za 10-15 minut
Pojďme chroupat, NERO!
Máte rádi svou pizzu velkou a křupavou? Žádný problém! S rozměrem 33 x 33 cm mají pizza funghi, spinaci a proscuitto dostatek místa na čtvercovém pizza kameni o tloušťce 1 cm .
Popis:
Výška s víkem: 110 cm
Výška bez víka: 82 cm
Hloubka: 57 cm
Objem 100 L
Šířka: 60 cm
Průměr hrdla: 30 cm
Tloušťka stěny: 7 cm
Hmotnost: 145 kg
Přenosné rukojeti
Pro skupinu do 20 osob
Balení:
Závěsné zařízení - 1 ks
Otočný otevírací mechanizmus
Pohrabáč - 1 ks
Naběračka - 1 ks
Dmychadlo s klikou - 1ks
Špízy s háčkem - 10ks
3-patrovy rošť - 1ks
Hák na maso - 1
Zesílený podstavec
Špízový stromeček