inzerce, prodej, prodám, bazar

Patrový dům na klíč typu Klára 5+kk, 93 m2

Kategorie: Domy

Cena domu na klíč v provedení dřevostavba včetně DPH, bez pozemku., Zprostředkujeme Vám výstavbu patrového domu Klára v provedení - dřevostavba na klíč s dispozicí 5+kk o užitné ploše 93 m² a zastavené ploše 64 m². Výstavbu provedeme na Vašem pozemku - není součástí ceny. Zdarma prověříme, zda lze tento dům na vašem pozemku postavit, prověříme i dostupnost sítí a územní plán. V projektu jsou možné variabilní úpravy dispozice (posuny příček či oken). Jedná se o patrový dům, ideální až pro 5 člennou rodinu s nízkými provozními náklady. Uvedená cena je za kompletní výstavbu domu na klíč, včetně DPH, projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení, základové desky až po kolaudaci. V uvedené ceně můžete počítat s finálními povrchovými úpravami exteriéru i interiéru, a to včetně elektroinstalací, sanitárního vybavení s bateriemi, interiérovými dveřmi včetně obložek, vytápění podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Za příplatek změníme systém vytápění nebo vystavíme komín pro krbové kamna nebo pro využití krbové vložky. Pro náročnější klienty máme nabídku nadstandardního vybavení chytré domácnosti, klimatizaci, externí žaluzie a rolety a další. Doba výstavby cca 7 měsíců od vydání stavebního povolení a stavbu zahájíme do 10 dnů od jeho vydání. Smlouvy o dílo zašleme na vyžádání včetně vzorového položkového rozpočtu. Tento typový dům Vám rádi ukážeme v rozpracovaném stavu, kde se seznámíte se skladbou materiálů a můžete si tak projít dispozice domu. Podrobnější informace, včetně změny stavebního materiálu například na zděnou verzi, naleznete na webových stránkách naší firmy Zděné domky na klíč. Máte-li svůj projekt nebo jen nějakou představu, pošlete nám ji a my vám jej naceníme. Pomůžeme i s hledáním vhodného pozemku dle zaslaného zadání. Fotografie domů jsou domy, které jsme jednak realizovali, ale také vám rádi ukážeme. Doporučuji prohlídku tohoto domu! Ev. číslo: 28280. Energetický štítek: A (39 kWh/m2/rok).
Patrový dům na klíč typu Klára 5+kk, 93 m2
Podobné inzeráty
Výstavba RD Klára 5+kk na klíč v Poteči s krásnou zahradou 1
, Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej výstavby patrového domu Klára 5+kk na klíč v Poteči o celkové podlahové výměře 94 m² včetně krásného pozemku o celkové výměře 1 329 m² na klidném místě v dosahu centra města. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno: podlahové topení, rekuperace, zásobník TUV 180 l a fotovoltaické panely + baterie. Možnost změny stavebního materiálu na zděnou stavbu s doplatkem. Uvedená cena zahrnuje pozemek, základovou desku, výstavbu RD na klíč, dopojení všech IS do domu, odměnu RK a zákonné DPH. Parametry domu: 5+kk, 94 m² užitná plocha, 64 m² zastavěná plocha, 8 x 8 m rozměr domu. Úsporná a prostorná stavba za velmi zajímavou cenu. Možnost výstavby garáže spojené přímo s domem za příplatek. Možnost výběru jiného domu typu nebo, úpravy dispozice." Fotografie domu jsou ilustrativní ". Financování zajistíme jak na pozemek, tak i na dům. Doporučuji. Ev. číslo: 30067. Energetický štítek: B (49 kWh/m2/rok).
Prodej nádherného rodinného domu, Smržice.
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům ležící na pozemku o výměře 1.009 m2 ve Smržicích u Prostějova s bazénem a parkovacím stáním. Stylový dům vesnického typu nabízí svým obyvatelům velkorysé bydlení, dům je vzdušný, slunný a prostorný. Dům prošel kompletní, zdařilou a vkusnou rekonstrukcí za citlivého použití moderních a přírodním materiálů, kdy byla zachovaná původní atmosféra domu. Díky této rekonstrukci je dům také energeticky úsporný. Přízemí domu vévodí velkorysý obývací prostor s krbovými kamny a se slunnou jídelnou. Je zde kuchyně se vchodem na terasu a s úžasným výhledem do zahrady. Dále pokoj sloužící jako pracovna, šatna, koupelna s WC a větší technická místnost. Dřevěné schody do prvního patra dodávají obývacímu pokoji zajímavý ráz. V prvním patře jsou 4 krásné světlé ložnice, úžasná koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. Dále dva pokoje, které jsou nachystané ke konečné úpravě a mohou složit jako obytné místnosti. Dům je vytápěn kondenzačním plynovým kotlem ústředně, v přízemí je podlahové vytápění. Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. V domě jsou dřevěná eurookna s termoregulací. K domu patří krásná uzavřená zahrada s krytým bazénem a vjezdem s elektrickou bránou. Zahrada je citlivě udržovaná, osázená květinami a ovocnými stromy. Na zahradě je kopaná studna užívaná k zalévání. U domu je vedlejší stavba, se zahradní kuchyní a prostory vhodné jako dílna nebo sklad. Dům je ideálně situovaný v klidné části obce, s dobrou dostupností do nákupní zóny v Prostějově a nájezdu na dálnici. Dům je napojen na zabezpečovací zařízení. Dům plně odpovídá moderním požadavkům současného standardu, splňuje veškeré nároky klientů na komfortní a zároveň pohodlné bydlení. Dům poskytuje svým obyvatelů soukromí. Dům je vhodný pro rodinné bydlení s možností využití vedlejších staveb k podnikání. ev.č.: 12424 (15761) Cena je včetně provize a právních služeb. třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: po rekonstrukci umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 400 užitná plocha (m2): 400 plocha parcely (m2): 1009 počet podlaží objektu: 2
Prodej projektu RD 5+kk na klíč v Suchově se zahradou
Cena včetně domu na klíč, pozemku a DPH., Zprostředkujeme Vám prodej projektu RD Klára 5+kk na klíč v Suchově se zahradou o výměře 939 m². Obec Suchov – lokalita Vršek nabízí jedinečné bydlení v rodinných domech v podhůří Bílých Karpat, s nádhernými výhledy na místní krajinu. V obci je zajištěna dostupnost veřejné dopravy (BUS), sportoviště, mateřské školy, obchod s potravinami, hospoda aj. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Patří mezi oblíbené domy. Uvedená cena obsahuje základovou desku, projekt, DPH a stavba bude provedena na klíč a předána po kolaudaci k okamžitému užívání. (Součástí ceny není kuchyňská linka a světla – dokážeme za zvýhodněných podmínek zajistit přes naše dodavatele). Délka výstavby od vydání stavebního povolení 8 měsíců u dřevostavby a 11 měsíců u zděné varianty. (Součásti ceny domu není balkón a střešní okna, pouze štítová). RD Klára 5+kk, 93 m² užitná plocha, 64 m² zastavěná plocha, 8×8 m rozměr domu. Sanita: patro: vana + WC + umyvadlo, přízemí: WC + umyvadlo. Za 15 tis. v přízemí zbudujeme další sprchový kout. Základová deska, projekt, vyřízení stavebního povolení, kolaudace, tlakové zkoušky, revize. Konstrukce KVH 160×60, hydroizolace + tepelná izolace, hydroizolace. Plastová okna profil 88+ 3 skla, barva bílá/bíla. Vchodové dveře barva plast bílá/bílá, interiérové dveře. Podlahové topení, rekuperace, zásobník TUV 180 l a fotovoltaické panely. Podlahová krytina, obklad + dlažby. Kontaktní zateplovací systém polystyren EPS70 160 mm, minerální vata izolace strop 300 mm. Tepelná izolace podlahy polystyren EPS100 v tloušťce 140 mm. Kompletní sanita, baterie, vana, umyvadlo, skřínka, WC, umyvadlo – WC. Přípojky pro pračku a myčku. Elektrický rozvod, bleskosvod, finální vnitřní omítka, omítka vnější silikonová podbarvená. Retenční nádrž 4 m3. Krytina plechový systém, klempířské prvky. Za příplatek komínový systém. Možnost garáže za příplatek nebo změnit na zděnou variantu. (Součástí ceny není kuchyňská linka a světla – dokážeme za zvýhodněných podmínek zajistit přes naše dodavatele, dále součásti ceny domu není balkón a střešní okna, pouze štítová). Délka výstavby od vydání stavebního povolení 8 měsíců u dřevostavby a 11 měsíců u zděné varianty. "fotografie domu jsou ilustrativní" .Na pořízení pozemku a výstavbu Vám vyřídíme výhodné financování. Doporučuji prohlídku jak pozemku tak i našich rozestavěných či hotových staveb v blízkém okolí. Ev. číslo: 30162. Energetický štítek: A (39 kWh/m2/rok).
Prodej domu - Palackého, Český Dub
Rodinný dům s velkým potenciálem - k rekonstrukci. Pozor - výrazná sleva. Chcete vlastnit rodinný dům vhodný pro vícegenerační rodinu, pro rodinu a podnikání nebo dům s více byty, které by vám v dnešní těžké době splácely hypoteční úvěr? Chcete si upravit dům podle svých představ? Tak právě pro Vás máme jedinečnou nabídku většího RD v centru Českého Dubu. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci dle představ nového majitele a je tomu přizpůsobena také cena. Dům je v dosahu kompletní občanské vybavenosti krásného Podještědského města Český dub – lékárna, 2 lékaři, zubař, škola, školka, zrekonstruovaná beseda, kadeřnictví, sokolovna, sportovní hala, fotbalové hřiště, tenisové hřiště, autobusové nádraží, knihovna, muzeum a další… Ve městě a jeho okolí je dostatek pracovních příležitostí a je zde poměrně velký zájem o bytové jednotky a to jak ke koupi, tak k pronájmu. Sítě: do domu je přivedena voda, kanalizace i elektřina. Dispozice – viz náhled v inzerci, kompletní dispozici i s kótami pošleme emailem. Dům je prostorný a leží na ploše 209 m² – zastěvené plochy a nádvoří. Dům disponuje 2ma samostatnými vchody v přízemí. Dům má 1 nadzemní podlaží a obytné podkroví, střecha je sedlová. Parkování – k dispozici parkování v ulici před domem, dále parkovací místo pro 1 automobil před domem a také po jednoduché úpravě možnost parkovat na zadním dvoře až pro 3 automobily. Dle našeho názoru mohou vzniknout 3-4 bytové jednotky a také možnost kanceláře, skladů atd..Dle územního plánu se jedná o území „smíšené obytné – městské – SM“ s hlavním využitím: polyfunkční využití zahrnující bydlení v bytových domech, či domech městského typu, obslužnou sféru místního a nadmístního charakteru v centrální části města. Dále přípustné využití: bytové domy, rodinné domy, viladomy, ubytovací zařízení (penziony, hostely, ubytovny atd..), restaurace, hostince atd.., mateřské, základní školy, úřadovny včetně peněžních ústavů, maloobchodní zařízení, zdravotní zařízení, církevní zařízení, pečovatelská služba atd….Dům je v památkové zóně. Dům má velký potenciál a doporučuji ho někomu, kdo by si rád zařídil rekonstrukci dle svých představ a hledá dům v postranní klidné ulici, ale v dosahu centra města. Rád poskytnu veškeré informace emailem a protože sám bydlím v Českém Dubě, tak je prohlídka možná téměř každý den.
Luxusní krajní ŘRD s garáží v Újezdu nad Lesy
Vhodné pro firmu jako sídlo firmy, rodinu i zaměstnance firem, cca 9 osob. Nabízíme Vám světlý krajní řadový rodinný dům 6+1 v klidné lokalitě nové zástavby na okraji Újezda nad Lesy, v blízkosti Klánovického lesa. Patrový dům mezonetového typu se zastavěnou plochou téměř 130 m2 na pozemku 558 m2 se nachází ve slepé ulici, je kompletně oplocen, živý plot zabezpečuje naprosté soukromí. K dispozici vytápěná gráž s dálkovým ovládáním a další parkovací místa na pozemku. Dům nabízí čtyři samostatné ložnice v prvním patře, prostornou koupelnu s velkou vanou, samostatnou zařízenou šatnu a dostatek vestavěných skříní. V přízemí je obývací pokoj s krbem, jídelnou, nádherná vytápěná zimní zahrada s posezením a vstupem na zastřešenou terasu s pergolu a udržovanou zahradu se zahradním domkem. Kuchyně s nadstandardní kuchyňskou linkou z dubového masívu v rustikálním stylu s vestavěnými spotřebiči, včetně sporáku s grilovací plotýnkou a elektrickou troubou. Součást kuchyňské linky je i bar. V přízemí také další samostatná toaleta. Dům je vytápěn kombinovaným plynovým kotlem, má i funkční krb pro alternativní zdroj vytápění. Na zahradě je instalována vířivka pro 4 osoby a solární sprcha. Velkou výhodou je vytápěná garáž s dálkovým ovládáním garážových vrat s úložným prostorným patrem a s bočními vchodovými dveřmi do oplocené zahrady opatřenými průlezem pro větší plemeno psa nebo kočky. Okrasná zahrada s venkovní zastřešenou pergolou je vybavena zahradním nábytkem, kvalitním grilem s litinovým roštem na propanbutan, výřivkou pro 4 osoby s jadranskou solí, tedy bez chemie s veškerými doplňky, solární sprchou a prostorným zahradním domkem. Dům je vybaven předokenními žaluziemi, dřevěnými eurookny a pojezdovými vraty na pozemek i na oplocenou zahradu, kde je možnost dalších parkovacích stání pro 3 osobní auta. Dům je vybaven TV anténou, satelitem, telefon a internet po celém domě. Nyní je dům bez nábytku, lze po dohodě zařídit. Volný ihned. Vhodné také i ke komerčním účelům, jako sídlo firmy a nebo ubytování pro zaměstnance firem.Výhodou naprostý klid a zároveň výborná dopravní dostupnost i veškerá občanská vybavenost v nedalekém okolí. Školy, školky, obchody, restaurace. Dům je situován na východ, jih a západ. Je světlý a teplý, neboť z jedné strany je izolován sousedním domem a z ostatních stran vytápěnou zimní zahradou a vytápěnou garáží. Dům je nyní zařízen dle foto, možno po dohodě zařídit dalším nábytkem. Doporučujeme prohlídku! není určeno pro RK! Nájemné 48.000,-, kauce 2 nájmy, provize 1 nájem
Rodinný dům 6+1, ul. Slaměníkova, Přerov, 127073
Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi rodinný dům s velkým dvorem a garáží nacházející se v malebné obci Radslavice. Dům dispozičně řešen jako 6+1 z pálené cihly je patrový. V přízemí domu se nachází čtyři obytné neprůchozí pokoje, kuchyně, koupelna, toaleta, spíž i komora. V prvním patře se nachází dva pokoje, koupelna a toaleta. Dům je částečně podsklepený. Dům je napojen na obecní vodovod, plyn i elektřinu. Splašková voda je svedena do septiku nacházejícího se ve dvoře. Okna u všech obytných místností jsou plastová. Vytápění domu je zajištěno kotlem plynovým i na tuhá paliva, dále jsou k dispozici elektrické přímotopy. Střecha je polovalbová pokryta pálenými taškami. Nad garáží je možnost vybudování prostorné terasy. Dům je k dispozici ihned. Parkování je možné přímo před domem, v obci je škola, školka, dětské i sportovní hřiště, restaurace i obchod. Do Radslavic zajíždí pravidelná autobusová linka. Zastávka autobusu se nachází cca 30 metrů od domu. V případě Vašeho zájmu kontaktujte našeho makléře. S financováním hypotečním úvěrem Vám pomůže naše hypoteční specialistka. Do konce března 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,49 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Číslo zakázky: 127073 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: rohový Typ domu: patrový Sklep: 1/3 podsklepena Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ne Garáž: Ano Velikost domu: 5 a více pokojů Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 2 Stav objektu: dobrý Plocha pozemku: 324 m2 Zastavěná plocha: 220 m2 Užitná plocha: 178 m2 Umístění objektu: centrum obce Obytná plocha: 113 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 6 Nízkoenergetický: Ne Plocha teras: 36 m2 Počet podzemních podlaží: 1 Komunikace: asfaltová Telekomunikace: satelit Ostatní rozvody: satelit Doprava: silnice, autobus Elektřina: 230V Voda: zdroj pro celý objekt, dálkový vodovod Odpad: septik s přepadem Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket Ostatní vybavení: plot Další nebytové prostory: garáž, přístřešek Vybaveno: Ne Topení: lokální - elektrické, ústřední - plynové, ústřední - tuhá paliva Typ střechy: polovalbová Střešní krytina: pálená taška Plocha sklepa: 25 m2 Jiné plochy (popis): dlážděný dvůr Jiné plochy: 100 m2 Měsíční poplatky - poznámka: vzhledem k neužívání nemovitosti jsou zálohy na energie sníženy na minimum